Mali ste hostinu v Gastromile v Košiciach?

Mal niekto svadobnú hostinu v Gastromile v Košiciach??? Máte nejaké referencie...????
Odpovedať
Profilova fotka
Moji stari rodicia tam mali 70tku, je tam pekne, chvalia si aj svadby...
Odpovedať
Gastromila je zatiaľ podľa referencii moja voľba číslo jedna. Aj podľa albumov je to super miesto, bohužial osobne som tiež nemala možnosť byť tam na svadbe :( Neviete niekto ako sa aktuálne pohybuje cena za osobu a výzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tam tiez boli pytat. Je to pekne az nato vonkajsie prostredie. Nepamatam si presne ceny ale viem ze najomne do 2/3 stoji 200€ a ak nechces aby niekto bol aj dole v saloniku treba si priplatit 100€. Ti co su dole chodia na wecko na hore. A menu na osobu nie je drahe neviem prrsne ale nejakych max 27€. A za navleky na stolicky sa tiez plati nieco okolo 1€. Tak snad som ti pomohla aspon kusok.
Odpovedať
my sme sa boli pýtať nedavno v gastromile a mali sme aj osobne stretnutie,cena za osobu je 27,50 čo nie je zle + 200e prenajom,čo sa navlekov týka tak pýtajú dost vela, 2,50e za stoličku,na popradskej to vyzera tak trochu socialisticky aj to prostredie vonku je take nepekne,ale maju aj miestnost dole v centre pri Ludmanskej ulici,tam je to pekne aj nove,jedine čo sa nam nepačilo tak tie široke stlpy v miestnosti,inač by sme tam tiež išli ale nakoniec sme svadbu presunuli do ineho mesta odkial je snubenica, ianč pri zaväznej rezervacii Vam vie prevadzkovatelka upravit cenu aspon čo nam tvrdili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?