Svadba Bojnice. Hotel Pod Zámkom alebo hotel Kaskáda?

caute holky, mate niektora skusenosti s tymito hotelmi? my budeme mat - pravdepodobne- v hotely pod zamkom,ale rada by som najskor vedela ake mate skusenosti s tymito hotelmi. diky
Odpovedať
My sme si tiez rezervovali Hotel pod zamkom. Osobne skusenosti nemame, ale pocula som ze robia pekne svadby, teda hostinu. Musime to teda risknut a uvidime. ;-) Akurat sa mi zda trosku pridrahy, teda najma to ze si mozeme doniest iba zakusky a slane pecivo. Cennik napojov je dost vysosky ale asi to budeme riesit tak ze si hostia budu kupovat aj sami. Inak priestory su krasne, tak snad to vyjde ako ma.
Odpovedať
Ja som stravila minuly rok vikend v hot. Kaskada a co sa tyka izieb, nemozem sa stazovat ;-) . V sobotu tam prave bola jedna svadba a myslim, ze to tiez bolo ok, miestnost pekne vyzdobili, a myslim, ze na tancovanie bola pouzita zasadacka. Talk ale neviem, ako to vnimali ti svadobni hostia ;-)... Inak je tam moznost ist do sauny, pouzit fitnes a massaz ;-) , to by asi prislo do uvahy, ak by ste tam aj chceli ten den-dva pobudnut, popr.ubytovat hosti. Ale podotykam, ze niesu zvyknuti na naval ludi(na massaz),my sme boli v skupinke styria a stazovali sa, ze to je namahave, co aj verim, kedze na pracu boli dvaja a my sme chceli masaz celeho tela :-N . Tak ale na druhej strane je to hotel s peknou kapacitou hosti, takze by to nemalo byt problem... Ja by som sa tam na Tvojom mieste isla pozriet, popripade aj na veceru, aby som videla, ako tam varia, a nechala si vsetko pekne poukazovat ;-) . Vela stastia pri vybere!
Odpovedať
Profilova fotka
Caute, náhodou sa dostala k tejto diskusii, ak sa k nej ešte vrátite, tu sú skúsenosti. Hotel Kaskáda by bol dobrý, keby - bol v sále tanečný parket, kamarát sa tam ženil a pokiaľ by si nebol dať urobiť parket z laminátovej podlahy, museli by tancovať na koberci. Sú tam tiež vysoké okná bez bariér, ak budete mať na svadbe deti, bude ich mieť strážiť, aby nevypadli. Hotel Pod zámkom je strašne drahý, na hlavu 1300 korún , je to síce all i., ale aj pre deti. Neviem či ste z Prievidze a poznáte to tu, ale vrele vám odporúčam rekreačné stredisko Púšť, je tam pekné prostredie, dobrá kuchyňa, primerané ceny i ubytovanie.
Odpovedať
Mimonenka, takze v cene 1300 Sk je uz vsetko? Napis mi prosim IP ak mas viac info. Vdaka. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj My sme boli rok a pol dozadu v hotely pod zamkom na jednej akcii a bolo tam super, aj strava, akurat ta obsluha bola trosku divna :-p
Odpovedať
Leusa, ako to myslis divna obsluha?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Baby!!!!!! Uplne vazne vam neodporucam hotel pod zamkom!!!!!!!!Mala som tam svadbu a vas zo srdca varujem,neurobte tu istu chybu!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@lulu444412 ahoj, vystrašila si ma. Ja chcem tiež tam mať svadbu na budúci rok, ale teraz som sa važne zľakla, prečo????
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?