Nevesty z Nových Zámkov a okolia

Ahojte buduce ale samozrejme aj tie,co ste uz boli nevesetami z okolia Novych Zamkov. Ja by som sa tiez mala vydavat v okoli NZ, ale kedze zijem v Ba vobec nemam prehlad. Nemohli by ste mi poradit, fotografa, kameramana, salu ale aj dobru hudbu? Pocula som, ze jeden dobry DJ je v Banove,neviete mi dat nejake referencie?? vopred Vam vsetkym dakujem veeelmi pekne Z.
Odpovedať
ahoj zdstar ja som priamo z n.z a taktiez mame svadbu 24.06.miestnost uz mate obsadenu?budete mat svadbu v n.z?my budeme mat dj misa obranca mozno ho aj poznas zvikne robit aj discoteky je dobry.a medzi kameramanom sa rozhodujeme.
Odpovedať
No my to vsetko budeme vybavovat az v polovicke februara, dufam,ze vsetko v pohode stihneme.. ;-) a svadbu planujeme v Suranoch,teda to su predbezne navrhy... ;-) Ja sa v NZ nejako nezdrzujem, takze ani o tom DJovi neviem nic.. ;-)) a medzi ktorymi kameramanmi sa rozhodujete??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby ja som mala svadbu v okolí NZ a teraz bývam v Šuranoch. Zdstar a kde budete mať v Šuranoch svadbu?
Odpovedať
Keva, no to este zatial poriadne neviem... v sobotu sa tam vyberieme a obehneme si "moznosti".. ak vies tak porad.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky ako ste na tom z pripravamy?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko zdstar aj mi budeme mat svadbu v suranoch kde neviet presne aj my 24 juna uz na 100%.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko keva aj ja byvam v suranoch aj tu budeme mat svadbu mame uz aj vybavenu len musime ist este do kostola vybavyt sobas. je super ze som vas nasla hehe
Odpovedať
kika21 a kde tam mas vybavenu salu? ktoru??!! ;-) takze uz budeme mat vyfuknutu salu?! :-S a DJ uz mas?? ..no kto neskoro chodi sam sebe skodi.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ani sa nepitaj v discohale
Odpovedať
preco ani sa nepytaj? sa Ti tam nepaci? co som videla foto..boli celkom pekne.. ;-)) tusim orbitka tam mala svadbu!.. ale mala by tam byt aj nejaka restika, kde byvaju svadby.. hmm
Odpovedať
Profilova fotka
kazdy nam vravy ze je to velmi velke ale ked som zacala pisat koho pozveme tak zatial som napocitala asi 100 ludi my budeme mat stoly pred stlpmi takze to nebude az take velke vies ked ja chcem aby sme sa nemuseli tlacit.budemem mat take navleky na stolickach biele a cervene masle . tiez baloniky biele aj cervene tak si to uz predstavujem ze to bude nadherne aj sobas planujete mat v suranoch? uz mate vybaveny lebo my este nie musime tam vybehnut. Vy byvate v suranoch hehe super tesim. chceli aby sme mali v kaviarni je to tam peknucke ale mne sa to zda malickepre 100 ludi.
Odpovedať
oooo tak to nas potom mozu uniest spolu..ked to bude na rovnakom mieste a v rovnaky cas.. ;-)) no ja vobec nepoznam surany..ale kamoska mi odporucila,ze to tam je dobre aj jeden DJ je vraj dobry.. z Banova..tak uvidime.. a vy uz mate DJa?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my budeme mat zivu hudbu zahra uplne vsetko aj elan uplne vsetko tak sa tesim. zaklad je aby bola super hudba lebo od toho zavysi cely vecer aby sa ludia zabavili.
Odpovedať
no to je pravda... takze Ty uz mas vsetko vybavene?? prosim Ta vedela by si mi dat cislo na tu kaviaren (asi najlespie do posty)?? dakujem Ti
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko skusim ti zohnat pozriem v zlatych strankach a poslem to ok kolko asi budete mat ludi
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte šurančanky. Zdstar my sme mali svadbu v Komjaticiach. Takže aké možnosti sú v Šuranoch tak to moc neviem. Ale teraz sa robia svadby v kaviarni a tam je to celkom dobré. Skús tam. A akého DJ máte z Bánova. Aj my sme mali DJ z Bánova.
