Poraďte sálu pre 80 ľudí v Košiciach

Ahojte, poradte, kde mat v KE svadobnu oslavu? Planujeme mat max 80 hosti. Napiste Vase skusenosti, ako to je s personalom, vyzdobou, parkovanie, ubytovanie a pod. :-) Dakujem ;-)
Odpovedať
ahoj, je tu straaasne vela diskusii na tuto temu....vsetko vsak zalezi od toho kolko chces za salu zaplatit. Krasna sala je v Hotely Jasmin ale co som pocula, tak dost sa ludia stazuju na manazment a na cely priebeh svadby :(, velmi si chvalia Hotel Golden royal a Hotel Bankov...no tu su najmy zas velmi drahe....ostatne neviem, skus pozerat na fore alebo si pozeraj jednotlive penziony, hotely v kosiciach a potom hladaj recenzie :D vela uspechov zelam
Odpovedať
Profilova fotka
Mne radili ludia,ze boli velmi spokojni v Penzione Maraton a v restauracii Dalia a este v Tabacke :) drzim palce, my sme riesili salu skoro pol roka :-D
Odpovedať
zhanam nieco v norme :) menu cca 30€ na osobu :) takze extra luxus mat urcite nebudeme...vy ste nakoniec kde mali svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 Môžem určite doporučiť Tabačku (novšie priestory-pekné nasvietenia sály), hotel Bankov ( tu je možná aj svadba vonku), Golden Royal (krásna zimná záhrada), hotel Zlatý Dukát (reštaurácia hotela - perfektní personál). Môžete si pozrieť naše foto či, tu alebo na našej web stránke, aby ste videli ako vyzeraju svadby. Ale takisto som počula veľa o Maratone, Dalii, Slamený Dom v Malej Ide. A pozrite si aj hotel Centrum, budeme tam realizovať výzdobu a sálu som videla- je takisto nová-pekná. Záleží len na vás čo vám bude srdcu bližšie. Držím palce.
Odpovedať
@mojaoslava .... dakujem za tipy :-) chcela by som sa este spytat, kedy by som sa Vam mohla ozvat, ak by som mala zaujem o vyzdobu saly? Planujeme na 23. august 2014.
Odpovedať
ohladom Tabacky...nefunguje im www stranka? Pretoze mi neotvara....resp. ak by ste mi vedeli napisat kontakt ...dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Poslala som Vam IP
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 Tanečná Sála Tabačka je tam p. Anné.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam hotel Yasmin...nadherne priestory a uzasna manazerka, ktora mi vyhovela vo vsetkom!!!
Odpovedať
a s Gastromilou nahodou nemate skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 ja som mala v Gastromile na Popradskej svadbu, ale bohužiaľ nedali sme si pozor na isté veci a preto mala naša svadba veľa nedostatkov. Miestnosť bola bez klímy, a aj keď boli pootvárané okná, ľudia boli viac vonku ako vo vnútri. Našťastie to zachraňoval DJ, ktorý bol fakt super a udržal ich. :) Potom chladničky mali v katastrofálnom stave. Na torty a koláče nám kvapkala voda. Inak boli ochotní, ale keď si to všetko prepočítate, tak za tú cenu máte aj lepšie priestory. Možno sa to zmenilo, neviem, skúste si na tieto veci dať pozor.
Odpovedať
ahoj, moj brat mal svadbu v studenstkom dome na jedlikovej. Je to krasna nova sala, s pomerne velkou velmi pekne upravenou terasou, jedlo bolo super, k dispozicii im dali aj velku chladiacu miestnost a moznost priniest si vlastne alko, nealko, sladke, slane. A cenovo ti ani nebudem hovorit - lacne :-). Vyhodou je tiez, ze cca 50 metrov odtial je studentsky dom, ktory ma na jednom poschodi prerobeny internat na super ubytko, za cca 20 na osobu/noc, takze svadobny hostia sa maju kde vyspat. My sme z BA, tak sme to velmi privitali, ze sme mali ubytko tak blizko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?