Vhodná sála na svadbu vo Vranove

Ahojte! Bola by som rada, ak by ste mi poradili, s ktorými sálami vo Vranove ste boli spokojné a s ktorými moc nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj....ja odporúčam Penzión Família v Čemernom...ja by som to určite brala, kedyže je svadba vo Vt.. :-)
Odpovedať
@maria_taini Ak ti mozem poradit,sestra mala na ZS Bernolakova,MAXimalna spokojnost aj ochota od pani veducej... boli ustretovi..nemozem sa na nic stazovat.akurat oni nerobia svadby pocas prazdnin...neviem ako to je teraz.skus sa spytat. buduca svagrina mala minuly mesiac svadbu a mala na ZS Lucnej...tam neodporucam ist.mozno sa ti bude pacit ako to tam prerobili.take pekne steny tam su.ale rec s veducou jedalne....och,ziadna ochota.v piatok(vecer pred svadbou) sme tam mohli byt iba do 20.30 viac nam nedovolila.a ked uz bolo po 20.30 tak na nas zacala kricat,ze ona uz chce ist prec . a navyse NEMAJU tam mraziarensky box,co je velmi podstatne.dostali sme iba taku ladnicku,aku mas doma.
Odpovedať
Profilova fotka
@maria_taini Tiez som pocula, ze ten penzion Familia je super, ja som sa rozhodovala madzi nim a na ranci v Zamutove a zvitazilo to druhe :) Taktiez stara znama Oaza, tam zasa mala svadbu moja sestra a tiez sa nam pacilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
baby a neviete ake ceny su vo familii? aka je tam kapacita...a dalsie dolezite veci na ktore si teraz nespomeniem :)
Odpovedať
ďakujem baby za rady, a nemáte fotky z bernolákovej školy niekto? aká je tam kapacita?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a v okoli som fotil na Ranči v Zámutove čo zároveň môžem i odporúčať.
Odpovedať
Ja Oazu vobec NEODPORUCAM. mali sme tam akciu, ani nie 16 hodin pred nou nam zmenili miestnost, co nam oznamili len telefonicky, cista katastrofa. a na objednavku sa neda spolahnut ani pokial ide o vyzdobu, bolo im absolutne jedno, ze sme si objednali konkretnu kombinaciu farieb, pri prichode do "saly" sme ostali v soku aj z toho
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?