Dáva svadobnú tortu robiť nevesta?

Chcela by som sa spýtať či svadobnú tortu dáva robiť nevesta?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dávala...nepoznám tie zvyky a chcela som mať istotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa stretla uz s tym, ze u mna objednavala aj nevesta, aj zenich ako hlavnu, aj svokra, asi to zavisi od miestnych zvykov:-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je zvykom, že tortu dostáva od krstnej matky. Aj sme si to tak zariadili s tým rozdielom, že foto torty sme dodali my krstnej :)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne toto aj mna zaujima...u nas je zvyk, ze tortu nosi starsia druzicka, a svedkovia, co su u nas zvycajne krstní rodicia...ale netusim, ako im dat vediet, ze by som chcela doladenu do fialova,alebo biela...neviem, ci to nie je hlupe...
Odpovedať
asi to zalezi aj od nevesty.....u nas je zvykom,ze sa davaju peniaze bud neveste a ta sa rozhodne ake torty bude mat na stole.....ved v podstate je jedno kto by aku tortu kupil....hlavne je,ze sa do nich investovalo....alebo este zvlast kupuje krstna sama.....teraz sme boli na svadbe a moja mama je krstna...prispela na hlavnu novomanz. tortu...predtym co bola svadba,tam zase kupovala.....treba sa dohodnut s rodinou... :-)
Odpovedať
a nevesta si dava robit svadobnu tortu sama......
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si dám tortu robiť sama a zakázala som nosiť torty všetkým ostatným ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa dohodli so sestrou.Ja som jej dala spravit pred 4 rokmi a ona teraz mne.Chapem,ze sa niekde dodrziavaju urcite zvyky a tradicie,co sa ma alebo nema,ale podla mna niektore veci treba riesit tak ako to citia dvaja,co sa idu brat,viac srdcom.
Odpovedať
Ja som napr. obj. takú tú hlavnú veľkú tortu, menšiu otec, krstná mama väčšiu a potom už len kto chcel priniesol ... teraz je aj ten zvyk - krájanie torty o polnoci či kedy a myslím, že si tortu obj. práve nevesta podľa predstáv ...
Odpovedať
@zuzanka21 aj ja tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
toto je podla mna uplne jedno, čo kto dáva robit. My sme to urobili tak, že jedna torta bola akože z mojej strany a jedna z jeho strany - aj ked sme ich dávali robit jednej cukrárke) a plus sme ešte mali dalšie torty.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tortu dávala piecť sama, aby bola taká, ako sa mne páči a požiadala som ostatných, aby zbytočne nedávali piecť ďalšie... nakoniec tú moju tortu zaplatila moja krstná, lebo vraj krstná by mala kupovať tortu... a potom na svadbu priniesla aj manželova krstná tortu... viac sme nemali... aspoň sa pekne pojedli a nevyhadzovali :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som si tiež dávala piecť tortu sama :) torty nám priniesli aj krstné z oboch strán :) takže spolu sme ich mali tri a všetky tri boli krásne a výborne chutili :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?