Svadobná hostina vonku v Bratislave. Nápady?

Profilova fotka
Poznate nejake pekne a aj vyhovujuce miesto na svadobne garden party konajuce sa vonku a so skvelou kuchynou pre cca 60-80 ľudí v Bratislave alebo okoli ? :-) Nechceme typické restauracie a zauzivane stoly do U alebo T a spolocne uvazujeme o dobrej rockovej kapele, vedeli by ste nam pomoct a doporucit, prosim ? Barbulik. Vopred dakujem za akykolvek dobry tip.
Odpovedať
ja som pocula, ze v Kamile sa da urobit garden party, ale neviem, ci to je pravda, tak skus si to zistit.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala super svabu - garden party aj s obradom vonku - Pegas Devinska nova ves. BA - je to super lebo je to imo civilizacie ale zase blizko na to aby ludia prisli a odisli taxikom okrem inych vyhod - je to super multifunkcne miesto na svadbu ...lebo das 80 ludi (aj viac) aj dovnutra v pripade zleho pocasia aj von ....pozri moje foto a uvidis :o) este pekne garden party svadby su v Studenom pri Bratislave areal RVS V Kamile to urcite je mozne, sice som tam osobne nebola ale nepocula som velmi dobre referencie - hlavne to je myslim ze kapacitne male na 80 ludi ....
Odpovedať
Ahojte, mne sa velmi paci :-) areal rvs v studenom, tam by som si to vedela predstavit.....je tu niekto kto tam mal alebo bol na svadbe a dal mi bližšie info?? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja osm tam nebola na svadbe ale robila som tam jeden event - je to krasne miesto, pan prevadzar Hrutka je zlata osoba ....po pegase je to u mna hned druhe miesto kde by som si vedela predstavit super svadbu po pegase preto ze RVS ma jednu nevyhodu - vo vnutri nema ziadnu kongresovu miestnost iba velmi clenitu kaviaren a vstupnu halu takze v pripade zleho pocasia tam sice 80 ludi narvses ale nemas ziadny disko parket resp mas ale v 3 miestnosti ...to je jedine co sa tomu miestu da vycitat ..ale podla mna dost podstatne .... riesenieje objednat stan + podlahu + koberec a pootm aj v pripade zleho pocsia mozes byt vonku ...ale to sa bavime o vyse 100 000 Sk co je na svadbu ktoru veeelmi vela ....
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez sme nad tymto uvazovali, ale musim suhlasit s Ivetulienkou, ze RVS ma jednu nevyhodu - vo vnutri nie je ziadna velka miestnost, iba kaviaren a vstupna hala, takze v pripade dazda nemas kde mat po ruke dobry parket.
Odpovedať
V studenom som mala minuly rok uz zalohovanu svadbu, ale nakoniec sme z niekolkych dovodov toto miesto zrusili. Ak tam chces mat aj sobas, pocitaj, ze ti nepridu blahozelat ludia, ktori by inac v ramci mesta prisli. 80 ludi sa tam nezmesti, ako to bolo uz spomenute vyssie, len v stane. Neviem kedy svadbu chces mat. ale nie je tam klima, aj ked sa da ist von, horuco vsade. Areal je krasny a velikansky. Ludia sa mozu rozbehnut a nedas ich dohromady. Super vsak je ze sa vsetci mozu ochladit v bazene. Bola som tam na nejakych akciach a pred mesiacom aj na svadbe ako host, to je moja skusenost.
Odpovedať
No svadbu by sme chceli buduci rok v juni.....mne by sa to proste pacilo stane resp. 1/2 v stane 1/2 von mať aj tanečný parket + koberce...žiaľ nemám predstavu čo niečo také môže stáť. Naša predstava je investovať do svadby 200-250000 :-| sk ale v tejto cene už musí byť úplne všetko a počet hostí by bol okolo 85.No kedže pochadzam z ineho mesta ako BA tak by mi vôbec nevadilo že mi nepríde zablahoželať veľa ľúdí...pre mňa sú podstatní tí ľudia, ktorí budú pozvaní aj na hostinu. no budem musieť porozmýšlať..... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
lizabeth - prenajom stanu + podlahy + koberca je sam o sebe velmi drahy musis hladat miesta kde to maju v ramci vojho arealu - taky je aj napriklad Pegas v BA (ja viem nie je to v BB ale je to priklad) - maju vonku 2 stany a tym padom mas tam mnozstvo variantov, my sma mali ze obrad - na luke svadobne stoly - velky stan maly stan - party sedenie terasa + vnutorna kongresova miestnost - tanecny parket + male sedenie a mohlo sa to kombinovat kolko sa len chcelo podla toho ake bolo pocasie a ani to nie je take velke ako napr RVS ze by si mala pocit ze sa ludia rozlezu takze treba hladat taketo miesta co to poskytuju v ramci svojho vybavenia lebo inac sa nedoplatis platis sice za prenajom miestnosti a stanu ale to nie je ani zdaleka tolko kolko by si mala platit keby si si to objednavala externe iv.
Odpovedať
Dakujem ivetulienka, bola by si taká ochotná a napisala by si mi do IP koľko ťa vyšliel prenájom toho všetkého + koľko si platila na jednu osobu a čo všetko si mala v tej cene na osobu zahrnuté??? dosť by mi to pomohlo ...aby som sa dostlala do obrazu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne napisem dnes - zajtra lebo teraz nestiham iv.
Odpovedať
ivetulienka dúfam že si na mňa nezabudla :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ivetulienka, mozem Ta poprosit o info kolko Ta vysiel prenajom stanu, priestoru pre obrad...v Pegase? My planujeme mat len obrad a obed cca 15 ludi, ale zatial mi z Pegasu nedali odpoved. Ak budes mat cas napises mi na zuzuletka29@gmail.com? Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj, skus hotel kamila, je na okraji BA, pekne nadvorie na obrad (bola som kamoske), aj hostina sa da vonku pod stanmi
Odpovedať
Ja budem mat svadbu v Borinke v Baste Pajstun. Mavaju tam svadby aj vonku, areal je krasny. Kamila je tiez prijemne miesto. Pegas je pekny, ale mam na nich tazke srdce a preto ich rozhodne nemozem nikomu odporucit. Sestra tam mala svadbu pred par rokmi a taky pristup sa len tak nevidi. Mesiac pred svadbou jej zrusili rezervaciu miesta - to mala mimochodom booknute vyse rok vopred!!! Neviete si predstavit tie nervy a stresy. Najst alternativne miesto pre 80 ludi na poslednu chvilu nie je ziadny spas.... Po vyhrazkach, ze na nich zavolame media a dalsich nepeknych diskusiach sa napokon dohodli a svadba prebehla, ale boli velmi nechutne nekorektni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?