Svadba 1.6. 2013

:-) ahojte spolunevesty ;-) o 4 mesiace to mame tu,tak piste vsetky co uz mate vybavene,dohodnute,menu,saty,salon atd...nech sa mozme niektore aj inspirovat a pomoctsi ci uz radou alebo linkom na nejaku dobru stranku :-) tak sup sup :-) ozaj,ja som z bb a budeme mat svadbu v brusne v polane,tak ak vietenieco bonznut,tak smelo do toho :-)
Odpovedať
ahoj tak my mame skupinu, salu, a ja mam saty, fotografa... a pomaly riesim dalsie veci:) a hrozne sa tesimmm na ten den pa
Odpovedať
Ahoj iwet :-) bud konkretnejsia :-) aku mate skupinu,kdebude svadba aake massatya odkial ? :-) som zvedava :-) ja sa uztiez tesim aj ked uz aj nervozita ma niekedy premohne :-D
Odpovedať
ahojte, tak ja napíšem skôr, čo nemám :-) nemám šaty, pozvánky, pierka, budúci manžel nemá oblek (stále mi tvrdí, že on si ho zvládne vybrať behom hodiny :-) ) a keďže budeme mať obrad v kostole musíme ešte začať chodiť aj na predmanželské sedenia, čo neviem kedy kvôli mojej a jeho práci :-( a inak chystám sa na svadobný veľtrh v BA, čo bude 8.-9.feb., tak dúfam, že tam nejaké šaty už konečne vybavím
Odpovedať
Ahoj. Tak my mame svadbu tiez 1.6.2013 v Trnave a mame uz: saty svadobne, kostol, salu, DJ, pozvanky, cast vyzdoby, svadobne menu, pierka, knihu hosti, kyticu, podbradnicky, vankus pod obrucky, celenku, nausnicky, zajednanu kadernicku a chyba oblek a vesta pre zenicha, moje popolnocky, obrucky, fotograf,.. Ved kuk albumik, tam mam vsetko co mame.. Inak mozem sa spytat, kedy budes rozdavat oznamka a pozvanky k stolu? @petrazabkova
Odpovedať
@vierkagabris ahoj :-) ako ste dopadli naveltrhu? A s pripravami ako postupujete,hmm? Drzim palce :-)
Odpovedať
@kythos21 ahoj :-) mnoo tak ty si sikovnica :-) vies co,co sa tychto oznameni tyka,akurat ich mame v tlaci tak ratam do 2tt by mali byt ready..no asi2mesiace pred tj 1.aprila a v ten tyzden by som rozposlala tie co treba riesit postoz a zvysok je zauzivanym zvykom rodinu a kamoson spolu s pozvanim navstivit aj osobne a tak im pozvanku odovzdat :-) ide o formalitu,aj tak uz vsetci vedia termin a atd ale tak sa to u nas v bb robi :-) my momentalne riesime fotenie :-( ja som romanticka a chcela by so mn aby ma video 1x pri odoberie ked si po mna pridde ale on uply pragmatik,ze nech to vybavime okol o obeda a nezdrziavame potom hosti a hostinu..aako to idete riesit vy?
Odpovedať
ja mam nervy na vsetko
Odpovedať
@martinka1234
Odpovedať
@martinka1234 nieco nzrejme nevychadza podla predstav.. :-( z coho mas nervy ?
Odpovedať
@petrazabkova Po tolkych hadkach, citovych vydieraniach ohladom toho koho pozveme a koho nie, po zisteni rozpoctu, po uvahach vsetkymi smermi po zruseni tretiny pozvanych hosti po tom celom rocnom cirkuse zhanania, vadenia tesenia a vsetkeho. po zisteni ze svadbu predsa nerobite pre seba ale pre druhych . si dnes dva a pol mesiaca pred dnom D kladiem otazku : naco to vsetko vlastne je ? jedine co viem ze svojho chlapa milujem ze chcem aby sme boli manzelia a rodina, chcem si obliect saty co som si vybrala ale cchem klud. a viem ze ten by nebol ci nechame povodny plan, okreseme hosti ,zmenime lokalilu alebo urobime svadbu o dvoch svedkoch na bali . neviem co mam robit som z celej tej svadby nestastna
Odpovedať
Hmm...q ked ti poviem, ze presne viem o com hovoris....vies aj my mame hadky o tom, z e kolko som dala zase na sviecky,organzy, naco take saty,preco nie lacnejsi dj a vela vela dalsich veci...ta svadba ako vravis je hlavne pre hosti...pre rodinu a priatelov,na kt ti zalezi...chces,aby sa im pacilo,aby im chutilo,abysa bavili j aby este dlho na tvoju svadbu spominali.... j a jked sa pristihnem pri tom n ako sa s zbytocne stresujem,dep tam cc a bnervujem,tak si poviem petra stop..klud,pokoj,vsetko je a bude tak ako ma byt,vsetko bude dobre,vsetco sa uz tesia,na teba na zenicha....zakladny murphyho zakon schvalnosti funguje a tak uz teraz sa snazim zmierit s tym,ze cosi sa urcite pobabre...bud nanic dj,al strava,al pocasie,al sa potknem a spadnem :-) no hruza... na prasky :-) neboj nic,martinka.. zvladneme :-)
Odpovedať
@petrazabkova ahoj :-) vybrala som si tam šaty z Diamond salónu v BA, jednou cestou som si tam aj pierka kúpila. Tento víkend som zase vybavila menu v reštaurácii (je dosť možné, že to ešte zmením aspoň 3x :-) ), výzdobu a zajtra mám prvýkrát náuky s priateľom. V pondelok sme si dali robiť obrúčky a nabudúci týždeň pôjdu na rad aj oznámenia. Inak všetko by bolo v pohode, keby sme sa nezačali hádať kto koho pozve a či vôbec pozve a keby sa do všetkého nestarala moja budúca svokra... som z toho už nešťastná, niekedy chcem, aby to už bolo za mnou.... A inak my sa budeme fotiť ešte pred obradom, tak som zvedavá ako to všetko budeme stíhať, ešte len to bude panika
Odpovedať
Článok sa načítava...
