Svadba 7.9.2013

Ahojte kocky :-) ktore mate svadbu v tento den, sup sem, nech mozme spolocne vymyslat, planovat, radovat sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hladam, vidim, citam, pisem.. :)
Odpovedať
super, konecne niekto, lebo vidim, ze nas na tento datum pekne pribuda ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa hlásim :D
Odpovedať
@adka90 Tak to je super, vitam ta tu :-D chi chi
Odpovedať
Profilova fotka
Tak slečny ako ste na tom s prípravami?Už ste začali? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už ste ju začali plánovať tak skoro? Máte ešte kooopec času ;-)
Odpovedať
@adka90 My mame zajednaneho fotografa iba... ale pomalicky rozhadzujem siete po kameramanovi a dj, starejsi... salu sme chceli ist zajednat hned na zaciatku jula, ale nejak nam to stale nevychadza, lebo riesime kupu domu.. tak hadam uz v auguste aj domcek bude a budeme sa moct zase venovat svadbe :-D a vy ako? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulikpn Zatial mamem len fotografa a salu, zhaname nejaku kapelu.Zvysok ma este cas.Ale uz sa obzerame a zistujeme co kolko stoji.Mylsim ze ked najdeme tu kapelu tak tento rok uz nebudeme riesit nic. :)
Odpovedať
Ahojte dámy ;-) Tak ako pokrocili po dvoch mesiacoch prípravy? My už máme fotografa, DJ a starejšieho, kameramana, sálu... ostatné veci až po novom roku... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulikpn to vážne? ja mám stále len sálu dohodnutú a cukráreň.. asi by som sa mohla rozhýbať :-|
Odpovedať
@alyrka ano ano :-) a to som myslela ze zaostavam za ostatnymi nevestami, lebo sme riesili teraz ine veci a nie svadbu. Ale tak pomalicky sa mi to podarilo vsetko zohnat a teraz sa venujem inym veciam (domceku) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa hlásim :) máme už sálu, hudbu, kameramana a fotografa :) ostatné po novom roku - a samozrejme poškuľujem po inšpiráciach :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tinulikpn @lujziana myslíte, že by som už mala isť zajednať aj foto-video? niekoho mám vyhliadnutého, ale mám strach, nech na mňa nepozerá ako na blázna, č už teraz otravujem
Odpovedať
Profilova fotka
Tak na mňa tak vôbec nepozerali, dokonca kameraman mal už objednané aj termíny po nás, a jedna skupina ktorú som chcela mala už obsadené :) a keď už vieš čo chceš, tak podľa mňa kľudne si to pre istotu rezervuj :)
Odpovedať
ahojte dievcence aj ja sa pridavam, tiez je to moj den D, na Zemplinskej Sirave :-)
Odpovedať
@alyrka urcite nebudu divno pozerat, ja napriklad co som obvolavala starejsich tak skoro vsetci mali uz nas termin obsadeny, naozaj =-) tak myslim, ze cim skor sa do toho pustis, tym lepsie ;-) @bielavila @lujziana ahojte vitajte x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulikpn tak prkotinky si už pomaly nakupujem, ale tieto seriózne veci si vravím, že mám čas.. možno aj preto, že nikto nemá záujem to so mnou riešiť, drahý je v zahraničí a mama sa mi otočila chrbtom..
Odpovedať
@alyrka tak si ich pomalicky zacni riesit sama a uvidis, ze casom sa vsetko vyriesi ;-) drzim palce!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiez sa pridavam k tomuto datumu :).
Odpovedať
@alyrka no ja by som prave tieto veci riesila skor, lebo ja som uz v auguste mala problem zohnat na datum Jun-September 2013 salu, kapelu aj kostol, mala som naozaj co robit aby som to vsetko zohnala na jeden den a salu kde budeme mat svadbu mala iba jeden jediny volny termin do konca buduceho roka, kapelu tiez, obvolala som ich najemej 15...drzim palec a neboj ked je frajer v zahranici a mamina nema zaujem popros kamosku urcite sa jedna svadobna maniacka najde...potom to bude radost riesit :-)
Odpovedať
@janka365 Ahoj Janka, vitaj medzi nami x-)
Odpovedať
Tak ako kočky? Ako ste pokročili? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiež sa k vám pripájam :) Svadba bude v Prešove
Odpovedať
@twillig Ahoj, supeeeer, vitaj medzi nami septembrovkami x-)
Odpovedať
Ahojte dievčence :) Pridávam sa k Vám, máme spoločný dátum.. Ako vidím, už ste v plnom prúde s prípravami, my máme ešte len sálu. Mali by sme sa trochu rozhýbať,lebo všetci dobrí budú obsadení. Už ste si aj šaty obzerali? :)
Odpovedať
Ahojteeee aj ja sa pripaaaajam :D a mame len salu a skupinu zatial...
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mat svadbu 7.9.2013..tesiiim
Odpovedať
@suzi33 Ahojky, veru, sup sup rezervovat, cim skor, tym lepsie ;-) ja osobne som saty este pozerat nebola, ale videla som kocky niektore, ze uz boli. Ty ako? Kedy sa chystas spravit nalet do svadobnych salonov? :-D x-) @vcielka114 @domcatko7 Vitajte tesiiiim sa, ze nas tu tak pekne pribuuuda juchuuu x-) :-D
Odpovedať
caute dievčata aj my si planujeme svadbicku na 13.09.2013 len dufam ze budu volne datumy v mieste sobasa aj svadby ..takze ako kukam uz by som to mala pomaly vsetko rezervovat lebo my to ostatne baby vychytaju:)
Odpovedať
Profilova fotka
@ruzalka v profile máš už po svadbe a nám tvrdíš, že sa budeš vydávať v piatok 13,9? @domcatko7 vitaj a baby, kedy budete riešiť matriku?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?