Poradíte miesto pre 100 ľudí v Poprade, vo Svite, v Tatrách?

Profilova fotka
Ahojte, viete mi odporučiť nejaké pekné miesto na svadobnú hostinu v PP, vo Svite alebo Vysokých Tatrách? Vo Svite viem o Spoldome (predbežne možnosť č.1), v PP o sále v budove Tatravagónky (sa mi nepáči, lebo vyzerá ako závodná jedáleň) a o Kaštieli Lučivná (ale neviem, či spĺňa kritérium kapacity)... Chcela by som však tip na niečo, čo nepoznám, aby som si to pozrela, kým niečo zarezervujem. Svadbu predbežne plánujeme na september 2014, čo je dosť času, ale aspoň tú miestnosť by som mala rada vybavenú vzhľadom na počet hostí. Vďaka za všetky tipy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si este tak v rychlosti spomeniem na Matejovce, SOU sluzieb v Velkej, Tatra hotel pri stanici, hotel Lesna v Novej Lesnej, hotel Satel, hotel Atrium v Novom Smokovci.... Len neviem, co vsetko ti velkostou bude vyhovovat... Snad som ti aspon trochu pomohla... :)
Odpovedať
@jjkoala Tatra hotel pri stanici, ktory spomina @nuklia je podla mna na 100 ludi maly, tanecny parket este mensi... Kastiel v Lucivnej ma pristavenu salu, takze kapacita je vacsia a vraj je to tam pekne. Inak asi ten Spoldom, alebo spominana sala v Matejovciach, hotel Agro - myslim v Lomnici, tam je vraj tiez pekne. Inak my ma mame prave v Tatravagonke. Odkedy to tam prerobili, vyzera to tam lepsie, modernejsie. Vybrali sme si ju kvoli cene a vraj dobremu jedlu. Svadbu mate v septembri 2014, ale my sme napr Tatravagonku mali rezervovanu skor ako rok pred svadbou. Takze by som rozhodnutie nejako neodkladala :)
Odpovedať
Profilova fotka
Priďte sa pozrieť do Reduty
Odpovedať
Profilova fotka
Kastiel Lucivna ma max kapacitu 90 ludi.. (inak je tam naozaj krasne). Hotel Atrium ma oficialne kapacitu cez 100 ludi, ale miestnost je trosku nestastne riesena: uzky sliz - mne to pride velmi stiesnene pre tolko ludi. Reduta vyzera velmi dobre a takisto Agro v Lomnici, Matejovce, Satel, Hotel Lesna (parket je v oddelenej miestnosti), hotel Sobota v Spisskej Sobote, golfovy Hotel International vo Velkej Lomnici - tie vsetky maju tiez kapacitu na 100 ludi. Vela stastia s vyberom :)
Odpovedať
Ahojte uz ked hovorite o hoteli Agro vo Velkej Lomnici, neviete nahodou kolko tam stoji svadobne menu na osobu?Dakujem za odpoved :-)
Odpovedať
Lučivná podľa mňa nemá kapacitu 90 ľudí - nám tuším hovorili max 80. Keď sme si hľadali sálu, boli sme sa tam pozrieť a priznám sa, že ma odradilo hlavne správanie personálu. Átrium ma naozaj pomerne nešťastne riešenú sálu :-| Viem, že okolo 100 ľudí sa určite zmestí do Spolcentra vo Svite, Reduty v Poprade a hotela Agro v Tatranskej Lomnici. A samozrejme aj do Bellevue v Smokovci, Grandu v Lomnici aj Smokovci...len to je už o tom, koľko chceš investovať do hostiny. Lebo v týchto tatranských hoteloch na osobu musíš rátať s minimálnou cenou 55 Eur. My sme si to všetko prešli minulý rok, nakoniec sme sa rozhodli pre hotel Amália v Novej Lesnej. Ale tam je kapacita do 70 ľudí. Držím palce pri výbere :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
jelsulka Pre buduce nevesticky, ktore hladaju dokonalost a su perfekcionistky, tak vam vsetkym odporucam na svadobnu hostinu priestor v Redute v Poprade. Budete maximalne spokojne, majitelia vam vyjdu vo vsetkom v ustrety a vybavia aj to nemozne. Po zmene majitelov je to zmena o 500%. Majster kuchyne vam uvari take jedlo, na ktore budete spominat este dlho. Sme dva tyzdne po svadbe, no tie zazitky su neopisatelne. Vsetci hostia ostali ocareni nielen salou, ale hlavne pristupom. Takze baby ak zvazujete miesto na hostinu, nebojte sa a zajdite nahliadnut do Reduty emoticon
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?