Akú spodnú bielizeň si zvoliť?

Nevesticky neviem co to do mna voslo, povodne som chcela ze by som si na svadobnu noc dala korzet a pancusky s podvazkami..aj som nasla par krasych bielych (sice dost drahych)..no tak na mna doslo nejako ze ci to nie je take "lahke" ako "lahsia" zena mat podvazky..tym myslim tie pasiky co vyzeraju ako ramienka z podprsenky ktore prichycuju pancusky..napriek tomu ze som nasla krasne romanticke biele korzety so vselijakymi maslickami, cipkami alebo aj suknickou...prvy dojem bol ze wou, a potom som sa zacala bat ze by som nechcela byt oblecena ako take zeny :-| ale aj to rozmyslam ze oni asi nenosia biele aspon, a aj ze to sa v minulosti bezne nosilo ako sucast odevu a to teraz uz je len ako vynimocne pradlo ..co s tym? Mam taku dilemu, viem ze on by sa asi tesil..davnejsie sme hovorili ze by som si nieco take dala a teraz ked uz nad tym rozmyslam tak ma toto trapi.....rozmyslam ci si nedat pre svoj dobry pocit len pancuchy samodrzky a bez tych podvazkov , ze uz len gatky a korzet...ale zase on to mozno caka... :-( :-( poradte prosim :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak mozem hovorit za seba a svoje skusenosti, muzi su velmi vizualne typy. To, ze podväzdkovy pas (to co mas na mysli pod ramienkami z podprsenky) vyzera lacno - lahka zena... je iba tvoj pocit, resp. nejaky druh bariery. Muzi miluju zeny v sexy pradle, od romantickejsieho po velke divociny a ver mi, ze väcsinu este pritahuju aj rozne "lahke" odevy.. takze podla mna smelo do toho, urob mu radost.
Odpovedať
podväzkový pás je podľa mňa veľmi sexi. ale zas, ja neviem prečo si s tým tak lámať hlavu, po dňoch plných stresu, sobote od rána na nohách a dlhej zábave naozaj nemyslím, že by rozumný chlap čakal zázraky..nič sa predsa nestane ak si podvazky nechas na posvadobne rano.ci? :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?