Poraďte svadobnú sálu v Prešove

Profilova fotka
Ahojte babenky. Prosim vas, neviete mi poradit.... aka sala je podla vas naj v Presove? hladame salu tak pre cca 80-90 ludi a rada by som pocula nejake referencie, aby sme si nevybrali zle. Vopred dakujem za odpovede :)
Odpovedať
Ahoj, o salach v Presove je tu vela informacii, staci pouzit vyhladavac... napriklad aj v tomto sa rozoberaju: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/p... My mame zajednany Cierny orol v Presove, budeme mat trocha viac ludi...
Odpovedať
Profilova fotka
upresnim to... chcela by som nejaku peknu salu v centre Presova. viete o niecom okrem Cierneho orla???
Odpovedať
No zalezi co od toho ocakavas..v centre mesta je aj Hotel Dukla znami tam mali svadbu a celkom v pohode.. Ja som vzdy bola "antiorlova" a nakoniec pozri tiez bude svadba v Orli, nakolko je to pekna historicka budova vyzera pekne aj s minimalnou vyzdobou, Kedze budem mat vela cezpolnych myslim ze nieco z historie PO sa im bude pacit, tak preto som vyberala Orol. Jednak budeme mat cca 100 ludi a obrad vo velkom kostole takze som to takto zakomponovala aby bolo vsetko po ruke..inak poblizku je aj Soraya ale neviem ako je to tam kapacitne..
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem krasne. mne sa Cierny orol vzdy velmi pacil, len som si myslela, ze uz bude vsetko obsadene, preto som chcela vediet kde inde hladat. ale tak nakoniec sme nasli este jeden vhodny termin, takze super :) tesiiiim sa, mame uz salu aj kostolik :) a teraz neviem co dalej :D
Odpovedať
@wikuska aj ja mam orol :)
Odpovedať
@84vali to je super, a svadbu rok pred nami :)
Odpovedať
no jo orol to je kapacita tam treba pomaly 2 roky dopredu rezervovat :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to ano, preto som velmi rada, ze sa este aspon toto naslo :) dufam len, ze budeme so vsetkym spokojne :) a baby, fotografa a hudbu mate ake? ja by som chcela zivu hudbu. mate nejake tipy???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?