Svadobna hostina v Bratislave

Nevestičky máte niektorá z vás skúsenosť s hotelom Pressburg v Bratislave?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Dakujem, ale skusenosti neviest su vzdy ine ako prevadzkarov, preto som sa pytala ich. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mna by to tiez zaujimalo, vzdy ked som sa prechadzala okolo som si vravela ze idealne na svadbu no a teraz aj naozaj miesto hladame :-) len sa obavam, ze to tam moze vyjst dost draho...
Odpovedať
@meri_an my to s nimi riskneme :) určite dám referencie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@Ilerida jej, super :-) tak som zvedava co povies. A drzim palceky nech vam to vyjde podla vasich predstav ;-) kedy mate termin?
Odpovedať
@meri_an Ďakujem, podobne aj ja držím palčeky :) termín máme 3. júna. Kedy máte svadbu vy? Môžem potom poslať bližšie info do správy :)
Odpovedať
@meri_an ahoj, prosim nemas uz nahodou cenovu ponuku_?alebo nejake blizsie info.Tiez premyslam nad tymto hotelom. Travime v okoli vela casu a je to tam nadherne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@llerida jej, super, tak na zaciatku leta to tam moze byt ozaj nadherne :-) keby si mi poslala dake blizsie info do spravy, bola by som velmi rada. Aj ked sa obavam, ze my sme trochu zaspali s tym planovanim, plus sme isli v takom opacnom poradi - najskor kostol (to chvilu trvalo v nasom pripade) a potom miestnost. No a neprozretelne sme si vybrali termin 9.9.2017, ktory vyzera byt dost ziadany. Tak asi budeme mat uz trochu problem najst daco volne.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka912 skus sa spytat lleridy, prave som jej pisala, ze my sme dako zaspali s planovanim a riesili sme najskor kostol, takze som do hotela pressburg ani nepisala zatial. Vyzera, ze ona by mohla mat uz viac info :-)
Odpovedať
@meri_an ahoj dakujem, uz som sa dostala k tym cenovym ponukam. Pressburg je naozaj dost drahy...ale uvidime. Zatial to vidim na bastu :)
Odpovedať
Ahojte, cenovú ponuku nemám v maile. Majú tam viacero miestností (každá sa účtuje inak), celková cena, samozrejme, závisí od počtu osôb a vašich želaní, takže je najlepšie zavolať tam a dohodnúť si stretko. :) My sme tiež chceli baštu, ale už boli obsadení... Keby ste chceli bližšie info, napíšte mi do správy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka912 ahoj :-) a mohla by si mi ich preposlat do spravy prosim ta? Ja by som chcela radsej priamo v BA, no ked uvidim ceny, mozno to este prehodnotim :-) Vy kedy mate termin?
Odpovedať
Článok sa načítava...
V baste mame rezervovany predbezne na 2.6.2018, pretoze majova sobota uz nebola free. Tak uvudime. V aprili maju poslat aktualnejsiu ponuku na rok 2018, kedze tato ,co poslali plati na 2017 :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?