No tak vidim,ze pripravy v plnom prude a ako sa patri:-) a kde mate sobas svadbu? A ludi kolko? A kvietky budes mat ake? A ides si nejak zdobit aj auto svadobne? Vies ja len tak pre inspiraciu:-)
Odpovedať
Všetko sa rozbieha :) Sobáš máme v kostole sv. Michala v Leviciach, hostinu na Podhájskej...ľudí presne 60, plus neskôr prídu ešte nejakí kamaráti...kvety by som chcela smotanové ruže, všetko budem mať zladené, smotanovo-zlaté...čo sa týka auta, včera som presedela nad internetom a inšpirovala sa výzdobou, tú si budem robiť pravdepodobne sama...a ty ako? kde bude svadba, v akej farbe bude výzdoba, chcem vedieť všetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) užsa to blíži :-) my máme už asi všetko..začala som v januári, a rozpočet máme asi tak 1000€ a tak v pohodicke, v juni štátnice a v septembri rodíme :-)
Odpovedať
@vierkagabris ahoj vsetko v o ac menej ddoladene,dohodnute,ceny,casy,ludia miesta pozvanky rozposlane a uz len cakat :-) :-) vies co ja budem smotanovo staroruzova,kvety pivonie a ruze,kostol detto a hostina stolovanie do smotanovo zlata :-) asi to leti... aj moje saty..:-( uz som ich videla na troch nevestach...hl vec,ze ich ma rezerv uz od januara ale tak to je asi dan za pozicovne :-( este mam problem zohnat holubice na obrad v bb vies vyputit ich potom po vb obrade...porad n o eco :-)
Odpovedať
@petrazabkova ahoj, tak super už len oddychuj, ak sa to dá tak vôbec povedať :-) a nad šatami sa netráp, to že si ich videla aj na iných znamená, že si si určite vybrala pekné šaty :-) mne chýbajú popolnočné šaty, vôbec ani len netuším aké by som vôbec chcela, ty máš aké? dlhé? krátke? musím sa už poponáhľať, len keď ten čas tak strašne rýchlo letí :-( a nemám ani topánky, tu v BA sú nehorázne ceny, že 99 Eur , síce sú krásne, no ale prehnane drahé. Tie holubice mi vedela zohnať svokra, ale od nás z okolia (od Levíc, možno Nitry), tak neviem či by ti to pomohlo, keď chceš spýtam sa jej.
Odpovedať
@vierkagabris ahoj :-) topky mam z netu,velkostne sedia super,su velmi pohodlne skus cosmopolitus.com cenovo velmi super a fakt mamich uz aj doma a vsetci tipuju ze ake super luxusne topanky za 80eur a ja dala za ne 27 aj s kurierom :-D popolnocne mam zo salonu z kade aj saty svadobne :-) ja som chcelanieco extravagantnejsie a tak mam holy chrbat s razporkom nanohe modro zeleno zlate s fuksiovymlemom :-) take vesele letne :-) bude uz teplo a este k tomu na parkete urcite nechod do dalsej roby :-) budes rada ked sa po cca 12hod vyzlecies z tej svadobnej tarchy :-)
Odpovedať
baby nebojite sa ze bude zima??? chystate si aj svetriky alebo bolerka?? ja som nic neplanovala:(
Odpovedať
áno bude chladno. nemám kúpene žiadne bolerko ani nič podobné :-( Mohlo by sa to počasie aspoň trošičku umúdriť ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
No ja uz mladomanzelom prisposobujem fotenie s ohladom na zimu a prehanky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?