Sobáš v kostole o 14.00 hodine

Ahojte nevesticky. Povodne sme chceli sobas o 16-tej, no nie je uz volne :-( Jedine ze o druhej. Nie je to skoro? Co myslite?
Odpovedať
podľa mňa nebudete stíhať doobeda, bude to fakt riadny frmol a potom napr. večera? ja si to moc neviem predstaviť aj ked viem, že v ČR je zvykom to mať kľudne aj o dvanástej :-D
Odpovedať
my sme mali sobas o 15:00 a aj to sa nam zdalo velmi skoro. potom treba vymysliet daku zabavku v sale pre ludi, aby sa nenudili. ked fotim svadby s podobnimi casmi obradov, tak navrhujem mladomanzelom, aby sa po obrade dali dokopy a zacali s rodinnymi fotkami. s manzelmi sa pofotia vsetci, kazdy ma daku peknu pamiatku a aj z casu sa riadne ukrati, takze do saly sa pride po 2-3 hodinach.
Odpovedať
@nalla @matuskusnir Dakujem za odpovede. No budeme to musiet dako sklbit, chvalabohu casu na premyslanie je este dost :-) Inak pisala som hned nasmu starejsiemu a ten ma ukludnil - vraj to bude fajn a nebude ziadny problem, esteze ho mame :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola tento rok na svadbe, kde obrad bol už o 13tej a nejako to neprekážalo, mali dosť programu a fotenie mali až po sobáši, mne to neprekážalo,ale ja osobne určite chcem tak ako ty až o 16tej
Odpovedať
@tinulikpn no aj to je fajn zverenie starosti :):) drzim palce :)
Odpovedať
@matuskusnir Dakujeme pekne :-) @veronika261110 Verim, ze ked to spravne nacasujeme, nebudeme mat problem ;-)
Odpovedať
@tinulikpn Ahoj, aj my máme sobáš v kostole o 14:00 s omšou, takže minimálne do 15:00 bude obrad a potom ešte fotenie a gratulácie, takže večeru máme naplánovanú tak približne na 16:00-16:30. A myslím si, že všetko budeme stíhať. :)
Odpovedať
@tinulikpn my sme mali o 14:00 aj s omsou a stihlo sa vsetko :-D keby sme to mali o 16:00 asi by mi ten den usiel este rychlejsie. Ja by som sa opat vydavala 14:00 8-)
Odpovedať
@veronka31 @curlyjanka Dakujem za komenty zienky ;-) Stale som viac a viac presvedcena, ze to bude naj čas :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulikpn My sme mali sobáš o 15-tej a fotiť sme sa boli až po obrade a všetko nám taak ubehlo, že o štvrtej ráno by sme boli radi, keby sme mali sobáš o 14-tej. ;-) Určite to budete mať fajn a všetko postíhate, ;-)
Odpovedať
@caramellka Dakujem :-) Verim, ze o velmi rychlo zbehne, tak preco si den "nepredlzit" aspon o dve hodky? :-N
Odpovedať
no ak ste silno veriaci a vychadza vam to na sobotu, tak je to problem, ze nemate platnu omsu na nedelu.. iny problem nevidim :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danik1505 ved mozu ist na nedelnu omsu potom v nedelu vecer dakam :-) ked sa im nebude chciet po svadbe vstavat. Kedze mas svadbu v Septembri, urcite odporucam o 14.00, na jesen sa uz den krati, aspon si ho viac uzijete. Vsetko stihnete, nic sa neboj :-)
Odpovedať
@jenny_m Dakujem pekne ;-)
Odpovedať
@danik1505 toto ma v zivote nenapadlo riesit :-D zaujimave... :-D :-D :-D
Odpovedať
@tinulikpn to vies, katechetka :)
Odpovedať
@danik1505 Ahaaaa... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez svadbu o 14.00 a myslim si,ze to nie je skoro,nakolko budem mat obrad aj s omsou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?