Spieval vám ženích pieseň pri príchode pred oltár?

Ahojte, spieval niektorej neveste ženích pieseň pri príchode pred oltár? Páči sa mi táto myšlienka, tak by som chcela počuť slová pre inšpiráciu, ak to niekto náhodou takto mal. Resp. či išlo iba o nejakú prespievanú pieseň. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domininka nepocul som o takom niecom ... ale ochromne sa mi paci tato myslienka,teda ak mozem poradit, chces to, zenich sa nato citi...proste nikoho sa nepytaj na nazor a jednoducho to urobte... 8-)...a na pesnicke myslim,ze az tak nezalezi...vyber je tiez na Vas ... a este by som to nikomu ( asi okrem knaza ) nehovoril a svadobcania zarucene spadnu na zadky ;-)... Drzim prsty! Miro
Odpovedať
Fíha, myslím si ze toto je u "našich slovenských" chlapov ešte v plienkach. Ženích by mohol zaspievať, ale to by po prvé musel dobre spievať, po druhé musí vedieť o tom ze dobre spieva, po tretie sa nesmie hanbiť, po štvrte musí byt romantik a po piate - musí vedieť o tom, ze to chceš :-D lebo asi by nechcel robit niečo na "vlastnú päsť" 8-) Ale ak je tu taky manžel, rada by som videla ukážku :-D :-)
Odpovedať
pre boha, to kto vymyslel takú trápnosť. to by som nechcela pokiaľ by som sa nevydávala minimálne za dvorského :)
Odpovedať
@domininka urcite sa dohodni s drahym a dobre si to premysli... ja som chcela zaspievat drahemu pocas obradu ale odhovoril ma a dobre spravil...pri tych vsetkych nervoch v ten den som mala aspon o starost menej :) urcite to ale moze byt nadherne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to super napad, ja som hudobnicka, takze tiez budem spievat pocas obradu a jednu piesen konkretne pre neho, aj ked to asi nebude prekvapenie, kedze som uz odspievala veeela svadieb. Moja kamoska je tiez hudobnicka a brala si partnera skveleho hudobnika a oni spievali spolocne nadhernu piesen a bolo to neskutocne :) Dodnes na to kazdy spomina a ja hoci som pocula uz cokolvek, stali mi vsetky chlpy na tele. Tak ak tvoj partner vie spievat, nevahajte...najidealnejsie je, ked mate overene, ze vie spievat a ma s tym skusenosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
sesterke spieval manzel ale az na hostine a bolo to uzasne takze pri prichode pred oltar to musi byt este viac emotivnejsie. ja by som to brala hned :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?