Nedoporučujem kvetinárstvo Amarylis, v Terne v Petržalke

Najvacsie faux pas na mojej svadbe bola svadobna kytica, na ktorej vybere som si dala velmi zalezat a zaplatila za nu nehoraznu sumu. Mesiac pred svadbou som zasla do tohto kvetinarstva (len preto lebo blizko byvame a casovo nam to vyhovovalo) a vybrala som si z ich vlastneho albumu svadobnych kytic nadhernu obrovsku kyticu zlozenu 39 cisto bielych ruzi gulateho tvaru, stonka omotana bielou organzou, nic zelene, len obrovske biele ruze. K tomu aj pierko. Hned ma pani upozornila, ze bude drahsia, okolo 80 Eur, lebo ze su drahe ruze. Mozno vraj zozenu aj lacnejsie, ale neslubuje. Tak som si povedala NECH a zaplatila zalohu. Dohodla som sa s nimi ze bude hotova v sobotu uz o 8:00, pretoze my potom cestujeme k rodicom na obrad vzdialeny vyse 100 km. Ze vraj OK. Cely cas som vsetkym ukazovala na podobnom obrazku aku budem mat nadhernu kyticu. V piatok pred svadbou som im este volala ci ju stihnu urobit aby na 8:00 uz bola hotova, nebol ziaden problem. V sobotu siel rano pre nu zenich, lebo mna licili a to co doniesol ma dorazilo. Mini kyticka s bledozltych mini pukov, kryvo uviazana, vyzerala ako hrbata, okolo celej aj vo vnutri trcali kade-tade zelene listy a navyse bola mierne obschnuta!!!!! Cena??? Jasne ze 83 EUR. Bohuzial sme uz nestihali ist to reklamovat, ale nechapem toto zderstvo. Ved ja myslim ze ta cena uz bola aj tak dost nadnesena. Uplne ma zamrazilo, ked som potom bola dalsi den v tescu a tam som nasla predavat presne tieto iste puky celu kyticu (aj tak isto obschnute) za 75 Sk. Zenichove pierko uschlo este v sobotu, takze v nedelu sme sa museli ist fotit bez neho. Jednym slovom su to zdieraci a amateri. A vdaka nim tato nestastna zlta mini kyticka obschnutych ruzi bola to najskaredsie a najpredrazenejsie cudo na mojej krasnej svadbe. Nedala by som za nu ani 10 Eur...ale moja chyba ze som neratala casovo s tym, ze ju mozno budem musiet ist vratit. radim vam nevesty aby ste sa tomuto kvetinarstvu vyhybali velkym oblukom.
a zabudla som dodat, ze na tu kyticu musel zenich este cakat, jasne ze ju este akurat robili ked po nu po 8:00 prisiel, co nas tiez dost zdrzalo.
dobre vediet, lebo je to tiez blizko od priatelovho bydliske :-)
hej. a nehovoriac o tom ze sa mi este pred vstupom do kostola rozpadla/rozmotala ta biela organza ktorou to bolo pridrotovane. stalo sa to este niekomu???
no nechcela by som :-S
sifonik moc ma to mrzi, nam sa to tam tiez stalo, ale nastastie nie so svadobnou kyticou... keby som vtedy maminu nedrzala tak im tam asi znizi cely tech ich pidi obchodik lebo bola uplne na nervy!!! hlavne ale aby ste boli stastni!!!
to je nehoraznost, ten pristup niektorych "podnikatelov", nechapem, o co im ide, ze sa nehanbia!!! skoda, ze si nemala cas otrieskat im tu kyticu o hlavu chrapunom jednym, aaach, normalne som nastvana, ked to citam... ]-( ale po svadbe by som tam sla a poriadne im vynadala aspon, hoci asi aj tak nemaju chrbtovu kost. No, nic, balli ma pravdu, dolezite je, aby ste boli stastni a zdravi. Aj bez kytice :-)
hm, nechcela som tam uz potom chodit, lebo to som mala reklamovat hned. len nebol cas. no a potom by sa isto vyhovarali ze uz je neskoro, a nechcela som sa s nimi uz dohadovat, ked by som aj tak uz nic nezmenila. dala som to sem ako vystrahu pre ostatnych, snad to niekomu pomoze. aj predtym sme tam davali robit kyticu taku gratulacnu, a bola dost predrazena, ale sme si to nejak nedali do suvisu a zabudli na to. no skoda. ale uz na tom nezalezi. :) to hlavne, co nasleduje po svadbe nam nijaky nespolahlivy dodavatel nemoze pokazit :).
Ahojte baby.. Ja robim s kvietkami.. v kvetinarstve v NR.. aj svadobne kyticky pre nevesticky.. a sama dobre viem ze niektore kytice su velmi komplikovane na uviazanie.. aj som zazila vseliake pripady.. ale v pripade sifonik (okruhla kyticka z bielych ruzi) v tom by nemal byt hacik, taka kytiticka je lahka na uviazanie a podla mna tiez okruhle kyticky z bielych ruzi su najkrajsie.. a cena 83€ je podla v norme.. preto lebo ked ratame 39 ruzi a pierko pre zenicha to je spolu 40 kusov.. po dve eura.. (40ks x 2€ = 80€) (nespravodlivo si ale vypýtala ale tie 3€ navyse.. to by sa podla mna nemalo robit, ked cena bola dohodnuta dopredu..) mrzi ma tvoja nespkojnost s kytickou.. urcite si mohla byt velmi sklamana.. dôlezite je co nasleduje po svadbe.. a urcite dostanes od manzela vela vela krasnych kvietkov :-) aj tie vysnivane biele ruze.. :-)
no tie 3 eura boli za nejaky drziak na com to cele drzalo/bolo zapichnute. keby to boli krasne biele sipy, tak to beriem, ale toto boli take ako krikove malilinke zltkaste puky, ktore sa nerozvinu asi nikdy.bol to podraz. a hlavne ze to robili presne podla ich vlastnej predlohy, ktora bola nadherna, z bielych kvalitnych ruzi...nuz. ale uz som na to aj zabudla :)
sifonik, ta kytica je asi fakt z nejakych krickovych ruziciek... vyzera tak velka ako som mala ja a to som mala iba 21 ruzi a zapaltila som za nu aj za pierko 59 €... 80 € by som teda za taku kyticu nedala, skus to ist este reklamovat... mozno si na teba nebudu pamatat, vypytaj si katalog svadobnych kytic, najdi tu svoju vysnivanu a ked ta oslovia ci uz mas vybratu, povedz im, kt. si chcela a ukaz im fotku aku ti urobili... vyraz tej panej by som chcela vidiet :-D
pardooon, pomylila som sa... cena za moju kyticu+pierko bola 57,4 ;-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?