Poraďte miesto na hostinu v Bratislave a okolí pre 40 ľudí

Profilova fotka
neviete mi poradit? uz som zufala... :-(
Odpovedať
cenovo pristupnejsie su napr. hotel park inn pri novom moste na nabrezi, vedla hotela devin, potom napr. kamila na ciernej vode, hotel medium v ruzinove, ale aj napriklad hotel gate one oproti avionu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babajka My sme mali svadbu v restauracii hotela Matysak na Prazskej, na veceru sme mali 35 hosti, neskor vecer prislo dalsich asi 25 kamaratov, akurat idealne priestory. A vobec vsetko tam bolo dokonale ;-) Jedine ze to bolo pred piatimi rokmi, takze by sa to zislo preverit.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozeram, ze tam pracuje stale rovnaky prevadzkar a sefkuchar, takze urcite bude stale vsetko super :-)
Odpovedať
@babajka pre taký počet hotel Echo. Alebo hotel Eva Svätý Jur.
Odpovedať
Profilova fotka
@chutnekytice my sme tam mali v oktobri a absolutna spokojnost po vsetkych smeroch..uplna dokonalost co sa tyka jedla, priestoru, pristupu..nemam jedinu vyhradu..ja odporucam Matysaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme do 50 ľudí a rezervovali sme si v Hoteli Barónka v Rači Reštauráciu (majú aj veľké sály, ale to tak pre nejakých 100 ľudí). Jedlo si veľmi chvália a je tam veľmi ústretový a milý pán prevádzkar. Neváhali sme ani minutu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem dievcata ste zlate :-) a nahodou rozpocet na tych 50 ludineviete aspon cca???
Odpovedať
Profilova fotka
@babajka Platili sme pred tými piatimi rokmi vyše 70-tisíc korún.. Tvrdý alkohol sme mali vlastný, inak všetko z reštaurácie (teda samozrejme ešte okrem torty a zákuskov)..
Odpovedať
Profilova fotka
@babajka my mame tiez cca tolko hosti a hotel echo, bezkonkurence :)
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak aubridge? my sme to vcera boli pozriet ako moznost na vianocny vecierok a vyzera to tam super (odhadujem tak do 60-70 ludi). a velmi prijemna pani majitelka...
Odpovedať
my sme mali v Doprastave, boli sme velmi spokojni po vsetkych strankach. Hned je tam aj ubytko, cenovo velmi pristupne. ceny cca rovnake ako v hoteli echo.
Odpovedať
Horsky hotel Eva vo Svatom Jure, mozem podat vsetky informacie. Prijemne prostredie a priaznive ceny, kuchyna fantasticka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?