Svadba v Hoteli Kamila Bratislava. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte nemáte náhodou nejakú skúsenosť so svadbou v hoteli Kamila? U Kamily Magálovej.
Odpovedať
1
2
28
halli hallo, buduci wknd bude skusensot..... 25.6. ... potom poinformujem, alebo hodim kontakt na nevestu :)
Odpovedať
ahoj kika, pocula som, ze svadby tam casto organizuje svadobna agentura Elizabeth, kontakt na nich je v sekcii Firmy.
Odpovedať
ahoj kika, kamoska tam mala svadbu 23.10.2004 a bolo to super... boli velmi profesionalni a krasne bolo vsetko naaranzovane... zabezpecili aj babky z Vajnor na odcepcenie, co bolo strasne vtipne a vesele... je tam sice trosku vyssia cenoiva uroven, ale stoji to za to... :-)
Odpovedať
Kika, je to tam strasne krasne, ale velmi drahe, ...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my budeme mat svadbu v Kamile. Poznam ich vdaka spoluprace s firmou kde pracujem. Co sa tyka profesionality, tak su na velmi dobrej urovni, mali sme tam vela akcii a videla som tam 2svadby. Kontaktna osoba je pan Svoboda, urobil uz stovky svadieb. Pekne je ked mate i obrad vonku na dvore (co je nadhera, len treba pripraliti cca 9.000,-). Inak na cene sa da dohodnut, napr. my mame 70osob a hostina nas vyjde na cca 50.000,- (predjedlo, polievka, hlavne jedlo, teply a studeny bufet, kapustnica po pol noci, nealko, tvrdy alkohol). Zvysok si mozeme priniest sami. Drzim palce. Zatial... Monika
Odpovedať
Profilova fotka
Jaaj victorinka že som sa skor nepozrela prišli by sme ta kuknut, ako to prebieha.. :-D Nevieš ako to je, ked tam máme aj obrad vonku, ale chceli by sme použit kočiar, aby nás akože priviezol k oltáru, že odkial sa sním dá ísť, a tak. Neviete mi poradiť kombináciu dvoch farieb na výzdobu miestnosti, ako servítky a tak.. Šaty mám smotanové a kytičku malú z ružičiek, ružovo, smotanovo, oranžové. Máme tam predsa len savdbu 23.7. a máme okolo 100 ľudí. Ďakujem ste hrozne zlaté všetky. :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojky, pisete ze je to tam drahe - my planujeme malu svadbu - do 30ludi - v Kamile by to pre mna bola svadba snov, ale neviem, ci by sme na to mali... :-( Prosim Vas, napiste mi Vase skusenosti - co vsetko sa plati (pacil by sa mi obrad vonku na dvore a ten prichod v kociari) Kolko by vyslo ubytovanie hosti na jednu noc? (nie som priamo z BA) Dakujem za akekolvek info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kika, my sme tam mali svadbu 12. juna a bolo to uplne uzasne!!! velmi profesionalne, skvela obsluha, skvele jedlo, vyzdoba a proste vsetko. mali sme obrad vonku a hostinu vnutri, lebo este doobeda trosku prsalo, tak nam to nachystali vnutri. inak ti to spravia cele aj vonku. ak chces poslem foto a kontakty. takisto ti mozem poslat aj celu kalkulaciu aku sme mali my. popravde, vyberala som si medzi pegasom a kamilou a pegas vysiel strasne draho oproti kamile. posli mi e-mail a poslem ti foto ako to vyzeralo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte dievcata, tak uz to caka aj mna. Chcela by som sa Vas spytat na hotel Kamila. Mala by to byt svadba priblizne pre 70 ludi. Nemate niektora rozpocet. Nemohli by ste mi ho poslat do IP? dakujem. :-)
