Prvé milovanie. Čo mám čakať?

baby, viem, že som jedna z mála, ktorá si to odkladá až do manželstva. Dôvody nepotrebujem riešiť, len by som rada vedela, čo mám od toho očakávať, či sa mám báť :-D alebo čo... neviem to ani presne popísať, na čo sa chcem spýtať, ale mám z toho v hlave strašný mix pocitov :-) :-) nuž... trošku nervózna začínam byť, čím viac sa blíži svadba ;-) :-)
Odpovedať
1
2
47
Tehua tes sa!!!! :-D Cakaju Ta nove a hlavne vzrusujuce zazitky ;-) Aspon u mna bolo prve a hlavne tie po tom prvom super a strasne rada na to spominam. 8-) Ja som tiez chcela ostat az do svadby panna,ale nevydrzala (nevydrzali)som to :-N A ked sa mozem opytat-aj Tvoj nastavuajuci je panic?Moj uz nebol :-( Mal pred tym este jeden vazny vztah.Trochu mi to bolo luto a nakoniec som bola aj rada.Joj,normalne Ti zavidim.Chcela by som si to prezit este raz. ;-)
Odpovedať
zmrzlinka dakujem, ze si napisala, velmi sa tesim, ze dnes este niekto zakopne o taky problem ;-) nuz... s nami to bude sranda prevelika, lebo obidvaja sme predtym este s nikym ani len nechodili!! :-D akoze urcite nebudeme potrebovat obrazkovu encyklopediu, aby sme vedeli, co mame robit :-D :-D :-D , ale citim sa ako take decko... :-)
Odpovedať
tak podla toho,co som pocula od mojich znamych(ked boli aj ona a aj on panic a panna),tak si srandu uzijete.Ale zase si to velmi chvalia.Podla to bude v pohode a urcite prekrasne :-) Ja som tiez dlho cakala na tuto chvilu.A moj milacik je pre mna jediny.Ale fakt strasne radi na to obidvaja spominame.Prvykrat je fakt prvykrat.A urcite si/ste si vypoculi kopec reci od okolia.Ci ani nie?No u mna to furt bolo,ze "no ze Ty mas len toho jedneho a ten Ta omrzi a budes chciet skusit aj nieco ine".Ale podla mna su to len "dristy" ;-) Urcite budete na to,ked budete babka a dedko s radostou a laskou spominat :-) Ved baby este napisu.Teraz asi vsetky buvaju 8-) :-) Idem aj ja. :-D
Odpovedať
ahoj tehua, niečo sa môžeš dozvedieť aj v tejto téme: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... baby to aj tu rozoberali... ;-) je to neobvyklé, ale krásne, ak to tak obaja cítite a budete sa rešpektovať aj v tomto smere, tak sa nemáš čoho obávať. všetko je to o pocitoch a o tom, aby ste sa zhovárali aj o sexe. veď nikto z nás nemôže vidieť túžby toho druhého, ak ich nevysloví... :-) :-) :-)
Odpovedať
tahua dam ti odporucania ktore som davala jednej kamoske podla mna je dolezite neist na to rychlo a ked budete unaveni tak to nemusite za kazdu cenu skusat hned rano o siedmej po svadbe radsej sa trosku vyspat a hlavne si dopriat predtym vela bozkov a dotykov proste neponahlat sa ;-) a urcite to bude krasne
Odpovedať
Profilova fotka
Tahua, je to velmi pekne, ze chcete pockat az po svadbe, a nevidim na tom nic zle ani zvlastne. Rozhodne vsak nemusis mat strach, a pripadne neuspechy :-D nech vas neodradia. Nie su to preteky, a aj milovanie sa musis "naucit", ale je to krasna intimna chvila s clovekom ktoreho milujes a tak si ju uzivajte maximalne ako sa da. Myslim, ze prvy krat bude milovanie aj trosku take humorne :-D ale je to urcite nadherne a chce to cas, aby ste sa navzajom po tejto stranke spoznali a zosuladili (chapes,chichi).
Odpovedať
Profilova fotka
TEHUA mozem otazku? kolko mas rockov?
