Zažili ste svadbu v Reštaurácii Apollo v Bratislave?

Profilova fotka
Ahojte babenky, nemala niektorá z Vás svadbu v Apolle? Aký máte názor? Pretože od toho prevádzkára som sa vlastne nič konkrétne nedozvedela. Nechcel mi povedat ani len čo nás to víde na osobu ani približne. Poraďte niekto aké máte skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lenka, o Apolle sa tu viackrát písalo, skús napr.: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ešte skús http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujeeeem, nejak sa mi to totiž nepodarilo nájst:o)
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianica, tá druhá stránka sa mi nepodarila otvoriť:o)
Odpovedať
Profilova fotka
jáj, možno som tozle skopčila: názov témy bol Kde v BA?, ale keď si dáš do vyhľadávača "Apollo", tak nájde kopec tém, uf aj ja by som už mala obehať tie sály....
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som sa bola zatiaľ pozrieť len tam, celkom to tam bolo fajn, ale ten prístup...neviem či si to nerozmyslime, však ešte to nie je na 100 percent zajednane, no ale tie názory čo som zatiaľ čítala teda nič moc.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám zatiaľ Pegas, už som tam bola na svadbe, každý tam bol zatiaľ spokojný, len je to tam trošku drahé
Odpovedať
Profilova fotka
Treba určite obehať viac, len som bola dosť prekvapena že v Apolle už majú tak veľa rezervácii. KIeď som sa pýtala či si môžem sama vyzdobiť stoly, tak mi ujo povedal čo sa mi na tom nepáči, že ja chcem stuhu cez stôl a on že je to zastaralá výdoba, a že keď chcem inú farbu obrusov mám ísť do Holiday In alebo Fórumu. Trošku divné nie? Ale tá miestnosť (väčšia sála) vyzerala celkom fajn až na tie obrazy, nechcem urážať ale môj vkus to teda určite nie je :-D , ale tá pani za barom bola veľmi ochotná ževraj. Tento nám nechcel povedať ani len približnú sumu na osobu. To ma dosť zarazilo, ale ako miestnosť je fakt fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
keď boli tak "ochotní", tak preč, preč, preč....,ale neviem, aké to tam je, ešte som tam nebola
Odpovedať
Profilova fotka
mysím že určite skúsime obehnúť aj viac, ale stoly a parket mi tam maximálne vyhovoval. Zatiaľ máme takú predbežnú rezerváciu, však uvidíme. Máme čas do februára to máme potvrdiť.:o) Koľko budeš mať ľudí? Kamarátka mala teraz hostinu v Jurki dome a celkom to tam pekne vyzeralo, ale je to tak maximalne pre 40 ľudí, zvonku nič moc ale vnútri peknučnké. A myslím že spokojnosť bola:o) Len my by sme sa tam nepomestili:o)))
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať málinko hostí,ale po 9 príde veľmi veľa kamošov, takže potrebujem takú sálu, čo to pojme, resp., aby si tí ľudia mali kde sadnúť
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No mne sa to tam celkom páčilo, ak niekedy pôjdeš okolo sa tam zastav je to tam fakt pekne a útulné, hlavne nové:o) Garantujem ti že sa tam zmestí okrem 40 aj ďalších 50, tá reštika má zvláštny tvar.. Len ak by si ich chcela mať pri svadobnom stole by sa ti nezmestili, ináč ceny super, aj sa dá dohodnúť čo donesieš. Neviem či majú aj stránku na internete.
Odpovedať
Profilova fotka
dik za kontakt a IP
Odpovedať
Profilova fotka
nie je zač a prajem všetko dobre...ak budes mat nejaky tip ešte na kvety, tortu a tak tak pošli. Okrem šiat, tie už mám a som veeelmi spokojna:o)) xi pa
Odpovedať
no, my sme boli neskutocne spokojny. Je sice desne ukecany (ten prevadzkar), ale inac boli sluzby neskutocne super. Nikdy neotravovali a teda neviem, na co ste zvyknuty v BA, ale drahi velmi neboli... nas to vyslo na 45000 (44 ludi) - 4 chody, nealko, kava, zmrzlinove pohare, vyzdoba, obsluha. Nebolo v tom tvrde, vino a zakusky - to sme mali vlastne... Co sa tyka jeho nazorov... tak aj nam do toho niekedy kecal, ale vpodstate ked bolo nieco, v com sme si chceli nechat poradit a nechali sme si, tak mal vzdy pravdu a dobre poradil. Zase robia tam tak 2-3 svadby naraz kazdu sobotu tak hadam vie co robi :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
lyska • Dnes o 12:01 Prosím Vás neviem či už je taká téma nevedela som ju nájsť ....ked mate dake info o nej tak dajte vedieť ....myslím ten apollo zámoček na súkenickej ulici ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?