Odpovedať
emica • 13. apr 2007 o 11:44 Ahojte chcela by som sa spýtať, či mala niektorá z vás svadbu v Hoteli Kamila (BA) resp. v tom ich parku (areáli) svadbu? Na fotkách to vyzerá prekrásne to prostredie a myšlienka brať sa v lete vonku v altánku sa mi tiež pozdáva, tak prosím dajte nejaké referencie ak máte. Ďakujem :-) asmk • 13. apr 2007 o 12:11 ahoj skusenost bude 19.05.2007 :-) :-) :-) mame tam aj obrad aj hostinu, urcite potom poskytnem foto a referencie :-) :-) emica • 13. apr 2007 o 12:17 asmk - tak v tom prípade držím palce aby všetko dopadlo tak ako ste si naplánovali a budem ti veľmi povďačná ked potom krásnom dni dáš nejaké info aj sem, tiež uvažujem o tomto mieste zdá sa mi maximálne perfektné na obrad aj hostinu v lete... ;-) Možno len tak okrajovo ako si poriešila výzdobu? 8-) asmk • 13. apr 2007 o 12:20 Vyzdobu mame v cene, maju niekolko variacii z ktorych sa da vybrat takze to mame bez starosti. alex • 13. apr 2007 o 12:40 asmk, budem rada, ak mi potom podáš infošky, že čo a ako, na čo sa mám pripraviť. Na čo si dať pozor a tak. asmk • 13. apr 2007 o 14:08 ahoj Alex jasne ze sa podelim o skusenosti ci uz o tie dobre alebo aj o tie zle aj ked dufam ze take nebudu :-) :-) :-) , hlavne dufam ze bude pekne pocasie aspon take ake je v tychto dnoch aby bol obrad vonku v zahrade, tak drzte prsteky po 19.05.2007 sa urcite ozvem hned ako bude foto poskytnem aj to :-) :-) :-) :-) alex • 13. apr 2007 o 14:10 Už sa teším na fotečky a infošky ;-) evelyn82 • 13. apr 2007 o 14:51 ahojte kocky, ja budem mat tiez svadbu v hoteli Kamila ale az 1. Septembra. Tiez ma veeeelmi zaujala predstava sobasa vonky. Hostinu budeme mat tiez u nich, ale bude v restauracii Gurman nie vonku pod stanom. Trochu som sa bala pocasia ak nevyjde. Inak boli sme tam zatial osobne iba raz, inak komunikujeme cez email. Ten pan je naozaj velmi mily. V podstate sa mozu postarat o vsetko, podla toho kto ma aky zaujem. Ked budem mat viac info urcite napisem aj ja cosi nove. ;-) asmk: ked sme si bola informovat v Kamile kedy maju volne tak mali 19. Maja a potom az 1. Sept. A ked sme prisli o tyzden potvrdit tak uz bolo volne iba 12. maja. Takze ste sikovnejsi ;-) . Drzim palceky nech to vyjde podla Vasich predstav a teda neviem sa dockat ako si bola spokojna. :-) :-) :-) asmk • 13. apr 2007 o 14:58 evelyn82: dakujem velmi pekne, my mame tiez hostinu v gourmet klube, iba obrad bude vonku, teda ak bude pekne ak nie tak bude vo vnutri hotela s vyhladom na park...hned ako budem po svadbe na nete dam vediet aspon co a ako a fotecky ked budu hotove :-)
Odpovedať
Ahojte vsetky nevesticky ktore planujete svadbu v hoteli Kamila. Po sobote mam osobnu skusenost a mozem na 100% doporucit. Je tam vyborny servis, vyborna obsluha vyborne jedlo, obrad sme mali v zahrade na nadvori, nastastie vyslo pocasie takze to bola parada. :-) :-) :-) :-) Naozaj su to profesionali na najvyssej urovni zabezpecia vsetko na co si pomyslite, vy nemate ziadne starosti len si uzivat vas krasny den. :-D :-D :-D
Odpovedať
kde by som našla nejaké aktuálne foto z nejakej svadby - hlavne obradu vonku?
