|
Spoločný termín, miesto
Březen 2010
|
|
| marketice • 10. mar 2010 o 07:21 |
|
Myslíš jak voní kůže sluníčkem? to je paráda ))).. Dnes jdu zase,už se těším asi si dám relax na ležáka,v pondělí jsem tam tančila zase Tenhle týden má přijet tchýně Teda už je středa a ještě se neozvala,vidím to tam,že to nestihne,na zítra se domlouvám s holkama,že raději půjdu cvičit a v pátek mám rozlučku ,v sobotu jí má ten můj a na neděli něco vymyslím snad Nemám náladu řešit s ní,kdo s kym pojede,to dořeším příští týden sama a pošlu jí smsku
|
|
|
| marketice • 10. mar 2010 o 14:43 |
|
Ha! Tak máme zajištěn autobus na radnici a na hostinu!!!! jsem zvědavá,jak se budou všichni tvářit
|
|
|
| lucikarn • 10. mar 2010 o 14:45 |
|
Vzdyt autobus uz je dneska docela bezny, ne? Aspon teda pri svatbach, kdyz je obrad jinde nez hostina, my mame taky zajisteny minibus
|
|
|
| marketice • 10. mar 2010 o 14:51 |
|
My máme klasický bus a jen za 500,- jsem nadšená!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| lucikarn • 10. mar 2010 o 15:04 |
|
Tak to chapu A kolik najezdite kilometru?
|
|
|
| marketice • 11. mar 2010 o 07:08 |
|
To netušim počítám tak 15 ,nejsem talent na odhady vzdáleností
Dneska jsem si nějak divně přeležela záda a když se nadechnu ,tak mě to píchne
Včera jsem pořídila košili,ale větší,tak jí musím vyměnit No a už nastupuje nervozita????
|
|
|
| lucikarn • 11. mar 2010 o 07:19 |
|
No jo, to nas ceka kilacku mnohem vic, skoro 40 jich spolyka jen jedna cesta, ale stoji to za to Ja zas vcera vyzehlila kopec pradla, tak me zada taky pekne boli.. Ale pripomnelas mi, ze musim jeste rozzehlit svatebni kosili Nervozitu zatim nepocituju, tak doufam, ze pak na mne nepristane o to vetsi
|
|
|
| marketice • 11. mar 2010 o 08:09 |
|
Nechceš mi taky vyžehlit ? mám tam hromadu prádla a dělám,že to není moje . Zveš na rozlučku i tchýni ? Já totiž beru mamku s tetou,jsou to pařmenky a nevím,jestli nemám ze slušnosti pozvat i jí s dcerou
|
|
|
| lucikarn • 11. mar 2010 o 08:49 |
|
Ac mam mamku, budouci tchyni i tety moc rada, rozlucku delam jen pro mladsi generace Vidame se spolecne casto, takze si pripijeme jindy
|
|
|
| marketice • 11. mar 2010 o 09:22 |
|
No naše mamka je pařmenka,ta si to nemůže nechat ujít ))
|
|
|
| maricka2 • 11. mar 2010 o 21:02 |
|
Martino, držím zítra palečky!!! Ať Vám to s (dnes ještě) přítelem vyjde a ať je to jeden z Tvých nejkrásnějších dnů v životě, ne-li nejkrásnější či nejpohádkovější A pak se určitě ozvi, jaké to vše bylo...
|
|
|
| lucikarn • 12. mar 2010 o 06:33 |
|
Martino, moc ti preju krasnou svatbu plnou skvelych zazitku a do manzelskeho zivota vsechno nej nej nej, at ti vse vychazi podle predstav
|
|
|
| marketice • 12. mar 2010 o 07:24 |
|
Taky si přidávám,přeji krásnou svatbu a ať vám to hlavně vydrží v dobrém i ve zlém,samožřejmě,přeji hlvně to dobré
Jinak mám pocit ,že si tu tchýňka čte Dobře jí tak ,za to,co nám provádí
|
|
|
| lucikarn • 12. mar 2010 o 08:04 |
|
Já se za týden vdávám, pane jo, to je věc
|
|
|
| marketice • 12. mar 2010 o 09:30 |
|
To je co? Přeju ti to Snad se nám to vydaří oběma příští pátek
já mám dnes rozlučku a do práce jdu už jen po-út huráááááááááááá se budu válet doma
|
|
|
| lucikarn • 12. mar 2010 o 09:34 |
|
Taky ti to moc preju a vydari se to urcite Ja mam rozlucku zitra, uz se na holky moc tesim
|
|
|
| marketice • 12. mar 2010 o 09:40 |
|
Mi povídej,jinak nejsme schopné se sejít v tak hojném počtu ,a až teď se to povede )))) Zítra mi jede svědkyně na hory,tak jsme to šoupla na pátek,budu si muset po práci schrupnout ,abych byla fit ))) a mohla řádit večer
Byla jsme včera vyměnit košili a řeknu ti- horor!!! byla tam nějaká starší paní a pořád mi strkala jiné barvy ,protože se jí nechtěla hledat ta,co jsem koupila .