Odpovedať
no vyzeralo to tak,ze okolo 50, ale vzhladom k tomu,ze vacsina rodiny je z okresu Cadca..a segranka tam bude mat svadbu 3.6.2006, tak neviem, kolko ludi pride..preto im chcem poslat pozvanky skor..nech sa stihnu vyjadrit, co a ako.. ;-)) a dakujem za info ohladne toho TC...nevies,ci by bolo mozne ist to pozriet aj cez vikend? kedze cez tyzden sme v BA... je to onicom.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
prave som to hladala ale neako to neviem najst skusim ti to neako zistit a dam ti vediet . napis my blissie nieco o vasich pripravach :-)
Odpovedať
no nase pripravy su este na bode mrazu... este to fakt len rozbiehame..a ty uz mas saty?? a co polovicka..uz je tiez pripravena?
Odpovedať
Profilova fotka
tak saty zatial nemam este som si ani neskusala ale idem vo svrtok do pardubic takze nieco pobeham niezeby som si isla tam pozicat len poskusat ved vies z mojim sa to neda mne velmi pomaha sesternica sme si velmi blizke tak behacky budem amt snou. uz sa na to velmi tesim. a ty uz mas satocky kolko budete mat asi ludi
Odpovedať
Profilova fotka
boli sme na tom veltrhu v nedelu s Palinkom ale nic moc 100km sme sli mysleli sme si ze tam vsetko najdeme a nemusime behat ale velmi sme sa sklamali saty boli vsetky na kope vobec sa my tam nechcelo skusat . obrucky vobec neboli pekne akurat co mame vela vyzitiek.
Odpovedať
Profilova fotka
teraz si doma ? my meme doma predajnu takze som doma aj v predajni velmi my to vyhovuje lebo mam vela casu beham po nete a pozeram stranky len sa bojim ze si najdem neake vytuzene saty a v den mojej svadby uz budu zadaneeeeeeeeeee dufam ze nie :-) :-)
Odpovedať
no to sme sa potom asi aj stretli.. mozno aj na ceste boli sme u nasich.. a potom sme isli do BA..a kedze byvame blizko Technopolu..tak sme sa tam zastavili..a akurat kameraman sa nam tam pacil..inak ani obrucky ani nic.. a to mi nieco vrav o pomahani...mne ten moj tiez velmi nepomaha.. musim vsetko absolvovat s kamoskou..a tak sme si dali termin az od 13.2. vtedy mam dovolenku..
Odpovedať
Profilova fotka
kika21 ty sa teda máš. a tú predajňu máte v Šuranoch?
Odpovedať
Profilova fotka
ano predavame krby ja viem zatial my to velmi vyhovuje ma to aj svoje + aj -
Odpovedať
no to sa teda fakt mas.. ja som v praci...ale je tu kludnejsie a tak stiham aj pisat... aj ja som pozera na nete..ale prisla som do reality a potom to uz nebolo take jednoduche..tak teraz uz budem chodit len po salonoch.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
za to mam tolko casu a uz teraz si vsetko pripravujem na svadbu ved 5 mesiacov nie je az tak vela. a ak bola vasa svadba nemas znahodov album idem sa mrknuuut hehe :-) a ty kde pracujes.
Odpovedať
no ved hej..tak je to dobre..to by som brala aj ja.. ja vobec neviem ako to dopadne... a ako budeme vsetko stihat.. uz aj preto,ze moj nastavajuci je z Malaciek..
Odpovedať
Profilova fotka
kika21 to máš super aspoň robíš sama na seba nemusíš muklovať na iných. ja pracujem v Nitre
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem robime to pre seba. Palinka to velmi bavy. ani nevieme ako sme sa na to dali ale terazmozem povedat ze uz by sme sa toho nevzdali. vies ze to robis pre seba a nemusime robit na druhych. my sme sa zo dna na den rozhodli ze si otvorim nieco sami. a sme radi ze sa to rozbehol tfuj tfuj hehe :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?