Odpovedať
Článok sa načítava...
pozri na stranke Kamily a ak pockas tak po 16.06.2007 ked sa vratime zo svadobnej cesty dam sem na stranku foto z nasej svadby a aj dake fotecky z obradu :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre brcku: pisem ti do posty: mas tam info a foto o kamile
Odpovedať
dík všetkým ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: editaa mozes aj mne? dik
Odpovedať
Profilova fotka
uz som ti napisala gaia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, mozem Vas velmi pekne poprosit, mozete aj mne poslat do IP nejaku cenovu kalkulaciu na svadbu v hotely Kamila? Planujeme asi tak 70 ludi a vobec nemam predstavu kolko tam moze taka svadobna hostina vyjst a co vsetko cena zahrna. Dakujem krasne. :)
Odpovedať
Ahojte, u kamily sme mali svadbu 21.4.2007. Bolo velmi pekne pocasie a teplo. Naozaj to bolo velmi dobre zorganizovane. Celu pripravu nam robil p. Svoboda z hotela Kamila, na ktoreho sme sa mohli obratit s akou kolvek poziadavkou. Jedlo bolo vyborne, obsluha rychla a ustretova. Myslim ze sme si nemohli lepsie vybrat. Ak potrebujes informativnu kalkulaciu skus si ju vyziadat priamo v hotely, cena je zavisla od pozadovanych sluzieb ;-)
Odpovedať
ahojte, velmi rozmyslam nad svadbou v hoteli kamila, je to tam nadherne, aj ked trochu drahe, musim sa velmi rychlo rozhodnut, tak by som velmi niekoho poprosila, kto tam mal svadbu, aby mi poslal vasu kalkulaciu do IP, najlepsie ak ste mali obrad vonku a hostinu pod stanom, alebo radsej aj vnutri. dakujem velmi pekne za ochotu :-)
Odpovedať
Ahojte, ja som tam niekedy robila na recepcii a tak mam za sebou tiez zopar svadieb a mozem potvrdit, ze take svadby ako su tam sa len tak lahk nevidia - vsetci sa tam snazia byt co najprofesionalnejsi a vyzdoby su tam naozaj super
Odpovedať
Cafte, aj my chystame svadbu a zrejme v hotely Kamila, boli sme tam na pokec a poslali nam predbeznu kalkulaciu. 50 ludi - jedlo: 1 menu a potom bufet, napoje, tvrdy alkohol a nealko, kapustnica po polnoci, priplatok za obrad vonku (altanok, koberec, lavicky, dekoracie, ozvucenie, starosta, matrikarka), prenajom Gourmet klubu (prenájom miestnosti, spotreba energií, dekorácie, prestieranie), DJ + svadobny apartman gratis = 72.000,-
Odpovedať
Profilova fotka
Ta ponuka vyzera naozaj dobre. Mam z nej dobry pocit. To miesto je pre mna viac ako okuzlujuce, ma svojsku atmosferu. Predbezne zistujeme miesto na Garden party a hotel Kamila je v nasom rebricku medzi prvymi. Pegas je tiez atraktivny ale stale hladame dalej. Existuje nieco podobne napr. v secesnom style, pripadne nejaky kastiel ? Poculi sme aj o Budmerickom kastieli, chodi sa tam hlavne fotit. Pozna to tam niekto ? Vdaka za kazdy tip. B.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu tiez v Kamile, bol problem najst u nich volny termin a tak sa berieme v piatok, aspon budeme mat cely vikend pred sebou ;-) . Podla nasej kalkulacie to vychadza pre 27 hosti a dalsich 20 okolo 2100 vecer, vratane prenajmu miestnosti a vyzdoby, jedno kompletne hlavne jedlo (pred, polievka, druhe, dezert a kava), nealko, bufet pre 50 ludi, polnocna kapustnica = celkovo 36000,-, Izby mame tiez prenajate, ale to je uz ina kalkulacia, 2-postelova 3000,- a apartman 3900,-, svadbony apartman gratis. Su to velki profesionali. Barbulik: v Budemericiach sa boli fotit kamarati, ale myslim, ze svadby sa tam nerobia... na ich stranke by mali byt info, myslim, ze som to tam citala, skus si vygooglovat, urcite tam bude aj kontakt.
Odpovedať
hotel Kamila je u nás tiež na prvom mieste rovnako ako hotel Zátoka v Senci. len som počula že v Kamile robia malé porcie a ľudia sú hladný, čo je na tom pravdy? mimochodom boduška tá cena je dobrá na blavu a na ten hotel, keď to vydelíte 2 tak vás to až tak draho nevyjde.
