Svadobná hostina v Bratislave a okolí. Poraďte miesto

Ahojte dievcence... na toto forum som zavitala preto, lebo by som chcela poradit nejake fajn miesto na svadobnu hostinu... Svadba bude 16.6.2012. Potrebujem nejaku peknu salu za super cenu (tak okolo 20 - 25 eur osoba jedlo si predstavujem + moznost priniest si aj zakusky, nealko, alko...) najlepsie s moznostou ubytovat sa. Svadba je pre 80 - 90 ludi.... Kludne aj do 40 - 50 km od Ba... Asi chcem vela - pekna a lacna, ale ak by mi niektora vedela poradit bola by som velmi potesena, pretoze uz asi 2 mesiace zufalo hladame... Dakujem Vam kocky... :-)
Profilova fotka
@gabrieluska111 tak za taku cenu jedine kulturny dom. Restiku v BA nejandes, v okolí 50 km hmm nevieem... možno ano.
Ahoj mozno v okoli MA by si nasla.
My sme boli nedávno ako hostia na svadbe v Royal Pegas-e Devínska nová Ves a rozhodne neodporúčam. Celkovo to bolo dezorganizované a chaotické. Keď sme si chceli objednať niečo na pitie, tak čašníka sme nezohnali ani v sále, ani pri bare, ani jedného. Tak sme to nechali tak a vrátili sa k stolu. Vrcholom ale bola obsluha na hostine - pri hlavnom stole už jedli hl. chod a my sme ešte nedostali ani predjedlo!!! Až keď ženích počkal pri bare, kým sa objavil nejaký čašník, a upozornil na to, tak sme dostali jedlo. To sa nemôže stať ani v 4. cenovej, a nie v zariadení, ktoré sa tvári, že je špička. No comment... Celkovo personál pôsobil neschopne, akoby tam bol prvý deň. A nebol tam ani nikto zodpovedný, kto by na personál dohliadal. Takže to celé vyzeralo ako fraška. Priestor je síce veľmi pekný, ale nie tak aby ste prehliadli takéto chyby. No a na záver museli naši novomanželia spoločensky unavení vyplácať celú svadbu hned po ukončení. Takže nevestičky radšej zvážte túto voľbu..
Profilova fotka
Ja odporucam Helios Devinska nova ves bratovi som tam organizovala svadbu obsluha aj jedlo bolo uzasne svadba do 50 ludi je tam uplne ze skvela a vyhodna cena aj naa ubytovanie
Ahoj ja by som ti poradila Motel M v Malackach. Kedze to mas v juny je to tam velmi pekne spravene..Ja co som tam bola na svadbe tak velmi pekne..sobas mali vonku v romantickej zahrade,vsetko pekne zariadene,jedlo super,mohli si tam doniest svoj alkohol a nealko.Jedlo co im ostalo tak tiez si to mohli pobrat. Len neviem ci pre 80-90 ludi ci to nieje male.ale myslim ze nie..ak by si mala zaujem pozriet fotky napis IP a dohodneme sa..
tak moj tip by bolo miesto kde som mala svadbu ja, ale tam sa zmesti max..35ludi, ale skus horsky hotel Eva v sv.Juri,..maju salu kde sa zmesti 100Ludi, aj ich ubytuju, ale je to take naozaj horske..treba vidiet , potom je nejaky novy ranc-pod Pajstunom za Stupavou...,
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?