Čokoláda do fontány. Kde ju zohnať?

Ahojte kočky dražim si akurat fontanu na e-bay vyjde ma uplne smiešnu sumu 1500,- je sice malička ale my mame maličku svadbu... ale zhanam do nej pravu belgicku čokoladu - na našich strankach je ale dosti draha 400 korun za kilogram. neviete kde by sa dalo zohnať aj lacnejšie? ine temy som kukala tak ma tam prosim neodkazujte. Dakujeeeeeeeeeem :-D :-D :-D :-D ;-)
Odpovedať
1
2
10
Profilova fotka
v belgicku :-N ale podla mna je figaro varova aj tak naj :-p (inak 400 Sk/kg je 40Sk/100g, cize 40 Sk za tablicku cokolady ;-) figaro varova je najlacnejsia (okrem odpornych polskych) a aj ta stoji pokial si dobre pamatam z poslednej navstevy SK cca 20Sk/100g)
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, ja sa v cokofontanach nevyznam...ide do toho normalna tablickova cokolada, alebo musi byt nejaka speci (samozrejme okrem chuti) ? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
mňa ešte napadá, že by sa dali použiť čokoládové kolieska, robia sa v čokoládovňach a používasa potom an koláče, croissanty, je fakt chutná, ale nie je to belgická...hold leonidas je leonidas,ale to bude asi drahé...
Odpovedať
jerryjanko, napsala jsem ti kontakt do IP ja jsem si kupovala cokoladu na internetu 2,5 kg bylo myslim za 712Kc. V zadnem pripade vam holky nedoporucuju kupovat tabulkovou cokoladu. Ta se musi redit olejem a stejne ve fontance houstne a ucpava ji!!! Pozor na to. Vice info najdete na webu cokoladove fontany :)
Odpovedať
no do toho by mala isť čokolada priamo pre fontany netreba to potom riediť a chutovo je najlepšia...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky zadej si to na ebay maji tam specialni belgicke cokolady do fontany a je tam par firem ktere se soustredi jenom na to treba A A Chocohollics Unanimous maji od 250g az do 10kg a kilo stoji 8liber a Chocolates of Desire maji taky dobre ceny.
Odpovedať
8 libier to je dosť vysoka cena to zoženiem aj tu - hladam praveže či niekde nemaju niečo za menej...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som davala do fontany Milku s extra kakaom. Zabudla som kolko stala, ale 100g nieco do 30 Sk v Metre. Sice som to riedila olejom, ale aj tak bola vyborna. V navode na fontanu mam napisane, ze cim viac kakaa tym lepsie.
Odpovedať
este musim dodat, ze sa ta Milka vyborne rozpustala, narozdiel od cokolady na varenie, ktorej to chvilu trvalo
Odpovedať
a rozpustila si ju predtym v mikrovlnke alebo až v tej fontane a kedy si ju riedila??
Odpovedať
v navode na fontanu je, ze cokoladu treba rozpustat v mikrovlnke, tak som to tak robila a vtedy som ju aj riedila. Myslim, ze by sa rozpustila aj vo fontane, ale trvalo by to dlhsie a nechcela som riskovat upchanie fontany. Ked uz bola cokolada rozpustena, tak sa nic neupchavalo a pekne tiekla.
Odpovedať
Článok sa načítava...
diky bajka
Odpovedať
kolko cokolady sa priblizne spotrebuje na takej svadbe??? vobec to neviem odhadnut..poradte
Odpovedať
3-4kg, 70ludi
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, neviem toho o "fontanovej cokolade" vela, ale pocula som, ze to ma byt specialna cokolada, kotra hned tuhne... vraj v tom je ten trik - cokolada nesteka.. Tak neviem, ci nahradit cokoladu, specialne urcenu pre fontany hocijakou inou cokoladou je dobry napad..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Je možné si pronajmout fontánku ........... ? Stačila by nám nějaká malinká...
Odpovedať
Profilova fotka
Katko2006, kdyby sis ji chtela rovnou koupit za 1500, tak ji maji pristi tyden v tydenni nabidce u Tchiba :-)
Odpovedať
jeeeeeeej x-) ja som dostala cokoladovu fontanku v utorok na narodeniny od draheho x-) ;-) :-) 8-) a uz sa tesime na jej prve vyskusanie pri kolaudacii bytika ;-) :-) 8-) :-D :-N x-) jupiiii
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky, kde sa da ta fontanka kupit a co to stoji????
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vsichni, rada bych vam predala sve zkusenosti s cokoladovou fontanou. Napred k fontane, urcite si nekupujte tu s umelou fontanou, brzo se zlomi a nevim, jak by se u nas tvarili na vymenu nebo reklamaci, a urcite by to bylo jeste tezsi pres internet. Kdyz uz ji kupujete, tak s nerezu. Nam se totiz po par pouzitich kousek umele hmoty ulomil, nasteti jsme ji meli z Anglie a tady neni problem to vymenit nebo vratit. K cokolade, urcite ne tabulkovou...ucpava to fontanu. A redit je lepsi mlekem nez olejem. Na svatbe jsme ji take naredili olejem tak jak to bylo v navodu, byla sice super. Ale potom jsme si ji pousteli doma a naredila jsem to mlekem a byla daleko lepsi. Cokoladu jsme meli belgickou...balik 2.5kg stal nejak okolo 600kc. Do dvou dnu jsem ji mela dorucenou domu. Ke spotrebe meli jsme kolem 80 lidi, kazdej si dal, fonatana bezela asi dve hodky a spotrebovali jsme mozna 1.5kg. Doporucuji k namaceni banany, hrozny a hlavne meloun - ten moc chutnal. Take mekke karamelky. Tem kdo si ji porizuji tak preju dobrou chut, je to fakt SUPER.
Odpovedať
tulinek, vdaka za tip s mliekom. Na namacenie tiez odporucam ananas a sladsie ovocie. Kyslaste ovocie s cokoladou moc nechuti. Ja som pouzivala tablickovu cokoladu Milku s extra kakaom a s ucpavanim fontany som nemala vobec ziadne problemy. Asi velmi zalezi na zlozeni cokolady.
Odpovedať
da sa použiť aj horka čokolada na varenie ta tabličkova a ja som ju vsypavala a rozpušťala v horucej smotane na šlahanie - a bola super... na pol litra smotany stači pol kila / 5 čokolad/ čokolady... je to mnamka ja som si kupila cez ebay tu fontanu a je super
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, my jsme ted fontanu pouzili a na vasi radu jsme tam dali smetanu (na slehani). NA kilo coko jsme dali 250 smetany. Coko byla vyborna, ale po chvili zacala hodne tuhnout a nakonec prestala "lezt nahoru":) Mysleli jsme, ze to bylo tim, ze sjme spletli smetanu (chteli jsme tu na vareni), ale jak tady ctu Jerryjanku, tak ji bylo asi jen malo, co?
Odpovedať
Profilova fotka
nj ja som dala 500 ml na 6 čokolad a to sa mi zdalo malo ešte tej smotany takže nabuduce dam 500 ml na 5 čokolad to je pol kila a to by malo byť akurat to čo si dala ty to bolo malo. inak ano som to ja Jerryjanka len pod inym nickom :-D
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?