Odpovedať
Profilova fotka
Tahua :-)milovanie s clovekom ktoreho milujes je nadherne ;-) a je tiez nadherne ze chcete pockat az do svadby..... nemas sa coho bat bude to krasne:-D drzim Vam obom palce
Odpovedať
Tehua, zkus jeste juknout sem ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ahoj tehua, tak ja to mam podobne :-) . Je mi 30 a jsem stale panna :-D . Jsem verici a pro me to bude ten nej dar do manzelstvi. Svatbu budeme mit v unoru a tak se to kvapem blizi a taky si rikam jake to bude. Radeji od te prvni noci moc neocekavat. Bojim se, ze to bude bolet. Ale urcite to bude i tak krasne, protoze to bude poprve. A jsem tak stastna, ze jsem to vydrzela a pannou jsem zustala v tolika letech. Jsem asi rarita, ale jsem na to pysna :-) .
Odpovedať
Babulky, veľmi veľmi vás obdivujem x-) mne sa to teda nepodarilo...môj budúci manžel nebude pre mňa jediný (a myslím, že ani ja pre neho) ...a vždy na to myslím, aké by to bolo krásne, keby sa môjh tela za celý život dotýkal len on a takisto u neho... ...a myslím, že najcharakteristickejším pomenovaním pre prvé milovanie (s milovanou osobou) je "neohrabane krásne" Držím vám palčeky x-)
Odpovedať
Milovanie je krásne či už pred svadbou alebo po nej. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tehua - nemas sa coho bat, mozes sa naozaj len tesit na cosi velmi krasne a nadherne ... Zelam Ti, aby Ti potom tiekli slzy stastia tak ako mne ... :-)
Odpovedať
napada mi taka pesnicka od no name... ja som bol panic a ty panna, a obaja sme boli nesmeli.... podla mna to bude OK, ale hlavne nemaj "velke oci" pretoze na prvy krat to mozno nebude na 100% (a mozno bude!). my sme s muzikom boli tiez taki, ako sa spieva v pesnicke, ale prve milovanie sme zazili skor, cize necakali sme az do svadby. bolo to take, ako pise sue, ale bolo to kraaasne, bolo to nase a obaja na to s usmevom spominame... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to nieco nadherne, co odkladate jeden pre druheho... pokial sa obaja na to tesite, bude to plne lasky, spoznavania novych pocitov a chuti , niet sa coho bat... sprostosti z telky zahod za hlavu a tes sa na ten krasny okamzik... x-) Myslim, ze tuzba je silnejsia koa strach a velmi rychlo ho prekonas... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Fascinuje mne, kolik holek píše, jak první milování bylo úžasné. To moje nebylo, ale zase jsme se u toho hooooodně nasmáli. Zkrátka něco za něco. Co se týká bolesti je to podle mne strašně individuální. U některé holky je to v pohodě, u některé ne. Každá jsme jiná. Záleží i na tloušťce a tuhosti pannenské blány. Navíc si myslím, že jde i trochu o zvyk. Alespoň u mne to tak bylo. ;-) Hlavně nebuď zklamaná, pokud to napoprvé nebo třeba i napodruhé popř. napotřetí nebude to pravé ořechové. To nejlepší máš určitě před sebou. ;-) Předpokládám, že jsi věřící a myslím, že ten pocit, že jste to vydrželi až do svatby, určitě překoná všechny nesnáze vašeho prvního milování. Hodně štěstí! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
První milování je určitě hodně specifické v tom, že žádná z nás neví, co od toho očekávat. Můžeme to stokrát vidět v televizi, můžeme o tom stokrát číst v knížce apod., ale přesto nás to pak může překvapit a může to být úplně jiné než jsme si představovali. Já jsem byla v této věci docela konzervativní. Byla jsem nedotčenou pannou docela dlouho ( do téměř 22 let). Prostě jsem čekala na toho pravého a myslím, že jsem udělala dobře. Našla jsem někoho, koho už mnoho let nesmírně miluji, a proto nelituji, že jsem první sex měla až s ním v docela pozdním věku. S tímto človekem mi to vydrželo až doteď a jsme spolu skoro pět let. Příští rok se budeme brát a plánujeme děti. Když zavzpomínám, jaké to tehdy před lety bylo, musím se tomu smát. Strašně jsem se prvního milování bála, a proto si můj přítel se mnou docela vytrpěl. Čtvrt roku jsme se o to pokoušeli, ale já se tak bála, že k tomu nakonec nedošlo. Přítel byl ohleduplný a čekal. No a pak jednoho dne to šlo samo, že jsem ani málem nepostřehla, že už to je. Necítila jsem žádnou bolest, žádný tlak, nebyla žádná krev apod. Prostě to proběhlo nečekaně hladce a já si pak vyčítala, že jsem z toho měla takový strach, který byl naprosto bezdůvodný. No a teď náš vztah vypadá tak, že já jsem sexem "posedlá" a chci se milovat mnohem častěji než můj přítel. Chudák, ze začátku vztahu musel čekat než k tomu vůbec dojde a teď pro změnu se musí bránit, abych ho někdy "neznásilnila".
