Poraďte miesto na svadbu pre 100 ľudí v Spišskej Novej Vsi

Profilova fotka
Ahojte dievky,som tu samozrejme nová :-) Viete mi niektorá poradiť miestnosť, sálu, čokoľvek pre cca 100 hladných zábavychtivých svadobčanov v Spišskej Novej Vsi a blízkom okolí? Budem Vám fakt vďačná !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, hotel Cingov v Slovenskom raji, 2.poschodie ma taku kapacitu. My sme mali svadbu na 1.poschodi, tam je to mensie, ale my sme mali iba 70 hosti. Vrelo odporucam!
Odpovedať
Profilova fotka
@adka_misko Ahoj Adi, Cingov som mala vyhliadnuty,ale termin mi nezapasoval velmi :-( takze patram dalej....ale aj tak vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
Potom jedine Reduta v SNV ma taku kapacitu alebo v Levoci divadlo
Odpovedať
Ahoj moja sestra mala v Danišovciach 117ľudí ,všetkým sa tam velmi páčilo,boli sme zo všetkým velmi spokojný,nádherná výzdoba a užastne jedlo,vrelo odporúčam...pozri si na FB :Svadobka pod levočskou bránou je to v Spišskej Novej Vsi.
Odpovedať
Profilova fotka
@markolino V Redute sa neviem dovolat kompetentnej osobe a mam pocit,ze pani,co mi tam dvihne telefon, je prave po prebudeni a rychlo si nevie spomenut,kde pracuje... :-)) Ale vdaka za tipy. Predbezne sme rezervovali Floru na 10.8.2013
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora_regi dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci na flore to nebude natesno aspon tanecny parket urcite
Odpovedať
Ahoj jozkova_lula, my sme tiez chceli mat na Flore alebo Park hotel, ale ako ty mame cca 100 ludi a nechcem aby v Agusute sa tam ludia tlacili ako sardinky :) Nakoniec mame v Redute , ja som si tam zasla priamo osobne, hned nam ukazali aj salu takze mala som prehlad ako to tam bude asi vyzerat, a uz teraz sa tesim :) tak dufam,ze si vyberies dobre , drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@markolino na flore by to teda bolo urcite na tesno :-D ale nakoniec sme sa rozhodli pre redutu v snv....dovolala som sa kompetentnej osobe a uz je ruka v rukave ;-)) 10.8.2013 yes yes yes :-DDDDD
Odpovedať
Profilova fotka
tak prajem peknu svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
@markolino DAKUJEM! ;-)
Odpovedať
A vies mi dat kontakt na niekoho v redute? Tiez planujem svadbu ;) dik
Odpovedať
Článok sa načítava...
ake su priblizne ceny v redute alebo parkhotel ci flora? myslim prenajom miestnosti a jedlo na cely vecer/noc... uvazujeme prave nad tymito miestami, hoci reduta sa nam zda asi velka, kedze my budeme mat tak okolo 50 ludi.... dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte viete mi niekto poradiť miesto na svadbu s kapacitou 140 osôb a aby bol veľký priestor na tancovanie? ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?