Tabačka v Košiciach

Profilova fotka
Ahojte dievcata, ake mate skusenosti s tabackou v ke, so sluzbami a prevadzkarom? vdaka za odpovede
Odpovedať
ahoj, my sme tam mali svadbu v roku 2008, no odvtedy sa mohol prevadzkar zmenit. ale inak mame iba pozitivne skusenosti. boli tam male nedostatky, ale hadam ich uz odvtedy odstranili :)
Odpovedať
Sestra tam mala stuzkovu a raz sme tam mali posedenie z prace. Priesotory su pekne len to chce investovat do vyzdoby, lebo pokial viem za vsetko si vtedy uctovali. Nevzhodou bolo, ye jedlo sa tama dovaza a bolo trochu studene na stuzkovej , ale na firemnej akcii bolo v pohode, tak neviem od oho to závisi. Ale to bolo pred 2 rokmi mozno sa nieco ymenilo.
Odpovedať
tie nedostatky, boli presne tie, ze jedlo bolo studene, lebo ho tam len dovazaju, nevaria tam priamo. aj ked sme to strazili a dopredu o tom vedeli (nakolko sme tam boli 3 tyzdne pred nasou svadbou na inej svadbe) ajtak sa nam to stalo. pokial personal pripraví to prenesene jedlo a casnici ho poroznasaju, ti posledni to uz maju letne, ak nie studene! dalsi problem bolo malo chladniciek, na ulozenie zakuskov, neviem si predstavit, co tam robia v lete s dvoma chladnickami na 100 ludi. ale ako hovorim, mozno to uz odstranili.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?