Dávate si robiť tortu, alebo to nechávate na hostí?

Profilova fotka
Ahojte holky...ako riesite tortu? Davate si robit vy so zenichom,alebo to nechavate na hosti?
Odpovedať
Našla som cukrárku, dávam robiť ja, vymysleli sme ju so snúbencom (on mal dosť jasnú predstavu čo chce)
Odpovedať
Profilova fotka
@leren1 my sme si dali robit aku sme chceli. taktiez hostia vedeli o tom, ze ak nam chcu doniest kvety, tak staci 1 ruza, ak nam chcu doniest flasku, tak vinko a s tortami si nemaju robit starosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
u mna si zatial objednavali tortu priamo mladomanzelia
Odpovedať
to by dopadlo keby som to nechala na hosti.. tortu sme vyberali sami, aj platili sami
Odpovedať
my sme mali vlastnu - velku ktora sa karajali vsetkym hostom, plus dalsie - male sme dostali (nasi, svokrovci, krstni...)
Odpovedať
Profilova fotka
my tortu nedavame robit. Viem, ze urcite niektory, teda najblizsia rodina torty prinesie a otcova sestra, jej manzel bol aj moj krstny, dava robit tortu, ktora bude nasa hlavna svadobna. Dohodla som sa s nou, aku priblizne chceme a myslim, ze keby sme davali robit este aj my, tak uz by toho bol vela. ;-)
Odpovedať
My sme si dali,kedze polovica hosti mala docestovat a sme nechceli,aby nosili.ale zbytocne, dokonca starsi druzba doniesol az z prahy (do presova). Takze uplne zbytocne,stacili by donesene...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si tortičku robiť dali, od hostí sme žiadnu nečakali a hlavne chceli sme, aby bola podľa našich predstáv, ako vizuálne, tak chuťovo :-) a keď robím svadobné torty, tak si vždy zatiaľ snúbenci objednávali čo chceli, nie iní z rodiny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tortu dávali robiť, aby bola tak akú sme chceli a hostí sme žiadali, aby torty nenosili, lebo by to bolo len zbytočne keďže sme mali kopec zákuskov.
Odpovedať
my sme si dali robit tortu ale dalsi 3 hostia nam chcu davat robit tiez. Popripade sa rozdaju alebo zjedia na hostine, dont worry :)
Odpovedať
A zákusky? Ako to je so zákuskami? Akurát sa hádam s mamkou o zákusky, Ona vraj načo, max. jedna tácka, šak všetko ti nanosia predsa :-/ to sa mám na to spoliehať?
Odpovedať
My si tak isto dávame robiť tortu akú chceme, ale ako predpokladám, tak určite prinesú aj hostia nejaké ( minimálne: krstní rodičia, svokrovci, babka...) Preti si dávame upiecť jednu obrovskú, aby bola dominantná medzi ostatnými...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?