Svadba 5. septembra 2009 Spišská Nová Ves. Má niekto?

Ahojte dievčatá z východu. Máte niekto taký istý termín svadby?
Odpovedať
1
2
73
ahojyk..pozri aj stranku 5.sept.09...inak ja mam svadbicku tiez v tomto termine... :-)
Odpovedať
Ahoj tak ja tam idem pozrieť... :-)
Odpovedať
ok ....a si priamo so SNV
Odpovedať
Hej priamo zo SNV a ty si odkiaľ? No pozerám, že tá tvoja stránka je už v plnom obehu...rada si to tam prečítam. A určite už máš so svojím nastávajúcim aj niečo vybavené čo?
Odpovedať
...ja niesom priamo so SNV..byvam 9km od...no uz mame zarezervovanu salu,kapelu,...fotograf bude sesternicin manzel..inak zatial este nic...a ty ako si na tom?
Odpovedať
ahoj jeinabe !Pozdravujem Ta a tiez Tvojho draheho a tiez vsetky nevesticky,ktore sa budu brat v tento den.Prajem Vam krasne predsvadobne obdobie,malo stresu a uzite si to! ;-) Dufam,ze sa Vas tu nazbiera ,co najviac :-) A inak ako sa mas?Ja nahanam nasich hosti,aby si uz konecne vybrali fotky a dali ich dokopy,aby som ich mohla dat vyvolat.Mamka mi posielala svadobne video,tak uz sa neviem dockat. ;-)
Odpovedať
My máme už rezervovanú sálu a kapelu...zatiaľ je to všetko :-D Asi už dosť meškám, keď tu čítam, že už aj šaty skúšate a tak....Ale v stredu si máme ísť objednať kameramana,drahý už na mňa tlačí, že nakoniec nebudeme mať asi nikoho.No neviem čo s fotografom?A odkiaľ máš kapelu?
Odpovedať
Ahoj zmrzlinka...A ty ako po svadbe? A ty si koho vlastne mala za kameramana a fotografa? Ja všetko po starom..nič nové...len pracujem a pracujem. Ja už mám doma Evine DVD, dobre sme sa nasmiali.
Odpovedať
kapelu mam so Starej Lubovne a kameramena mas koho?...
Odpovedať
No najprv som chcela Poradu zo Smižian,alebo Otto Quelle z KK, ale nakoniec sme sa rozhodli pre Grigera z Le, vraj je dobrý, videla som aj DVD a páčilo sa mi. On má aj fotografa, ale ešte v stredu sa poinformujem čo a ako. To máš dobre, že aspoň fotografa máš z rodiny. My rozmýšľame o jednom tu z mesta, fotil aj na bratovej svadbe.A ty koho chceš za kameramana?
Odpovedať
jeeeej ,Jani ja sa mam po svadbe super.Sice robota nas stve obidvoch a tiez riesime byvanie a take tie veci.Ale co sa tyka manzelskeho zivota,tak sme maximalne spokojni :-D My sme mali kameramana z Reduty a nakoniec poslal ineho a mamka hovorila,ze je sice pekne natocene,ale nie su tam ziadne take tie efekty ako mame my na DVD zo stuzkovej.Nechces volat toho ,co sme mali na stukovej?Na meno si nespomeniem. Hudbu sme mali zo Spiskych Vlach-Furmani. A fotografa az od Plzne :-) To vies drahy :-D Ale bol super. Pocula som,ze ten co je pri levosckej brane,tak sice robi pekne fotky,ale kazi atmosferu na svadbe a ze tam dost zavadzia a ze to potom nie je take spontanne.A je aj dost drahy.
Odpovedať
este neviem ..mame aj jedneho kamosa co kameruje tak asi potom zavolame jeho...ja som zase videla to Quelle a pacilo sa mi..Grigerovu pracu som este nevidela....ma aj nejaku stranku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
a kameraman je tiez aj na letusnej strane oproti Redute a myslim,ze aj foti.Ale nie som si ista.Ked tak skocte za nim.Neviem ale ako sa to presne vola.