Jsem zvědavá ,jak se budou všichni tvářit ,až uvidí moje botky moc se mi líbí a nejsou zrovna popelkovské,ale to bych nebyla já
|
|
|
| martina_79 • 13. mar 2010 o 15:45 |
|
Ahoj holky, svatba byla vcera. Bylo to nadherne, primo pohadkove, pocasi nakonec nebylo nejhorsi - dnes s tim sudenym vetrem by bylo hur. Chytili jsme jen snehovou prehanku po obradu, tak jsme nafotili hned neco venku, aby byly videt vlocky. Pak to preslo, ale i tak jsme se nafotii s bilym destnickem. Oslava se taky moc povedla, hodne jsem tancili, jidla nam zbylo docela dost, tak nemusim o vikendu varit. Akorat jsem strasne unavena, spala jsem jen 4 hodiny. Nedari se mi ted usnout, snad pozdeji. Az budu mit fotky, dam je do alba.
Diky moc za prani a ze jste na me myslely.
No, a za tyden vy! :) Nema smysl se stresovat, je to nadherny zazitek.
|
|
|
| maricka2 • 13. mar 2010 o 18:27 |
|
Martino, to jsem moc ráda!!! Už se těším na fotky A jsem ráda, že i počasí Vám jakžtakž slušně vyšlo...
|
|
|
| marketice • 15. mar 2010 o 07:40 |
|
Marti paráda )))) Hlavně,že sis to užila až ti závidím
Mám docela ze všeho strach,rozlučka byla brutální a mám teď angínu pěknou,asi dnes dostanu antibiotika
|
|
|
| lucikarn • 15. mar 2010 o 07:47 |
|
Ahoj holky Marti, moc gratuluju, na fotkach vam to slusi a jsem rada, ze i pocity jsou velmi pozitivni Tak hlavne at se stejne vydari i manzelstvi. Marketice, doufam, ze ti den D nemoc nejak moc nezkomplikuje. Ja si v sobotu uzila rozlucku, byla to akce presne podle mych predstav. A ted uz zacinam premyslet, co vsechno jeste bude potreba zaridit.. blizi se to, blizi
|
|
|
| maricka2 • 15. mar 2010 o 22:32 |
|
Marketice, ať to vyležíš a v pátek jsi jako rybička Jinak jsem moc ráda, že snad bude nad těch 10 stupňů, které jsem si přála Ale se sluníčkem nevím, nevím... Lucikarn: také začínám přemýšlet, co ještě chybí a na co jsem ještě zapomněla, prostě od soboty už mám nervy na drátku Ale dnes mne potěšila kadeřnice, vykouzlila mi účes přesně podle mých představ, moc krásný...
|
|
|
| marketice • 16. mar 2010 o 09:35 |
|
Ahoj holky,tak mám teplotu,dnes jsem naposledy v práci,tak budu místo příprav a dodělávek doma ležet jsem na sebe zvědavá.
maricko neměj nervy,užívej si to já rozhozená ještě pořád nejsem,,musím ještě udělat nehty holkám,sobě a napéct věnečky a ležet,potřebovala bych se naklonovat -asi vypálim bacil slivovicí
Jinak je teprve úterý,takže nestresovat holky,na to bude času dost v pátek
|
|
|
| lucikarn • 16. mar 2010 o 12:18 |
|
Marketice, tak sup sup, pekne panaka slivovice, at vypalis toho cervika, ktery v tobe dela neplechu Prave jsem se vratila ze zkousky svatebnich satu, parada, juj, ja se tak tesim A nervy nemam, ono to nejak dopadne
|
|
|
| martina_79 • 16. mar 2010 o 16:35 |
|
Tak jak se tesite, damy? Mam uz nekolik profi fotek, muzeter se podivat.
Marketice, tak jsi na tom podobne jako ja. Neboj, v patek nebude po nemoci ani vidu ani slechu - teda aspon ja na ni na ten den zapomnela. Ale v krku me trochu boli jeste ted :(
|
|
|
| maricka2 • 16. mar 2010 o 18:59 |
|
Martino, opravdu Ti to moc slušelo, vypadáš jako sněhurka a smích Ti moc sluší
|
|
|
| lucikarn • 17. mar 2010 o 08:02 |
|
Martino, opravdu krasne fotky, ze kterych je citit stesti a spokojenost, moc vam to obema sluselo, jste sympaticky par
|
|
|
| martina_79 • 17. mar 2010 o 13:52 |
|
No ja uz se tesim na Vase fotky! :)
|
|
|
| maricka2 • 18. mar 2010 o 20:01 |
|
Lucikarn, Marketice: ať Vám to zítra vyjde!!!
|
|
|
| marketice • 18. mar 2010 o 20:02 |
|
Uf ,díky. jsme ztahaná jako kotě,jdu spát,tak ať nám to vyjde
|
|