Svadobné šaty a akú podprsenku pod ne. Aké silonky?

Profilova fotka
Ahojte...chcem sa spýtať ako to riešite s podprsenkou pod svadobnými šatami????a ako so silonkami ja bu som nerada biele radšej telové??,
Odpovedať
Ahoj, napr. mne povedala krajcirka v salone, ze pod tie saty co mam netreba podprsenku, ale asi si dam, ale bez ramienok, to zavisy ake mas saty? a silonky nie, to sa budes parit. Kedy to mate, my v juni a bude teplo, ale mam uz podvazky, vies stou cipkou co su samodrzky na stehnach take slonovinove.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky tak ja chcem podprsenku pod šaty tiež mi vravela že netreba ale je to istejšie aj krajšie to ukáže podla mna...mam skôr problém najsť ju...na C prsia ktore sa niekedy tvaria ako by boli D..... :-| :-( :-S je to dosť.... a silonky?? asi si dám biele ved ich budem mať len raz...tak prečo nie... ale ešte uvidím... :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
mne tiez pani v salone povedala, aby som sla hore "naostro", ale nakolko mam dost velke prsia, tak si to bez podprsenky nemozem dovolit a neviem ani predstavit... vaskana, ked ty mas problem zohnat s C-ckami, tak co ja mam povedat? moje su E-cka (dokonca niektore podprsenky mi nie su ani tie E-cka dobre), ale nakoniec sa mi podarilo zohnat korzetovu, aj ked sice nie bielu, ale telovu, ale pod satami hadam nevadi... takze ja jednoznacne s podprdou a co sa tyka siloniek, tiez budem mat samodrzky, len sa mi nepacia tie biele, to potom by som mala nohy ako mrtvola :-D ja som teda za telove ;-)
Odpovedať
Ahoj, ja si davam sit saty a tiez som mala tuto dilemu. ale pani mi do siat uz vsica kociky a aj podprsenkove zapinanie takze ju mam v satach. a silonky ???keby som mala dlhe saty tak to riesim tiez ale kedze mamkratke tak jednoznacne ich budem mat...
Odpovedať
Profilova fotka
silonky podľa mňa jednoznačne telové. Tie biele nevyzerajú dobre. A podprsenku by som si tiež radšej dávala - istota je istota
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Podprdu budem mat bezramienkovu. Silonky jednoznacne telovej farby. Tie biele su hrozne podla mna. Ja by som si to na seba nedala.
Odpovedať
Profilova fotka
cakam na usite saty,ale pani mi vravela co ich sije ze netreba pretoze tam uz bude vsita skrita podprsenka....a silonky vobec nebudem mat jednak bude teplo a mam aj otvorene topananky takze by to vizeralo komicky:-)
Odpovedať
Ja som podprdu nemala vobec pod satami, nebolo nic vidiet a aspon som sa tak nelepila od potu pri tancovani. Naopak na redovy tanec som mala uz podprdu bez ramienok - ale myslela som ze mi zleti dole ked ma vykrucali, stale som si ju nadvihovala, co nebolo velmi pohodlne. Radsej by som uz volila saty na redovy s ramienkami a aj podpiru na ramienka... Silonky som mala tiez biele - aj ked som mala kupene aj telove, ale biele som dostala ako dar,tak som si ich vraj musela obliect... co uz...
Odpovedať
Ahoj, podprsenka je proste istota :) A silonky? Ja odkedy som vyskusala sietovane samodrzky, tak si uz ani ine nedokazem obliect, je to skvele, pohodlne, vzdusne, nehrozi ocko, farebne su nenapadne. Ak ale niekto povazuje sietovane za divne, chapem a akceptujem, tak by som zvolila cestu telovych klasickych samodrziek.
Odpovedať
Profilova fotka
podprda urcite, taka korzetova ale nie velmi vystuzena kedze som tiez obdarovana, no je to taky pocit istoty :). a silonky -samodrzky telovej farby tie 15den kedze svadba v lete, aj to predpokladam ze dam dole, lebo ked som skusala saty mi bolo strasne teploooo a fakt si nechcem predstavit co to bude v juni..
Odpovedať
A potrebujes tie silonky? Co ak sa ti budu zosulavat? Vies si napr. predstavit to peklo si ich natahovat znovu a znovu pod dlhymi satami s obrucou? (neviem, ake budes mat) Podprsenku ak treba, tak bezramienkovu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Etiketa káže pre dámu jednoznačne silonky :-) Ak na ňu niekto kašle, tak je to jedno ;-) Tiež sa mi biele nepozdávajú, budem mať telové a nikdy som nezažila, že by samodržky padali... Ale vždy kupujem kvalitné značky, neviem, ako sedia tie lacné... Podprsenka by mala byť určite bezramienková v prípade, že by mohlo byť niekde ramienko vidieť. Mám C košíček a nikdy mi korzetová podprsenka nepadala, oni majú podobné silikónové pásy po obvode ako tie samodržky. Keď je kvalitne vypracovaný aj korzet na šatách, mal by podržať aj väčší obvod košíka.
Odpovedať
Profilova fotka
No bez podprsenky by som nesla von asi, aj ked 75E bez ramienok a biela bolo zohnat ukon takmer nemozny.. 120€, ale sadne... co uz... a silonky urcite.. jedine, ze by mas velmi mohutne saty a je leto,to by si sa asi potila...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?