Odpovedať
nie su tam male porcie, svadbu tam sice este len chystame, ale jedli sme tam uz, porcie naozaj nie su male a hosita nie su hladni v ziadnom pripade. to je ale aj vec nazoru samozrejme.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, takze aj my planujeme svadbu v Kamile. Pan Svoboda je velmi mily a ustretovy, na prvom stretnuti zanechal v nas iba pozitivny dojem. A nielen on, ale aj sala a miesto obradu. Kalkulacia - uz mnou trosicku prerobena je: predjedlo, polievka, hlavne jedlo, dezert (ale asi nebude, nakolko budu kolace), kava, bufet, polnocna kapustnica, komplet nealko (s dostatocnou rezervou) a tvrdy alkohol, obrad, vyzdoba, cepcenie a kociar- cca 82.000,- pre 40 ludi na hlavnej hostine a 15 ludi po 21,00 hod. Svadobny apartman mame gratis. Mozeme si priniest kolace a vino, co je super. Ak clovek vynecha cepcenie, koc a ten dezert, tak si mozete odratat cca 10 tis. Ale tiez som pocula o malych porciach, tak sa chcem opytat aku maju asi gramaz - predpokladam, ze mensiu, ako ked si objedna niekto v restauracii (obvykle to tak byva). Bibi - das potom prosim vediet, ako si bola spokojna? ;-) dakujem! A keby nahodou niekto mal skusenosti so svadobnou hostinou, dajte prosim vediet, ci boli porcie male, alebo v pohode - mame totiz dost chlapov na veceru ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sugi, my sme tam mali svadbu teraz v júni. Poviem ti, že to nemalo chybu. A čo sa týka porcii, tak keď nám priniesli jedlo, tak som pozerala, že celkom málo, ale nevládala som to zjesť. Nikto sa nesťažoval, myslím si, že hostia hladný neboli. Mám fotku hlavného jedla, tak ju šupnem do prípr. albumu.
Odpovedať
Profilova fotka
kika mne tam kamoš robil rok kuchara /u Kamily/ len si tam nesadol s nieakým kolegom tak musel ísť...ale to tam ospevoval ako sa mu tam páči, aké je to tam pekné a i jednanie 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Chcem si zistiť od tých, čo mali alebo chystajú svadbu v hoteli Kamila, či vám pán Svoboda dal tie isté informácie ako nám a zároveň to možno pomôže tým, ktorí chcú zistiť, ako to tam vyzerá s cenami... Takže čo sa týka prenájmu stanu vonku, poplatok je 30.000,-Sk v čom je zahrnutá dekorácia a pódium na tancovanie. Keďže my chceme len také posedenie do 22:00 hod, bol ochotný nám zraziť cenu na 15.000,-Sk za stan a 8.000,-Sk za pódium. Ak chcete mať prenájom stanu na celú noc, majú podmienku ubytovania apoň 12 ľudí, čo sa dosť predraží. Toto nám tiež odpustil. Poplatok za svadobný obrad vonku je 6.000,-Sk, čo zahŕňa výzdobu lavičiek, oblúka, koberec... Ak chcete mať v Gourment klube, poplatok je 4.900,-Sk. Robia to takou formou, že 2 dni pred sobášom sa podľa počasia rozhodne, či bude svadba vonku alebo vnútri. Za rezerváciu zaplatíte 10.000,-Sk nenávratný poplatok, ktorý sa potom odčíta z celkovej sumy a pár mesiacov pred svadbou treba zaplatiť 50% z kalkulácie (ak sa mesiac pred svadbou zruší termín, 50% z tohto poplatku je storno). Takže asi toľko, pán Svoboda je veľmi promptný a ochotný a dá sa dohodnúť. Menu záleží, aké si vyberiete, od 300,-Sk (bez pitia a predjedla) až do 1.000,-Sk, bufet závisí na tom, čo tam chcete. Dúfam, že som viacerým pomohla a tí, čo máte info, potvrďte, či máte podobné. Ináč čo sa týka sobôť, tak do 4.10.2008 sú kompletne obsadené, takže ak chcete mať svadbu, treba rozmýšľať asi nad iným dňom. My uvažujeme o nedeli, prípadne piatku. Teším sa na vaše info. Tamara
Odpovedať
1
2
28
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?