Svadba 9.8.2008. Je tu ešte niekto?

Ahojte! Niekto s tymto datumom?
Odpovedať
1
2
12
Nikto? :-| ... halllooo..
Odpovedať
zeby sme si vybrali tento datum len my??? tak ja si tu na vas pockam 8-) .. aspon pochvalim, ze my sme boli vcera v kostole a mame to uz aj cierne na bielom.. tak sa straaaasne vytesujem.. inak neviete mi poradit fotografa v okoli mt alebo za..?
Odpovedať
podla zoznamu clenov je vas tu zatial 25, tak vydrz, urcite sa niekto objavi ;-)
Odpovedať
hmm trpezlivost nie je moja silna stranka ]-( .. mi vravi moj drahy..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahooj holčiny,já sice nemám tenhle krásný datumek svatbu,ale narozeniny,určitě je to krásné datum přeji hodně štěstí
Odpovedať
murynka: dakujem- dufam ze bude krasny.. vidim ze ty to mas skor.. ako si na tom s pripravami??
Odpovedať
Profilova fotka
Vůbe nijak máme jen termín a místo nic víc,zdá se mi to moc brzo,co bych dělala ty další měsíce do svatby??
Odpovedať
jasneee.. ja som zacal blbnut nedavno.. ma chytil tento osial tu.. no a viem co budem robit pred svadbou - cakaju ma statnice :-| a potom este promocie.. dufam.. 8-)
Odpovedať
hmmmm tak ja si este asi pockam na nevesty z 9.8. alebo sa tu budem rozpravat sama so sebou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak se pojď zatím odreagovat do dream teamu ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, hoci mna to necaka v ten den,ale 8.8.2008 no zatial nemam nic, iba predbezny zoznam hosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, nevestičky...aj ja si priezvisko zmenim 9. 8. 2008....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
silvisia: tak to sme na tom rovnako...aj ja statnicujem a vydavam sa :o)
Odpovedať
ahojte babenky ... tak sme sa predsa len nasli? aj ked zatial len tri .. ale to niekedy uuuplene staci.. ;-)
Odpovedať
no nedockava idem si pozriet tvoj album.. inak ten nick naozaj vystizny.. :-D ozi a aku skolu robis..?
Odpovedať
hmmmm... mate naozaj pekne miesto.. vyzera to tam super.. kolko planujete ludi? inak nad tulipanmi som aj ja rozmyslala, ale myslis, ze v auguste su?? co uz vsetko mas?
Odpovedať
ahojte :-) tak, ja sice nemam este presny datum, no na 100% to bude v auguste... zatial vsetko zistujem sama, bo priatel je mimo SR, cize vsetky odsuhlasovacky cakaju na neho... cize este vobec nic nemame :-S ale strasne sa uz tesiiim papa a dobru noc :-)
Odpovedať
ahoj zuzkut.. aj u nas to je tak, ze aj vyberam.. a potom uz svoje konecne rozhodnutie davam drahemu osduhlasit.. teda ak sa viem sa ma k tomu konecnemu rozhodnutia dopracovat :-p .. "skoromanzel" si vyhradil pravo "kecat" mi do rozpoctu ]-( a ostatok je na mne.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte je tu niekto z Ke?
Odpovedať
Profilova fotka
AJ mne sa paci tento datum, tiez planujeme svadbu na tento den v TN
Odpovedať
Ahojky. Tak já se snad už naposled hlásím k 9.8. 2008. Pro vysvětlenou - ctěli jsme původně 8.8.2008, ale na zámku neoddávají v pátek, tak jsme si vybrali 2.8.2008, ale to jsme zas změnili po obdržení rozpisu směn na příští rok, protože chceme pozvat na svatbu všechny kolegy z práce a celé směně nám volno nedaj. Takže 9.8.2008, to je jediný možný. Ještě nevím přesně kde, protože místo máme už taky 3, ale máme zamluvený termín v Rájci nad Svitavou. Pokud neseženeme jiný zámek, kde by nás oddali později než v 1hod (chtěli bychom ve 3) tak už u tohoto místa zůstanem. Jinak z příprav máme od včerejška zamluvenou je kapelu, kterou jsme moc chtěli, místo hostiny tak na 99% a domluvený kámoše kuchaře na uvaření a obsluhu na svatbě.
Odpovedať
Profilova fotka
Je ahojte, hlasim sa do klubu 9. 8. 2008. Miesto konania: Bojnicky zamok o 16.00. A to je asi tak vsetko co sme zatial zariadili. :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak aj potvrdzujem, moja svdadba sa kona 09.08.2008 o 15 hodine v kostole pri hrade v Trencine a oslava v hotely Brezina :-) Nevie niekto o dobrej aranzerke z okolia TN?
Odpovedať
Tak už jsme se rozhodli i pro oznamko. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
evelin.lopez: - ahojky, tak ja som y Ke a mame tento termin.... 8-) ako idu pripravy?...
Odpovedať
Ahoj holky, taky máme termín 9. 8. 2008....bude to na Bouzově. Jsem ráda, že jsem Vás tu našla, myslela jsem si, že jsme snad zatím jediní :-D Jak jste kdo daleko s přípravama???
Odpovedať
Profilova fotka
sarula: - zatial toho vela nemame - sala, moje saty a zavoj, no a dnes sme kupili obrucky, dame si ich pod stromcek...a co ty?...
Odpovedať
ellavienna: No tak toho máte o dost víc než my. Já jsem veškeré povinnosti odložila až po Novém roce. Zatím spíš hledám inspiraci :-) Dívala jsem se na ty šaty, které sis rezervovala a mooooc se ti povedly ;-) Prstýnky si budeme nechávat dělat od známé, ale to asi taky až tak leden nebo únor.
Odpovedať
ahojte babenky tak po dlhsom case sa ozyvam.. bola som v nemocnici na operacii takze so svadbou sme moc nepohli..lebo ked ja nepohnem tak nikto nepohne ]-( moj nastavajuci ma na vsetko cas.. ale predsa len uz mame dohodnuteho fotografa a kameramana.. boli sme kukat aj obrucky... a take co sa mi pacili najviac stali dokopy 14 tis :-S .. ake ste cenovo nasli vy? paradox bol ze tieto boli ta uplne stara klasika ze hladke len v bielom zlate..ale ze vraj tazke..hmm aha a este v nemocnici v ramci odputania sa od strachu som robila zasadaci poriadok chcem totiz okruhle stoly ratala som osem ludi na kazdy.. tak kraaasne mi to vyslo a potom som zistila ze som zabudla jednu celu 4 clennu rodinu a uz to bolo v kybli..no krasne hrat sa uz s takymito konkretnymi detailami.. jasneee este som sa snazila najst nejake motto na oznamko.. mam jedno ale to je v anglictine, to si ideme dat aj na obrucky asi vygravirovat.. tak asi to neviem oznamko sme vybrali este na jar ked ma po zanubach chytil najvacsi osial.. :-D
Odpovedať
inak ellaviena tie saty su naaaadherne.. po takych mozem len snivat..alebo na svadbe nic nejst.. by sa mi hned brucho vytrcilo :-D
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?