Mala niektorá z vás výzdobu od Anny, aké má ceny?

Ahojte, ma niektora z vas skusenosti s vyzdobou od Anny? Ake ma ceny? Vdaka
Odpovedať
@84vali Ahoj, mne bude zdobit o dva tyzdne, zatial som velmi spokojna, s pristupom, komunikaciou. Osobne same sa aj stretli, cennik mi poslala emailom hned ako som jej napisala, pocet hosti priblizny a co chcem. Cena zavisi aj od kvetov, ci zive alebo umele, ale zive nakupuje vo velkosklade. Robi mi aj vyzdobu kostola a to skoro 3x lacnejsiu cenu mi dala nez salony v meste. Dekoraterku som menila, asi pol roka pred svadbou, lebo povodnu co mi hotel ponukol, to bola hruza, ziadne fotky, ziadna predbezna cena, nic. Zatial najlepsie rozhodnutie pocas priprav na svadbu :)
Odpovedať
Anna robi najkrajsie vyzdoby,ake som videla a urcite nebudes lutovat ak si ju vyberies:)aj mne bude robit.
Odpovedať
Profilova fotka
mne vyratala sumu pre 45 hosti 500 € :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@abbie wau :-. :-. smiem sa spytat, co vsetko ti tam pocitala? mne robila vyzdobu pre 60 ludi aranzerka z kvetinarstva a so vsetkym (vratane navlekov, ikeban na stol, kvetov, svietnikov, kamienkov, menoviek, darcekov a este neivem coho:) ma to stalo nejakych 250 €.
Odpovedať
Profilova fotka
@abbie čoo?? to je dost teda a beries ju?
Odpovedať
Profilova fotka
lienka.7 ingridka07 samozrejme, ze ju neberiem, zatial som z marsu nepadla :-D :-D :-D :-D pocitala mi klasicku vyzdobu stola, navleky a masle na stolicky + par kvetin na stol ...
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 @lienka.7
Odpovedať
Profilova fotka
@abbie je dost drahe, sice ma pekne vyzdoby, ale uz je to vsetko na jedno kopytu podla mna, velmi vela svadieb to ma rovnaké. Kebyze si robis vyzdobu sama tak je to o dost lacnejsie. Alebo ina agentura, ale 45 hosti 500 e, velmi vela.
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 je to trosku prepisknute ... mne bude robit jedna kocka za 150 €
Odpovedať
Profilova fotka
@abbie wooow to je super cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 myslim, ze je taka zdrava pre 45 ludi ...
Odpovedať
no ja som si dala robiť rozpočet asi 8 agentúram a od p.Anny som dostala najlepšiu ponuku :-) teda dostala som aj menšiu ale tam bolo o polovicu menej vecí a keď som im dopísala čo ešte chcem doložiť aby to nebolo chudobné tak mi napočítali pomaly raz takú sumu ako som dostala od p.Anny. Už sme sa aj stretli a dohodli tak ja som maximálne spokojná (zatiaľ) a robila svadbu aj známej, tak mám dobré odporúčanie od nej :-) :-) inak aj ja som chcela zlatú výzdobu čo už robila veľmi sa mi páči len sa pokúša odhovoriť ma kvôli tomu že ich ževraj robí dokola tie isté lebo nevesty ich chcú .. tak ja neviem, risknúť to a dať niečo čo som ešte nevidela ?? =-) =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?