Miesto obradu a hostiny je od seba vzdialené 45 kilometrov

Ahojte. Obrad a hostinu máme vzdialenú cca 45 km od seba.Mali ste to niekto tak? Či už trochu menšiu alebo väčšiu vzdialenosť? Bojím sa, že sa to nebude všetko stíhať a ľudia budú šomrať na to premiestňovanie. Je to približne 40 minút cesty a to je podľa mňa dosť.. Dá sa to stíhať? Aký je Váš názor na to? Neviem si trochu predstaviť to stíhať, všetko zorganizovať..
Odpovedať
Profilova fotka
my máme hostinu na horách v hotelu a z obřadu je to 70km.ale hosté s tím počítají takže ok.
Odpovedať
stihat sa da vsetko, ak si den dobre casovo naplanujete, nie je dovod nestihat...z toho naozaj strach mat nemusis....a pokial budu ludia dopredu informovani, nemaju dovod somrat pocas svadby...dalsia vec je, ze kto bude chciet somrat, dovod si vzdy najde...takze kludne do toho, vasa svadba, vase pravidla :-)
Odpovedať
@suzi33 je to dost, ale sak v buse cosi popiju, pojedia a 40min. nie je az tak dost.. musis to len dobre nacasovat, aby ste to stihli.. inak je to OK
Odpovedať
ďakujem Vám všetkým, upokojili ste ma. Už z toho nemám obavy, len to musíme dobre naplánovať a bude to fajn. ešte raz ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
My meli 50 km a v poho akorat si nedelej iluze s kolonou jako ja...:-D polovina utekla do restaurace po hromadnych foto.
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 pripomenula si mi slovenskú reláciu 4svadby, bola tam raz taká blondína, a tiež mali nejak vzdialenejšie miesto obradu a svadby- autobus zastavil v poli čosi sa popilo pospievalo a išli daľej ;-) no stres :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?