Moje vysnívané popolnočné

Ahojte :-) Moc, moc sa mi páčia tieto šaty. Som sa zaľúbila na prvý pohľad :-D Už mám svadobné od nich, kúpený originál, síce nosený, ale aj tak som investovala celkom dosť.. Preto by som rada na popolnočných niečo ušetrila. Čo by ste mi poradili? Z akého materiálu by boli pekné? Z tylu? A hlavne kde ich dať ušiť?! Pohrávam sa s myšlienkou, že podľa obrázku tu na SK, detaily si dám už len upraviť, alebo v Číne?! No a asi by som mala povedať, že absolútne nemám konfekčnú postavu :-D Farbu zvažujem možno šedú, alebo striebornú, alebo niečo také ako "popol z ruží" (niečo medzi fialovou-staroružovou-šedou).. Budem vďačná za každú radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sú neskutočne krásne- dokonalá krása :) aj farebné prevedenie aké opisuješ sa im skvele hodí... myslím, že najlepšie by ti bolo si uch ušiť tu na Slovensku, dajú sa na to nájsť overení a spoľahliví ľudia. Hlavne si ich môžeš priebežne skúšať a ušetríš si problémy ak by ti nesedeli čo by bolo pri šití v zahraničí veľmi pravdepodobné pokiaľ nemáš konfekčnú veľkosť. Držím palce, sú úchvatné :)
Odpovedať
@zuzka2808 jéééj, ďakujem! Si zlatá :-) Som tak na 60% rozhodnutá, že tu na SK.. Ale svadobné si tiež musím dať upraviť, tak by som tom možno dala naraz, ak by mi tie z Číny nesedeli. Svadobný salón, kde aj upravujú, mám hneď vedľa.. Ešte mám chvíľku na rozhodovanie.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf moja sesternica mala ako popolnocky presne take nieco, kupila v polsku :-)
Odpovedať
@ketrinka17 :-) no len mne sa nechce po ne ísť až tam..Ale som rada, že aj niekto iný si ich vybral!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?