Krásne miesto svadby pri Košiciach

Ahojte, situacia je taka, ze sme zistili, ze som tehotna a nase rodiny nas tlacia do svadby, my sme chceli az po porode buduci rok....zatial sme nesuhlasili, potrebujem si urobit nejaky prieskum volnych miest na svadbu, hlavne s peknym priestorom, svadbu planujeme koncom aprila, zaciatkom maja. Neviem, ci je vobec realne nieco najst, takze ak by ste mali nejake navrhy na pekne miesta, s ktorymi mate skusenosti,tak by som bola velmi vdacna.
Odpovedať
Ahoj, v okoli Kosic tak hotel Bankov, aj ked myslim,ze maju uplne plno :-( .Inak aj ja som bola presne v situacii ako ty ,nakoniec sme vsetko za 3 mesiace dali dokopy, ale keby ze este raz, tak urcite az tak rok po pôrode.Vôbec som si pripravy a svadbu neuzila.jednak sme byvali mimo KE,tak sme vsetko riesili na dialku a jeden tyzden pocas dovolenky a bolo mi prvych 6 mesiacov tak zle, ze som ani nejedla,ani sa poriadne na vlastnej svadbe nebavila. Od detstva som mala nieco vysnivane a nakoniec z toho nic nevyslo :-| .tak ked mas pocit ze az po pôrode, nedaj si to nikym vyhovorit ;-)
Odpovedať
Restauracia Rubin Kosice krasna,.my tam mame svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
my máme v hoteli dália :) je tam pekne, drahsie, ale krásne a veľa výhod ponúkajú. (osobne mne by stačilo po obrade ísťť niekam na pizzu a nerobiť nič také veľké do neviem akej hodiny...) A ešte sme pozerali hotel Teledom (my sme to potrebovali kvoli cezpolnym hostom..) :) a krasna je stara sypka na fejovej :)
Odpovedať
@makodob podľa toho, koľko plánujete ľudí na svadbe. Ja si myslím, že niečo nájdete :-) A ak smiem ešte poradiť, skús si pozrieť diskusie svadby pred pôrodom a po... Ja by som napríklad chcela pred lebo potom na svadbe s malým bábom to môže byť komplikovanejšie ako s bruškom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@makodob Jednoznačne môžem doporučiť Hotel Centrum veľmi ochotní personál, spomínaný Hotel Bankov prekrásne prostredie napr. aj na fotenie a takisto kvalitné služby, v závislosti od počtu hostí a od miesta obradu (ak v meste) tak môžem ešte doporučiť Tanečnú sálu Tabačka. Záleží len na Vás čo hľadáte, v akej cene, v akom počte hostí. A čo sa týka tehotenstva, nakoľko mám malú 3-ročnú slečnu, určite viem, že tiež by som nechcela svadbu po pôrode. Vôbec by som si to neužila. Dieťa si vyžaduje veľmi veľa pozornosti, či je malinké, či väčšie a pravdupovediac, prvý rok som vyzerala hrozne - unavená. Ale záleží to len a len na Vás. Držím palce, treba len obvolať a obvolať. :)
Odpovedať
Profilova fotka
My ešte máme volný termín 24.mája a 31.mája . Skúste sa pozrieť na náš profil a facebook stránku aj Webku. Máme teraz jednu svadbu 1.marca takže ak by ste sa chceli prísť pozrieť radi sa vám budeme venovať. Ďakujem.
Odpovedať
@makodob ahoj...nepoznam sice vasu situaciu v rodine ale podla mna nie je dobry napad sa ponahlat so svadbou koli tomu,ze nevesticka je tehotna....je to somarina....zaciatky tehotenstva su same o sebe tazke a k tomu stres zo svadby, ktoru az tak nechces nie je dobre ani pre teba ani pre babatko....naco sa ponahlat ?? ved ked sa babatko narodi budes mat dost casu aj na pripravy aj na obehavanie salonov a hlavne to babatko bude druzba/druzicka :-) ...no nie je to krajsia prestava ako vsetko narychlo zorganizovat....nezabudaj, ze svadbu mas mat o 3 mesiace....baby ju planuju aj rok...strasne vela detailov treba vyriesit...okrem toho vsetci dobri dodavatelia su uz davno obsadeni....treba si polozit otazku...svadbu chcem za kazdu cenu aj ked nebudem spokojna ?? alebo pockame a spravime si ju presne podla nasich predstav, aby sme mali na co do konca zivota spominat ??
Odpovedať
Profilova fotka
@makodob ahoj, pokial ide o priestory, vrelo odporucam hotel Bonaparte v Sebestovciach :)) Je to tam prekaasne, ceny nie su take vysoke, a perfektny pristup :)) Pokial ide o to, ci vobec uskutocnit svadbu, urcite by som sa tiez neriadila radami rodicov, ako pise vecsina kociek.. ale zas na druhej strane, ak ste si uz davno isti jeden druhym a svadbu chcete tak ci tak, tak preco vlastne cakat? :) Jediny problem, ktory mi napadol je ten, ze zeny v zaciatkoch tehotenstva vyckaju aspon ten prvy trimester kym vobec tehotenstvo oznamia okoliu, kedze 30 percent sa konci potratom :( A ja osobne si neviem predstavit svadbu po takom velmi neprijemnom zazitku :(
Odpovedať
@daducha ahoj daducha, mne je nastastie dobre, nevraciam, aj ked v poslednej dobe ked sa nenajem pravidelne, tak mi je extremne zle z toho ze som hladna a napina ma, inak ok po tejto stranke... a ja mam presne nejake predstavy a pokial sa mi nesplnia tak do toho nejdem, lebo nebudem lutovat cely zivot, ze ma to doho dotlacili a nakoniec som si to ani neuzila. Ale dakujem krasne za radu :)
Odpovedať
@stentelse ahoj stentelse, no aj nad tym som uvazovala, ze ci po porode bude dostatok casu na chystanie svadby, kazdopadne si to chcem uzit a nechcem pocitit, ze je to takto narychlo, potom z toho clovek nic nema. Tak dufam, ze sa velka stastena otoci na nasu stranu a najdeme nieco s cim budeme spokojni obitraja :) dakujem za povzbudenie :)
Odpovedať
@makodob my mame svadbu v kechneci krasna veľka sala ,super prístup manažerky všetko čo chceme nam plní a žiadne priplatky ;-) sice je to drachšie 40€na osobu ale stoji to zato :-D
Odpovedať
Ahoj, ak to vidis na mensi pocet hosti, tak skus obvolat restauracie v meste, pekne prostredie a dobre jedlo je v starej sypke na fejovej...vacsie saly budu v meste uz urcite obsadene, ale ak ti neprekaza vzdialensot, tak v okoli Kosic je vela peknych kulturakov, niektore su dokonca zrekonstruovane, napr. Myslava, Šebastovce, Valaliky, Čaňa, Ždaňa...My budeme mať v Kokšov-Bakši, pekny priestor, mila prevadzkarka, primerana cena, chutne jedlo a vyzdoba v cene
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj, my mame v Lesanke, je to v prirode při Ružíne a je tam krásne a super manažment.
Odpovedať
ahoj dievcata, dakujem vam krasne za rady, nakoniec asi budeme mat svadbu v hotely dam kosicka bela, tak dufam, ze to dopadne vsetko ok, drzte prst :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eny27 a co ceny ? ak mozes napis viac info hoc aj do ip vopred dakujem za ochotu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?