Šľak ma ide trafiť z tých referencií

Prečo len svadobné salóny? Prečo len reštiky, hotely a penzióny? Prečo len foto-video? Prečo len vizáš a účes? Prečo len DJ, alebo hudobná skupina? Pýtam sa, prečo stále len referencie na týchto dodávateľov? A či šofér svadobnej limuzíny, alebo kňaz v kostole, alebo oddávajúci poslanec, alebo kuchár v reštaurácii, alebo ja neviem kto ešte sú menejcenní? Veď aj týto ľudia sa podieľajú na Vašom svadobnom dni a na spomienkách naň.
Profilova fotka
Referencie sa týkajú ľudí, ktorých si môžeš vybrať, aby sa podieľali na svadobnom dni. Iné niečo sú poďakovania, kde ďakuješ všetkým, čo ti nejako pomohli, boli úslužní a pod... toť môj názor
ak myslis jednotlive temy vo fore ako referencie tak tie sluzby co vymenuvavas sa opakuju ako dodavatelia u viacerych svadieb, malokedy sa stane (okrem ba a inych vacsich miest) ze natrafis na toho isteho knaza, poslanca kuchara...mozes odporucit kostol, mesky urad,restiku...avsak potom su tu svadobne albumy kde sa pisu aj referencie na dodavatelov, a tam najdes aj podakovania knazom, poslancom, kucharom a pod. ;-)
Profilova fotka
ja neviem, ale tazko si vyberiem poslanca, ci kuchara v restike. Urcite nie su menejcenni, no tazko mi je menovat ich jednotlivo. My sme mali sobas v Kamile, dakovala som im a zdoraznila som p. Svobodu, s ktorym sme komunikovali, tym som ale nemyslela, ze ostatni ludia z hotela Kamila sa na nasom dni nezasluzili.
Profilova fotka
kamerkaman nikdy nie-je neskoro začať ;-) Môžeš ísť príkladom, založ si svoj svadob.album a môžeš začať s chválou a doporučeniami ;-)
ahojček všetci, veď sem chodíme aj preto, aby sme získali akékoľvek informácie, pretože pre väčšinu z nás je svaba oblasť zo začiatku úplne neznáma. Ale kamerkaman - ty si na tom už dobre, lebo si už asi v štádiu, že vieš, že sa tých referencií nemôžeš tak celkom držať a že najlepšie je urobiť si nakoniec o všetkom svoj vlastný úsudok a smelo urobiť vlastné rozhodnutia. Ja som presvedčená, že veľa názorov je tu účelových - napríklad že niekto je vytočený a zámerne tu nejakým ohováraním škodí realizátorom, ktorí úplne skvele vedia uspokojiť predstavy mnohých iných svadobčanov. :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?