Svadba v 20 týždni tehotenstva

:-) ahojte kocky, vydava sa,alebo mala z vas niektora svadbicku v 20tt? bolo velmi vidno brusko v satsickach?? Velmi sa toho obavam, aby som tie svoje vysnene obliekla ;-) aj ked samozrejme prevorade je nase mimi :-)
Odpovedať
@sisinka11 - ahoj, ja som mala svadbu tusim v 21 tt (haha, uz si to presne nepamatam, dcerka bude mat 2 roky uz) a bolo to v pohode, kto nevedel, nezistil nic ;-) Dokonca fotograf hovori mm, ze ma drzi, ako keby som bola tehotna. A my, ze ved aj som. A on vyplestil oci a smial sa, ze nemal ani potuchy, ze nic nevidno :-D Brusko este moc nenarastie, to sa zacina az tak okolo 6-ho mesiaca viac vyhupovat ;-)
Odpovedať
@katrinka8 jeeeeej :-) tak snad aj u nas to tak bude... ;-) ale v podstate je to jedno... len nech ich navleciem tie saty mojich snov :-) aj ked je to asi individualne, zatial brusko nemam, tak uvidime, jeeej tak mate doma uz 2rocnu kocku... no ja som zvedava co bude to nase mimi ;-) Dakujem za reakciu a zelam vela zdravicka a nech malicka robi len radost ;-)
Odpovedať
@sisinka11 - neboj sa, so satami by to mala byt pohodicka ;-) My sme akurat v stredu po svadbe sli na sono, kde sme sa dozvedeli, ze cakame dievcatko (ktore, mimochodom, ma momentalne spat a nespi :-D ) Vela stastia so svadbou, pohodove tehulkovanie a vela radosti s babuliatkom ;-)
Odpovedať
@katrinka8 takze ste mali hned darcek posvadobny ;-) aj my to tak budeme mat... tiez som zvedava co to bude, ale v podstate je to jedno len nech je to zdravucke :-) veru hadam tie saty nebudu az taky problem, su vzadu na snurovacku, tak maju volu... hadam az tak velmi mi nevybehne, ja som sa dozvedela, ze cakam mimi tesne pred svojimi statnicami... takze som to mala pestre, a rozhodli sme sa s priatelom, ze urobime aj svadbicku... za 4mesiace to ide celkom v pohode... ;-) planovali sme sice az o rok, dva, ale tak miminko nam to ujasnilo...ake budeme mat plany po 6 rokoch chodenia :-D aj ked to bol sok, pretoze som mala akurat teraz nastupit na koncipentsku prax ako advokatka, ale tak ved hadam este bude moznosti =-) Zelam Vam vela zdravicka, stastia, uspechov a veeela radosti :-) pekny vecer
Odpovedať
@sisinka11 - veru, len nech je zdravucke ;-) Ak nezabudnes, tak napis, ci dievcatko alebo chlapcek, ked zistis :-) A tych prilezitosti veru este bude, to sa netreba bat - ja si myslim, ze vsetko ma svoj pravy cas :-)
Odpovedať
@katrinka8 ak mi to veru moja pamat nezabudne pripomenut urcite sa pochvalim ;-) a aj ako nam ten nas den D dopadol... :-) Dakujem za podporu!
Odpovedať
@sisinka11 - budem rada! ;-) Drzim paste!!!!! Uzi si Vas den ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?