Svadobné pančušky alebo samodržky - nebudú mi padať?

Ahoj kocky. Som trocha baculka a hlavne mam silnejsie stehna. Mam dilemu, ci si pod svadobne saty dat obycajne pancusky alebo samodrzky. Bojim sa, ze mi budu padat alebo sa mi zoderu stehna . Ved to poznate, nie?
Odpovedať
ahoj sme na tom rovnako ja tiež neviem čo urobiť, samodržky sú praktickejšie, hlavne čo sa týka chodenia na WC, ale tiež sa bojím tých zodratých stehien. už som rozmýšlala že samodržky si dám iba na fotenie.
Odpovedať
ahojte...tiež som bacuľka.....samodržky som si už vyskúšala na svadbe kamarátky.....nič moc....mám citlivú pokožku a po svadbe som bola ešte x-dní vyhádzaná....takže na vlastnej svadbe volím konfort príjemných pančušiek
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak ja mam priam obrovske stehna :-D samodrzky som si kupila...vo svadobny den si ich obleciem a ked sa nebudem citit dobre, tak idu dole a dam si normalne pancusky a potesim sa, ze 370 Sk som vyhodila zbytocne ]-(
Odpovedať
baculky - ja som si kupila tiež samdržky ale mam fakt silne stehna - tak som si ich skusila . ale boli neprijemne - lebo boli uzke - nakoniec som si vydražila na ebay jedny - špecialne pre nas XXL a tie su skvelé - nerobia špekačkovy efekt dobre držia a su super. boli trošku drahšie tiež stali asi 300,- ale aspon sa v nich budem dobre citiť - kupila som si jemne maslove - biele som nechcela :)
Odpovedať
martuska a nemáš ich foto
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja mam tiez problem so stehnami a myslela som si, ze samodrizky mi ich stiahnu a trochu ozdobia s tou cipkou, ale asi som sa mylila. Vyskusala som si ich doma, no a ako vravi martuska, robia spekackový efekt, no proste ak som si ich nevytiahla celkom, tak zo stehien som mala spekacky, a ak som si ich vytiahla cekom skoro az po rit, tak zas zadok mi na ne prevysal. takze neviem co urobim, asi si ich dam na fotenie ale ak sa nebudem citit dobre, tak si ich dam dole a zalezi od pocasicka ci si dam silonky alebo ostanem na boso. no ale pod saticky na redovy si ich urcite nedam :-D
Odpovedať
Ja som tiez mala kupene samodrzky, ved som baculka, sak kuk do albumu, ktore ste ma este nevideli, ale o nicom. No co vam budem hovorit, dala som si ich najprv rano na fotenie, ale akonahle /bolo velmi horuco/ sa mi spotili nohy a stehna - ja zasa mam tu vyhodu, ze sa mi nesuchaju, tak aj tak mi padali dole, normalne mi cele spadli a segra mi ich furt musela napravovat. Prisla som domov, kde som mala kupene silonky stahovacie za 500,-, ale ked ste v casovej tiesni, tak da zabrat, kym ich na seba date, vykaslala som sa na vsetko a dala si klasicke silonky telovej farby, trosku do hneda, co nosim k sukni a bolo fajn, obycajne za 44,-Sk. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa na samodrzky vykaslala, lebo som v podstate nemala v plane ukazovat nohy nikomu okrem mojho muza, ktoremu je fuk ci na nich nieco mam, alebo nie. :-D Kupila som paradne stahovacie pancusky a mala som klud. A to mam velkost 44/46 horna cast tela a 48/50 dole a moje stehna .... Boooooooooooooze no hroza. :-(
Odpovedať
takze som si kocky kupila vcera aj ja obycajne biele pancusky a nebudem to komplikovat. potrebujem sa citit pohodlne a nie sa celu svadbu obavat, kedy mi samodrzky spadnu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata-nevesticky ja tiez nemam miery 90-60-90 a tiez tu bol strach ci si ich dat.nakoniec som ich ani neskusala a hned obliekla na svadbu a boli super ani som nevedela ze som ich mala.a po svadbe sme ich uz niekolko x testovali pri krasnych chvilkach ;-) ani raz sa nezosmykli...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, ja som na kamoškynej svadbe mala cele silonky. Samozrejme som chcela aspon trosku tie problemove partie stiahnut, kupila som si stahujuce na brusko, stehna a zadok, vysolila za to vyše 600 SK, a preklinala celu noc. Ako som sa bavila a tancovala, tak ma to kusalo, bolelo, poriadne hybat som sa nemohla. Tak na svoju svadbu som si kupila samodrzky a uvidime čo bude... ;-)
Odpovedať
duha, minule som vyskusala tie stahovacie silonky, ktore som spominala, dala som si ich do kostola, ale uz som bola rada, ked som bola doma...bolelo, stipalo, ako vravis :-| .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj anjelinka, ako pozeram tiež si to mala zaujimave... ;-)
Odpovedať
Hmm...prehovorila ma na nich predavacka, ze ci to nechcem skusit, vysolila som za nich 500,- a asi ich uz nikdy neobleciem. Pripadaju mi ako pancuchace, ktore som nosila v siedmej triede na zakladke :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
ja si dam normalne pancusky telovej farby a hotovo...v tom sa citim najlepsie a ako pise angel22 - noziska moje nikomu ukazovat nebudem a milacik by ma mal aj tak najradsej nahu :-D
Odpovedať
ahojte nejaký iný názov ako samodrzky nie je?
Odpovedať
nikto neporadí?
Odpovedať
a tie pancusky v spreji ste skusali? ja mam sirsie stehna a nakoniec som isla na boso.....
Odpovedať
Baby ja som zabsolvovala svadbu v samodrzkach- mala som ich prvykrat na sebe a myslela som si, ze budu padat alebo tak, ale nemala som s nimi ani najmensie problemy. Tiez mam silne stehna, ked som si to vytiahla vyssie, tak my hore vyskocila taka pneumatika :-) , tak som si ich dala mierne nad kolena a boli super, neotlacali a ani som nevedela ze ich mam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
svadbu som mala nedavno, samodrzky mi sadli, aj ked mam stehniska, ale ked som sa pri tancovani zapotila, vkuse sa mi zosuchovali, tak som ich vyzliekla a vyhodila;-)pancusky by som ale nechcela, nakoniec som bola rada, ze som na holo;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa vydavala v 5. mesiaci, pancusky ani tehotenske som proste nezniesla, mala som samodrzky, vobec som ich necitila.. ja odporucam tie:)
Odpovedať
Profilova fotka
kočky ja som tiež mala na svadbu kupene aj stahujuce pančušky, aj samodržky. prvy pokus boli sťahujúce... no po prvej nutnosti ísť na wc, som ich rýchlo vyzliekala a dala si samodržky. kúpené som mala špeciálne pre pevnejšie stehná a tak mi sadli výborne. a ako vyriešiť problém šúchajúcich stehien? jednoducho. rexona deodorant..... stačilo 2x za celý deň presprejovať stehienka a nič sa nedralo. skrátka samodržky so sprejom ma podržali v moj krásny deň. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?