Náhradné miesto na svadobnú hostinu v Košiciach?

caute prosim pomozte, padla mi miestnost na svadbu a potrebujem novu. viete mi poradit nieco pre 30 ludi? dakujem
Odpovedať
lu som tu prvý krát a chcela by som ti poradiť.Gazdovsku super prerobili a má terasu pod strechou.Skús
Odpovedať
dik.
Odpovedať
LU: ze si ani nenapisala kde ti padla miestnost? AKo ti mame poradit,ked nevieme co radit ;-)
Odpovedať
to by ste aj tak nevedeli lebo je to uplne zasite :-) vola sa to dom hosti a padlo to lebo maju velmi neochotneho veduceho co sa ma snazil presvedcit o svojej predstave mojej svadby a nijako si to nedal vyhovorit ]-( tak som povedala ze ho uz v zivote nechcem vidiet a teraz hladam nieco nove :-)
Odpovedať
moj buduci manzel mi len poslal nahravku miestnosti lebo to nasiel on a ked som tam teraz sla bola som velmi nemilo prekvapena :-( a ani som to nevedela najst...
Odpovedať
krasna miestnost je penzion Dalia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lu, sisula ma pravu. kamoska mala svadbu v Dalii a vyzeralo to tam velmi super:) aj ludia, ktori to mali vsetko nastarosti boli velmi zlati a ustretovi...dokonca aj suma, ktoru im naratali na osobu bola super, za to vsetko, co tam mali.... ;-) skus to:)
Odpovedať
pre 30 ľudí sa Vám asi skôr bude hodiť na štýl reštaurácie. my sme mali napr. stužkovú Hyconte - je tam krásne prostredie, je to niečo ako reštaurácia, len parket je oddelný. Skús pozrieť na nete - www.kosice.sk alebo www.cassovia.sk pod reštauráciami - je tam uvedené aj či robia svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
Daliu neodporucam, podla mna je to otrasna restika. My sme tam mali rodinnu oslavu, tak to este celkom uslo. No kamoska tam mala svadbu a bol to horor. Nasilu jej vnucovali menu - nejake spanielske vtaciky. :-| Potom chcela do teplych pultov bryndzove pirohy a s tym bol najvacsi problem. Najprv sa toho obavali, ze budu rozvarene a ze sa polepia, no nakoniec uz v den svadby ich urobili nedovarene, takze sa ani nedali jest. :-S Vsetko to vyhodili do kosa a samozrejme, ze to museli zaplatit. Neviem, ci by som chcela mat svadbu niekde, kde zle varia. Ja som mala svadbu v Gastromile, mala som 28 ludi a mali sme aj bryndzove pirohy v teplych pultoch, boli perfektne. Tie sa zjedli ako prve. Nehovoriac o ostatnych jedlach, boli fakt super. Hned na druhy den po svadbe nam ludia volali, ze ako bolo super a ze jedlo bolo najfantastickejsie ake kedy jedli.
Odpovedať
dakujem za rady na daliu som tiez pocula nie vela chvaly... tak neviem... skusim popozerat net. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bol na svadbe v Dalii a nespominam si, ze by navarili zle. Pekna miestnost pre malu svadbu je restauracia Tobi, neviem, ako tam varia, ale vyzera to tam pekne. Vedla banky, co je oproti Azijskej restauracii na Narodnom namesti, neviem ako sa ta ulica presne vola.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala svadbu v Tobi. Velmi sa mi tam pacilo, dobre tam varia, vynikajuce ceny a aj s veducou som bola spokojna. Tobi uprimne odporucam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
lu ako si na tom :-| :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Restika Tobi je na ulici Slovenskej jednoty. A dokonca sa tam vraj da aj ubytovat. Zo zadu od dvora je recepcia. Varia tam vyborne, zvyknem tam chodit na obed.
Odpovedať
lu aj penzion u Leva je fajn. Mali sme tam nejake rodinne oslavy, a varia tam super. Maju tam taky maly salonik, kde robievaju aj male svadby. Inac robia a velke v restike, ale pre 30 ludi by vam mal stacit aj ten salonik. zadara je ubytko pre mladomanzelov a pekne robia vyzdobu atd. skus aj tam ;-)
Odpovedať
dakujem vsetkym za prispevky. problem som vyriesila :-) nakoniec som nasla svoju miestnost nahodou cestou cez mesto. :-D je to penzion platz na dominikan namesti :-D boli mili a ustretovi dufam ze vsetko dobre dopadne a svadba bude fajn :-)
Odpovedať
;-) :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
lu ako dopadla svadba? ja tam budem mat tiez tak som chcela vediet
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?