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mna to prve milovanie hrozne bolelo a nemozem povedat nic take, ze to bolo uzasne, aj ked som toho cloveka vtedy naozaj lubila (alebo som si to aspon myslela). :-) Drzim ti palce, aby to tebe dobre dopadlo. Nastastie je to s milovanim tak, ze je stale len lepsie a lepsie a lepsie. :-D
Odpovedať
Ja taky zazila prvni milovani az o svatebni noci. Trosku jsem se bala, ale mela jsem velke ocekavani. Utesovalo me, ze muj milej uz mel spoustu zkusenosti a musim priznat, ze nam to oboum hoooodne pomohlo. Pokud muzu, tak dam nekolik rad. Na vse hlavne jit pomalu. Oba se uvolnete. Mirne pohyby vpred a vzad uvolnuji pristup. Lubrigant je skvela pomucka. Tak na nej urcite nezapomente. Hodne stesti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tehua,aj ja som tá jedna z mála,čo čaká do manželstva(na bud.rok) :-) ale i ked mám strach,verím,že to bude to najkrajšie,lebo to bude prvýkrát nielen pre mna ale i pre drahého.Nelutujem,že sme "to nerobili".práve naopak,teším sa,že sme to vydržali a vydržíme ( i ked je to niekedy tažké) a budeme si mocť dať navzájom ten nádherný dar. tak sa neboj...v láske niet strachu...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj holky. Vy, co se sexem čekáte, tak před vámi smekám. Obdivuju vaši vytrvalost. Je mi 23 a sexuálním životem už několik let žiju a nedovedu si bez něj život představit :-N , takže ode mě máte velikou úctu. Ale napíšu vám,že se nemáte vůbec čeho bát (i když to asi neovlivníte) a můžete se na to jen a jen těšit. Bude to pro vás, spolu se svatebním dnem, nezapomenutelný zážitek. Držím palce, aby vše vyšlo, tak jak si představujete. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Přidávám se k těm, které smekají před čekáním na "poprvé" do svatební noci.... Určitě je to hodně zvláštní, nevím k čemu porovnatelná situace. Tehua nepotřebuje rešit důvody, tedy určitě sama ví, proč se tak rozhodla.....Je asi těžké řícit, co má od toho očekávat. Pro některé z nás bylo "poprvé" zážitek, který nebyl nic moc a není na co vzpomínat, pro někoho nezapomenutelná chvíle. Určitě přeji, abys byla v té druhé skupině!
Odpovedať
Profilova fotka
ja bych teda mela strach, ze treba konkretne v teto oblasti si nakonec nebudeme sedet....pro me je sex dulezitej a jsem rada, ze si s muzem sedime, ale ze bych cekala az do sv. noci, tak to fakt ne....mate muj obdiv
Odpovedať
Profilova fotka
Kristi - pokym su obaja zdravi, tak by nemal byt problem ... samozrejme, moze sa nejaka nezrovnalost vyskytnut, ale my sme sa takychto veci nebali.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, nerieste ci ano alebo nie... v tom ma zakladatelka temy jasno... na tuto temu sa tu uz navadilo... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mad, vsak nas nemusis neustale poucovat, kazdy z nas chce jen vyjadrit svuj nazor, ok?
