|
Svadobné oblečenie
Jakou máte zkušenost s koupí svatebních šatů přes internet?
|
|
| rora • 4. mar 2010 o 17:11 |
|
janika maju tam vzorkovnik farieb. to si mozem vybrat akukolkvek farbu pre akekolvek spolocenske saty? ja mam ale otazok
|
|
|
| janika22 • 4. mar 2010 o 19:04 |
|
tak to neviem či to platí pre hocijaké šaty. ja som si narp vybrala farbu, ale model šiat bol iný ako majú v ponuke. bola to dokonca kombinácia dvoch šiat a dopadlo to absolutne super. rora skús napísať na mail čo maju na svojej stránke. pani ludmila je mila a strašne ochotna a odpovie ti určite do 1 dna na všetky tvoje otázky.
|
|
|
| lenny.cz • 7. mar 2010 o 08:52 |
|
Ahojte, tak přidávám svoji zkušenost s koupí šatů přes net...a můžu jen doporučit, šaty jsou opravdu krásné, sedí jak ulité a jsou i moc hezky ušité, žádné odfláknutí! Přiznávám, že jsem měla trochu strach, ale stály mě fakt směšnou částku (klidně vám pak napíšu kolik přesně ) V podstatě jsem za cenu půjčení šatů (cca 6 500Kc) pořídila svatební šaty, spodní prádlo, punčošky, podvazek, boty a šaty na převlečení (taky přes net). Takže pokud to některé z vás pomůže při rozhodování, tak já DOPORUČUJI Koupené přes ebay.de a prodejce Super dress. Jo a nejdřív jsem oběhla dva salony, zjistila, jaký střih šatů mi sedí a pak podle toho vybrala na netu něco podobného.
|
|
|
| sisuska1107 • 7. mar 2010 o 14:11 |
|
ahojte,
chcela by som sa vas opytat aku mate skusenost s kupovanim svadobnych siat cez internet.. cislom a vyzorom siat.
dakujem za odpoved:)
|
|
|
| atinkaa • 7. mar 2010 o 16:49 |
|
ja ano, nie cinske kopie ale original satky, okrem prveho nakupu kde som jednala odhadom a nemerala sa, sadlo vsetko objednane, chce to ale vykomunikovat detaily a urcite sa spravne pomerat, rozne znacky maju vlastne cislovanie a teda stoji za to premerat sa a byt si isty velkostou, ktoru objednavate.
pre vas ktore sa rozhoduju,...tak veci zo svadbicky nasej predavame, este mam vela z toho, co sme vyuzili, tak ak mate zaujem piste ip
|
bellamente 11. mar o 09:39 | Príspevok bol zmazaný adminom. Nebol v súlade s pravidlom
Fórum nie je pre firmy.
|
|
| atinkaa • 11. mar 2010 o 09:45 |
|
objednanie originalov by malo byt bez rizika...obvykle je to vidiet i na stranke, starostlivost, presne popisanie miery, ako sa pomerat..atd
co sa tyka made in....tak to je problem teraz vsetkeho...neviem naposledy som nakupovala uz na seba a na babatko mothercare - ci eshop alebo riadny kamenny shop...i tak made in china, india...to je klasika...robia to vsetky velke znacky....davno som uz nike, ci adidasy na behanie nemala ine a to to bolo vzdy kupene zo znackoveho obchodu...teda toto smerodatne nie je ...dolezita je kvalita, ktoru pre velke firmy musia naplnovat
|
bellamente 11. mar o 09:53 | Príspevok bol zmazaný adminom. Nebol v súlade s pravidlom
Fórum nie je pre firmy.
|
|
| mojko28 • 14. mar 2010 o 12:28 |
|
má niekto skúsenosti s kupovaním šiat cez dhgate.com? Rada by som verila, že za tu cenu budú tie šaty také krásne ako na fotkách, ale bojím sa či to nie je len " mačka vo vreci"
|
|