Svadba Park Hotel Kaštieľ Mošovce

Ahojte, prosím o radu. Žijem v BA a plánujeme svadbu niekde v okresoch Martin, Turčianske Teplice, Prievidza, Žilina alebo B. Bystrica. Najskôr ma zaujal Zámok Bojnice ale problém je v tom, že potrebujeme ubytovanie asi pre 50 hostí a v zámku to nie je možné. Teraz som na nete objavila krásne romantické miesto na svadbu v kaštieli - Park Hotel Kaštieľ Mošovce. Môže mi niekto prosím poskytnúť nejaké referencie na svadbu v tomto kaštieli? Je to tam naozaj také pekné a naozaj aj jedlo na svadbe tak krásne servírujú ako to vyzerá na fotkách na ich stránke? Potrebovala by som nejaké info a potom by sme sa tam s mojim nastávajúcim išli pozrieť aj osobne. Napíšte ak máte s kaštieľom akúkoľvek skúsenosť. Veľmi by mi to pomohlo. Prosíííííííííííím :-)
Odpovedať
@5krasna Mali sme tam svadbu v septembri. Bolo to tam uzasne, mozem len odporucat :-)
Odpovedať
@daarlin, ďakujem že si napísala, ešte by ma zaujímalo koľko ste mali hostí a ako ste mali urobené stolovanie. Mne by sa páčilo na okrúhlych stoloch. Nás bude do 70 ľudí a super je, že nie je u nich problém ani s ubytovaním, keďže budeme mať veľa ľudí z BA a okolia. Izby majú krásne a pri takom množstve nám spravili aj super zľavu na ubytko, čo som ani nečakala :-)
Odpovedať
@5krasna My sme mali taku mensiu svadbu - do 45 ludi aj s muzikantami a fotografom. Stolovanie klasicky do U-cka, ale aj okruhle stoly su pekne :) S ubytovanim som tiez bola velmi spokojna, aj s cenou.
Odpovedať
Tak super. Ja som mala z celého stretnutia v kaštieli veľmi dobrý dojem, všetko je to tam krásne. Neviem si predstaviť ako bude vyzerať park, keď to bude všetko zelené, chceme tam mať obrad, budú odtiaľ aj super fotečky... Vy ste mali kde obrad keď ste mali svadbu v septembri?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, ako ste boli spokojni so svadbou? my planujeme 80 hosti... zmestime sa do kastiela?
Odpovedať
Kaštieľ Mošovce disponuje niekoľkými miestnosťami s rôznou kapacitou ale na svadby sa využíva hlavne 1. poschodie kde sa nachádza Zlatý salón a Bordový salónik s kapacitou do cca 110 ľudí, Čitáreň ktorá slúži na večerný raut, prípadne ako sobášna miestnosť a Tanečná sála. Všetky miestnosti sú navzájom prepojené veľkými dvojkrídlovými dverami. Svadby robíme aj v priľahlom Anglickom parku a tam je to kapacitne neobmedzené. Ubytovať dokážeme 76 + cca 25 hostí.
Odpovedať
Ahojte,my sme mali svadbu v Kaštieli Mošovce 18. augusta a môžem povedať, že sme boli veľmi spokojní. Mali sme okolo 70 ľudí, stoly sme mali okrúhle a všetci sme sa v pohode zmestili. Jedlo bolo vynikajúce a na tanieri vyzeralo krásne, ešte lepšie ako na fotkách ;-) :) Stolovanie aj celá výzdoba boli robené v marhuľovej farbe s krásnymi striebornými svietnikmi na stoloch. A nemôžem zabudnúť ani na Anglický park, z ktorého máme krásne fotky. Ubytko bolo nádherne, mladomanželska izba bola pripravená v smotanovej farbe. Aj hostia boli s ubytovaním veľmi spokojní. Ak chcete mať krásnu svadbu odporúťam kaštieľ Mošovce :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?