Odpovedať
... az na to kristi, ze z minulych skusenosti s temami tohto typu (existuje ich tu naozaj slusna kopa) sa kazda z nich skonci slovnou bitkou, urazkami a pod....pretoze jednoduche vyjadrenie nazoru na kontroverznu temu zakonite prerastie do ... vsetci vieme coho. Napokon to admin pre istotu uzavrie 8-) tot vsio
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine: zakladatelka má sice jasno, ale vytvořila tu novou diskuzi, tímpádem jí zajímají názory jiných... já osobně bych to za 1. bez sexu do svatby nevydržela a za 2. jsem ráda, že si rozumíme ve všem, bych po svatební noci nechtěla zjistit, že manžela sice děsně miluju, ale že to nebylo nic moc...:-)
Odpovedať
Napoprvé se musí počítat s kapičkou krve a taky s tím, že to bude spíš úsměvné než vzrušující. Ale pokud se dva přitahují a fyzicky si sednou (jako puzzle:-)) tak by to rozhodně bolet nemělo... Já bych se bála kupovat zajíce v pytli.
Odpovedať
baby, vy ste supeeeeer, ani som nečakala, že mi toľko z vás odpovie ;-) veľmi sa z toho teším. popravde... obávala som sa, že zožnem viac výsmechu ako povzbudenia, no ale príjemne ste ma prekvapili ;-) nuž vďaka za obdiv :-N , hoci neviem, či si ho zaslúžim, lebo hoci som veriaca, som predsa zdravá baba, ktorá už túži po svojom chlapovi (a chlap ešte viac :-D ). niekedy len s vypätím posledných síl, ale dá sa to... ivinka - mam 23 rokov, akurát na vydávanie ;-) ... a tiež strašne obdivujem aguilu, že to vydržala do 30-ky... ja by som sa už asi zbláznila :-D (možno nie, keď sme to už doteraz vydržali, ale teraz sa mi to tak zdá ;-) ) a myslím si, že keď sú ľudia z takého trošku viac horľavého materiálu (ako my ;-) ), tak keď sa to čakanie stále preťahuje, nerobí to dobrotu. do istého okamihu je čas výborný - treba ho na spoznávanie sa a také oťukávanie vo vzťahu. ale od istej chvíle má už človek vyššie nároky a keď sa veľmi dlho nič nedeje, tak sú z toho depky (a nie len kvoli sexu, to už tak celkovo, že už chceme byť spoooluuuuuuu ;-( ) ved po 4 rokoch by sa už patrilo ;-) ... pre niekoho možno málo, ale my to cítime inak. ináč vďaka aj za tie intímnejšie rady, sú to veci, ktoré som už veľakrát čítala, ale veríte všetkým tým babským časopisom? je to predsa len iné, keď mi to niekto potvrdí z vlastnej skúsenosti. nebojte, ani telke neverím, tam je všetko dokonalé... pch 8-) tiež mi bolo jasné, že na začiatku to nebude ono, ale to mi nevadí, lebo to bude s mojim jediným chlapom, tak to bude sranda :-) len som sa skor obavala tej bolesti a tak... že keď ma to bude bolieť, zľaknem sa a už to nebudem chcieť alebo čo... možno blbosť, ale neskúsenému človeku všeličo napadne:-S :-) a tiež sa vôbec nebojím, že kupujem mačku vo vreci - moja intuícia mi hovorí, že to bude uplne super a hotovo :-) :-) :-) ale máte pravdu, tá neistota pred prvým milovaním tu bude vždy a človeku dobre padne, keď si môže prečítať rôzne názory ľudí, ktorí neodsudzujú, ale podporujú. ani ja neodsudzujem tie, ktoré to nevydržali, ani mi nenapadne. akože nebojím sa otvorene priznať, že s takým niečim nesúhlasím, ale tým to hasne, ten človek pre mňa nie je o nič horší, veď je to jeho vec. a držím palce tým, ktoré sa to ešte stále snažia vydržať do svadby - podľa mňa je to na niečo dobré, tak vydržme a potom sa budeme tešiť :-) x-) ...
Odpovedať
1
2
47
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?