Kravata pre ženícha po polnoci. Musí byť ?

Profilova fotka
Ahojte, vsetci! Hladala som nieco k mojej dileme, ale nic som nenasla. Dnes si u nas drahy skusal svoju bordovu popolnocnu koselu. Moja predstava bola, ze po polnoci uz bude volnejsia atmosfera a bude bez kravaty - len v koseli. No maminka, ked ho videla, spytala sa, ci nebude mat kravatu. Velmi sa cudovala, ked sme jej povedali, ze nie. Nastavajuci vobec kravaty nenosi, takze sme sa pred casom bez problemov zhodli, ze po polnoci bude bez nej. Nakoniec sme ku koseli vyskusali aj svadobnu cerveno-ciernu kravatu. Maminke sa ta kombinacia pozdavala, podla mna sa to vobec nehodilo. Viem, ze vacsinou pisete, aby si kazdy urobil po svojom, ked je to jeho svadba, ale poradte mi prosim, co je slusnostou alebo co sa hodi. Dakujem za nazory ;-)
Odpovedať
hm, neviem, ci v nejakej prirucke bontonu by sa nasla odpoved na tvoju otazku, si myslim, ze po polnoci, ked uz bude uvolnena atmosfera nebude ziadne faux pas ak tu kravatu mat nebude. je to vsetko otazka zvyku - moj drahy nasi kosele a kravaty kazdy den do prace, takze on s tym problem nema, kravatu po polnoci ma prichystanu ku popolnocnej koseli a oblieka si ju, ale naozaj sa NIC nestane, ak si ju proste neda, alebo este skuste vybrat nejaku inu, ktora k tej koseli pojde podla tvojho vkusu lepsie... ak to dobre chapem, cerveno-cierna kravaata by podla tvojej maminy bola aj na oficialnej casti aj po polnoci?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, jednu kravatu by mal pocas obradu aj hostiny az do rana Vlastne nejde o to vybrat druhu kravatu, ja som cely cas ratala s tym, ze ziadna druha nebude. Bola som rada, ked som predvcerom zohnala koselu farby mojich popolnocnych siat a s kravatou som sa vobec nezaoberala. Mama povedala svoj nazor a urobte, ako myslite. No viem, ze sa bude trosku hnevat, ked bude drahy bez kravaty. Snazila sa mi nahovorit, ze vsetci chlapi budu po cely cas v kravatach a sakach. Vobec tomu neveriiim...
Odpovedať
*mirka, a co keby si dal po polnoci takuto koselu, rozhalenku. http://www.vlastaprelouc.cz/cs/katalo... a never tomu, ze chlapi budu mat po cely cas kravatu a sako. niektori si estelen sadnu za svadobny stol a uz daju kravatu dole a to ani nehovorim o saku.
Odpovedať
my sme mali aj kravatu k mojim satam po polnoci. dokonca mal drahy aj dlhy rukav, hoci mal kupenu aj kratku koselu, aby bol podla bontonu. ale nerobilo mu to problem, takze to bolo ok. hostia boli ako ktori - mladi si dali kravatu a sako dolu ale ti starsi sedeli jak 5 penazi stale v saku a kravate :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, dakujem vam za doterajsie ohlasy ;-) Adrianka, moc z toho obrazku neviem, co je rozhalenka, dakujem za tip, ale kosielku s dlhym rukavom uz mame kupenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?