Mali ste svadbu v hoteli Polana vo Zvolene?

Profilova fotka
rozmyslame nad svadbou v hotely polana vo zvolene,ake su vase skusenosti? popripade mozte mi ukazat vase fotky odtial? rozmyslame nad miestom nakolko ja som z lucenca a priatel z presova tak sme sa rozhodli pre polanu:)
Odpovedať
Profilova fotka
na svadbe som tam nebola, ale budúca svokra tam bola na oslave 50ky. pochvaľovala si jedlo, mali ho vo forme švédskych stolov za 10 € - možnosť vybrať si z niekoľkých predjedál, hlavných jedál, polievku mali klasickú slepačiu, koláčiky aj nealko.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali svadbu v Poľane a boli sme veľmi spokojný, dokonca sme dostali novomanželský apartmán v hoteli grátis :-) A aj niektoré moje nevesty, mali svadby v Poľane a boli spokojné. Najlepšie je, keď tam zájdeš a oni ti všetko vysvetlia, ako to u nich funguje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@salon_natali zatial som si len mailovala s nimi.ja som bola v narodnom v bb ma to ta ista majitelka a o polane viem len to,co maju na web stranke.viem,ze jedlo maju super aspon v bb mali :) nemas nejake fotky z hotela? az v novembri ideme na slovensko a neviem sa dockat:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucifer1000 ja tam mám svadbu o mesiac, prípravy zatiaľ ok, uvidím ako to dopadne keď to naozaj vypukne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mlisa som si ista,ze s jedlom budes spokojna,majitelka si na to potrpi :) co je super pre nas:)) a poznam chalana,ktory tam robil sefkuchara,mozno aj stale je tam,Michna sa vola a je excelentny kuchar som ho videla nedavno v telev.novinach,ked bolo nieco v BB na namesti varil tam a tiez chodi na sutaze,kade tade so studenymi misami :) preto som si ista,ze s jedlom budem a aj servisom spokojna:) tak ti drzim palce a tesim sa na fotecky:) :-x
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?