Odkaz adminovi

Profilova fotka
admin - často sa mi stáva že píšem názor alebo odpoveď na určitú riešenú problematiku. Pri písaní ale zistím, že som na čosi zabudla reagovať, vrátim sa do textu príspevku. Ak je ten príspevok o stranu skôr tak pri návrate do pokračovania v písaní už nemám to, čo som tam dovtedy napísala. Už som to tu raz spomínala ale v nevhodnej téme. Poraďte kde robím chybu a ak ju nerobím tak či by sa s tým nedalo niečo urobiť. No lepšie to neviem vysvetliť, dúfam že to pochopíte.
...pridávam sa....častokrát v IP píšem dlhšiu odpoveď/nexám sa uniesť románom/..a keď xcem konečne dopísanú poštu odoslať...nabehne mi,že nie som prihlásená..tým pádom sa nič neodošle...a môžem začať odznova... :-| ..poradíte mi???..ďakujem :-)
uz to tu raz niekto spominal a tiez som o tom nevedela, vzdy ked sa prihlasis, tak pod tym tvojim heslom si zaskrkni policko "zapamatat heslo" a budes prihlasena nonstop, ja sa niekedy zabudnem odhlasit a som aj cez noc prihlasena :-N
Profilova fotka
mne ale to zaskrtnutie na to nepomaha. Expertka, ak mas napisany prispevok, tak pred tym ako ho odosles, ho oznacis, stlacis CTRL C a tym si si ho skopirovala, a potom ho odosles. Ak ta to nahodou medzitym odhlasilo, tak sa znova prihlasis, pretukas sa tam, kde si ho pisala, stlacis CTRL V a odosles. Mamus, ale nevim, ci ta spravne chapem, ale ty chces napr. dopisat nieco do prispevku, ktory si uz pred tym odoslala a za nim uz pribudlo zopar prispevkov? =-) Lebo to sa neda. Len napisat novu odpoved a ona bude potom na konci diskusie ako posledny prispevok.
..babenky..ďakujem.. ..sam..robilo mi to blbosti..aj keď som bola VŽDY prihlásená... .
tak potom neviem, mne to problemos nerobi :-(
Profilova fotka
lilly, nie, mamus podľa mňa myslí to, že má rozpísanú odpoveď a potom zistí, že ešte chce reagovať na odpoveď z predchádzajúcej strany. Potom klikne na predošlú stranu a keď sa opätovne vráti na stranu, kde písala svoj príspevok, tak on tam už nie je. Aj mne sa už stalo....je to neprííííjemné :-N Treba začať odznovu.
Profilova fotka
jaaaaj, tak uz chapem. Tak to by som riesila tiez tym CTRL C a CTRL V, alebo by som si otvorila v dalsom okne zase mojasvadba.sk a pozrela si ten predchadzajuci prispevok.
ja pouzivam oba varianty - ctrl+c a ctrl+v a zaroven mam otvorenych plno okien :-D
mamus skus maly figel ;-) .. ked chces spravu odoslat az neskor a zachovat rozpisane posli spravu sebe, bude v prijatej poste a potom das len veselo preposlat, dopises co potrebujes, zmenis adresata a je to ..
Profilova fotka
No dobre - ctrl+c a ctrl+v ale mne to musíte podrobne čo to znamená a kedy čo stláčam a kedy to volí. Ja som PC analfabet :-D :-D Ďakujem. Ešte zvládnem čo mi radí zoee. ;-)
Profilova fotka
mamus, na klavesnici mas vlavo dole klavesu ctrl a klavesy A, C a V najdes tiez. Takze, pises si prispevok a uz si ho dopisala, no nekliknes na "odosli odpoved", ale naraz stlacis 2 klavesy ctrl a pismeno a, tym sa ti oznaci cely prispevok, ktory si napisala. Potom stlacis klavesy ctrl c, tym sa ti to skopiruje do pamete pocitaca. Potom kliknes na "odosli odpoved". Ak ju odosle, je to super. Ak ta odhlasilo, tak sa znova prihlasis, a dostanes sa do temy kde si predtym pisala odpoved, kliknes mysou do ramceka kde sa pise odpoved a stlacis zase dve klavesy - ctrl v. a potom odosles odpoved. Uz chaaaaaaaaaapes? ;-) Podrobnejsie sa to neda vysvetlit.. |-|
alebo otvorit dve okna, jeden na pisanie, jeden na citanie :-N
Článok sa načítava...
Profilova fotka
cize pouzivas len tri klavesove skratky - CTRL A, CTRL C, CTRL V
Profilova fotka
Ahojte, zatial je najlepsi ten trik Ctrl-a, Ctrl-c, Ctrl-v (aj ja ho pouzivam :-)). S tym zaskrtnutim "zapamatat heslo" by to malo fungovat, takze ak to nefunguje, musim sa na to pozriet v com je zrada.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?