Boli ste spokojní so svadbou v PKO Nitra?

Ahojte! Chcela by som sa spýtať, či mala niektorá z vás svadbu v nitrianskom PKO, v hornom salóniku? Dnes sme sa tam boli pozrieť a celkom sa mi to tam páči, aj jednanie je zatiaľ super, len sa bojím toho, že dole pod nami v hlavnej sále, bude ďalšia svadba. A neviem aké to bude, keď sa budú svadobčania stretávať na chodbe, alebo sa nebodaj stretnem s druhou nevestou, keď sa pôjdem vyvetrať.
Odpovedať
no ja nad ním tiež rozmýšľam, tak ak si tam už mala svadbu, napíš ako to dopadlo..
Odpovedať
ahoj no presne nad tym premyslam aj ja lebo my uz mame ten horny salonik zajednany aj zalohu zaplatenu ale v poslednej dobe som si tym neni vobec ista ci to tam chcem, inak sa mi tam vsetko paci ale tiez mam problem s tym ze sa pojdem vyvetrat a mam sa tam stretnut s uplne cudzimi ludmi???
Odpovedať
@simonka85 ahoj no presne nad tym premyslam aj ja lebo my uz mame ten horny salonik zajednany aj zalohu zaplatenu ale v poslednej dobe som si tym neni vobec ista ci to tam chcem, inak sa mi tam vsetko paci ale tiez mam problem s tym ze sa pojdem vyvetrat a mam sa tam stretnut s uplne cudzimi ludmi???
Odpovedať
svadbu máme 18.8., potom vám dám vedieť...aj my máme už zaplatenú zálohu a som zmierená, že to tam budeme mať.. zisťovala som si od ľudí, ktorí tam mali svadbu alebo boli na svadbe, že aké to tam je a povedali, že úplne v super, v pohode, že im vôbec neprekážalo, že v dolnej sále bola svadba...naopak, hovoria, že my z horného salónika môžeme akurát rušiť "dolných" svadobčanov, keďže my v podstate chodíme okolo nich..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?