Odpovedať
A koľko ťa stáli furmani? Teraz mi volal drahý, že kapelu asi nemáme, pretože ho hľadal kámoš z tej kapely v práci a povedal, že jeho kolega už pred nami spísal zmluvu s inými. Tak normálne už mám nerv. No ja viem akého myslíš fotografa, jeho nechcem on je veľmi drahý, kameramana už mám, fotografa potrebujem. Ten Griger on aj fotí, ale tiež sa mi zdá drahý.
Odpovedať
Hej má....www.videofamily.sk
Odpovedať
Maruška a kde máš rezervovanú sálu?
Odpovedať
..v Levoci..Gastrodom...v SNV sme nenasli taku velku salu.....a ty kde budes mat svadbicku?
Odpovedať
Ja budem mať na Flóre (Čingov) a robíte veľkú svadbu?
Odpovedať
..no dost velku okolo 140 ludi...mne sa tiez paci na Flore ale tam je kapacita do 100ludi....bola som tam sestreke na svadbu a bolo fakt super aj to je tam dobre ze ti spravia oni vyzdobu..
Odpovedať
Hej oni spravia výzdobu za 2500sk, zvýšili to tam, nazrela som do tvojho albumu, zrejme chceš fialovú výzdobu však? Fialová je nádherná, a ešte som zaťažená na zelenú farbu. Chcela by som zeleno zlatú výzdobu.
Odpovedať
Zmrzlinka ty si niečo dokupovala ešte na výzdobu, či všetko ti tam oni spravili? Lebo nám niečo spomínala, že si môžeme kúpiť aj nejaké kvety a doniesť tam.
Odpovedať
mne Zuzana povedala ake kvety mam kupit(po nasej dohode a prezentacii mojej predstavy) a tie kvety som bola objednat v tom kvetinarstve pri Spisane(oni sa poznaju) a v piatok pred svadbou sme ich tam doniesli. Ja som chcela ruze.A okrem toho sme brali este taku tu dhlu travu :-D
Odpovedať
A ostatné ti všetko oni spravili? A to koľko kvetov si kupovala? A tí FURMANI ťa koľko vyšli?
Odpovedať
.ano jejinabe chcem fialkovu vyzdobu uz som aj kontaktovala agenturu ES.amadeus...ja nemam cas aby som si to robila sama,kedze som momentalne v zahranici....a satky si uz bola pozerat..je chcem ist ked pridem na vianoce domov...
Odpovedať
Ja som rozmýšľala nad januárom až februárom. Myslíš, že už je to neskoro? A kde chceš ísť požičiať šaty? A kde pracuješ?
Odpovedať
Tak ja už idem a dievčatá píšte, že pokecáme................. :-)
Odpovedať
Jani,pekna fotka :-) ostatne mi oni vsetko urobili.A Furmani nas vysli asi teda na 10 000Sk.Presne Ti to mozem povedat,ked napisem mamke.Ona to zariadovala,lebo DJ co sme ho mali,tak nam to odvolal.Ale boli sme s nimi spokojni. A ja som si saty bola kupovat v juli v Polsku(v obchode).
Odpovedať
zmrzlinka ...chcem sa opytat ze kde si presne kupila satky.. jeinabe...chcem ist pozriet do SNV a ak nic nenajdem mozno PP,KE...som vo Svajciarsku
Odpovedať
v Nowom targu.Ked vyndes z trzice do mesta,tak tam najdes asi 5 tych salonov a my sme ich kupili vo Wiktorii a je to salon pri kvetinarstve.Ale ulicu Ti presne nepoviem ale nie je to na tom namesti.Este sa skusim opytat mamky ,ci si nepameta. Inak staly 9500Sk.Ale boli v akcii.Asi z minuleho roku.Skusala som aj saty za 16000Sk.Ale nesedeli mi.Ja som s nimi bola velmi spokojna a aj s predavackou.Bola velmi ochotna. A kupila som si v Polsku aj vyzdobu na doma.Maju tam aj vyzdobu na auta a tiez pohare a kriziky za dobre ceny.Aj pierka maju.Vsetko to maju v nabozenskych potrebach.Vankusik mam tiez odtial.
Odpovedať
velmi pekne dakujem...ak nenajdem na seba satky v salone tak pojdem do polska ja som nizskej postavy tak dufam ze nieco najdem
Odpovedať
1
2
73
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?