Mali ste svadbu v Reštaurácii Sľuk? Boli ste spokojné?

Profilova fotka
Ospravedlnujem sa ak tato tema je uz vytvorena, ale asi velmi zle hladam :-) nic som nenasla.Zaujimalo by ma ci ste boli spokojne, aka je cena a co vsetko je za tu cenu?Mne sa podarilo zatial zistit ze za prenajom si pytaju cca 10000 sk.Napiste mi + a - . Velmi pekne dakujem :-N
Odpovedať
gaalka asi by si mala specifikovat co si od SĽUK-u chcela, co vsetko v tej sume ponukali...Trosku objasni svoj problem;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Anaxamon dik za postreh :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, mali ste svadbu v Rusovciach v SLUK-u?Boli ste spokojne?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj, presne taketo informacie hladam aj ja, a nikto mi este neporadil, to si ako myslela s tymi 10 000 za prenajom???
Odpovedať
tak my sa v SLUKu boli pozret minuly rok asi tak v novembri - obhliadnut si na nasu svadobnu hostinu. s panom majitelom som jednala po telefone a bol mily, dohodli sme sa na osobne stretnutie, na ktore vsak meskal pol hodinu a ani nam neracil oznamit aspon sms, ze bude meskat. ked sme sa ho dockali, tak sme sa dozvedeli, ze ony naozaj pytaju zalohu 10 000, co sa mi zda poriadne vela, ked ich vlastne takto budem dotovat skoro rok dopredu. ta sala je naozaj pekna, prezila by som aj tych 10 000 ako zalohu, ale nezbavila som sa dojmu, ze pan majitel chce chamtivo zarobit a sem-tam aj zavadzal, naschval zamlcoval niektore skutocnosti, ako napr. ze za prestieranie sa plati zvlast, aj personalu po dvanastej a tak...to by bolo v poriadku, ze sa plati, ale keby som sa ho to nemusela aspon trikrat "po lopate" opytat - proste sa vykrucal a nechcel povedat. takze my sme sa rozhodli pre ine miesto. ale zasa, moja kamaratka tam mala svadbu a chvalila si, pocula som aj viac chval na SLUK... asi je to individualne. my sme si povedali, ze ked uz platime tak vela (mame asi 120hosti), tak to chceme mat aspon na nejakej urovni a hlavne - slusnu a priamu komunikaciu s majitelom, prip. prevadzkarom takychto zariadeni.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kati :-) , tak ti velmi pekne dakujem za info ktore si mi napisala a vela stastia,nech vam to vyjde,tak ako si predstavujete :-) ...este sa mi neda opytat,na kolko penazi Vam to potom vyratal cele - hostinu?, ci k tomu ste sa nedostali?
Odpovedať
ahoj, aj sme sa k tomu dostali, ale ja si to nepamatam - nechcem ta klamat. nebolo to nejak drahe, na bratislavu normalna cena, len mne sa nepacil jeho pristup a potom by sa nam tam nezmestili hostia, na co on pohotovo povedal: "vsak ich dame na chodbu". Ja ze COOO? ze u nich sa to tak robi. tak neviem, mna odradil sposob komunikacie ako prvy a potom samozrejmost, ze sa tam nezmestime. inak, my to mame v Baronke a pristup sa neda porovnat.
Odpovedať
Profilova fotka
ok, dakujem velm pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?