Krajšie miesto na svadbu na východe

Profilova fotka
Ahojte, najdem nieco na pohlad krasne, mozno historicke na vychode? Zatial som nasiel v okoli Presova len Kastiel Fricovce a Kastiel Pechy. priklad Pechy: http://www.pechycastle.com/sk/romanti... Predpokladam ze takychto kastielov vela nebude, tak moze byt aj nieco podobne, proste pekna usadlost so zahradou, najlepsie s moznostou ubytovania. Pomozte mi, nech spravim svojej radost :)
Odpovedať
Profilova fotka
@piother čo som si pozrela tie Pechy tak majú na obrázkoch svadby v stane. V menšom prevedení možno Zlatý Jeleň na Bankove. Je tam krásny stan, je to v lese a majú aj ubytovanie a malý bazén. Prikladám foto z nášho vyzdobovania v tomto stane. Pekne je aj v Šarišparku (druhá foto) tiež na okraji mesta v lesnom prostredí a tiež majú aj stan, či salonik a aj ubytovanie. Ale ak sa má jednať vyslovene o kaštieľ tak toho tu veru veľa nie je. Mne najviac učaroval ešte Slnečný Majer (tretia foto), je to za Bardejovom, ale je to tam menšie a pokial viem bez stanu, no prostredie paráda a majú aj kone. Tak snáď som aspoň v niečom pomohla.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemusi tam byt stan :) To nie je podmienka :) Ale dakujem za odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
tento rok sme boli v Cervenici pri Sabinove.... mne sa to miesto velmi pacilo... otvarali to len tento rok. Treba zvazit.
Odpovedať
Profilova fotka
aj humensky kastiel je krasny na svadbu http://www.youtube.com/watch?v=rVp3TI...
Odpovedať
Profilova fotka
@griottka pochadzam z humenneho a nemyslim si, ze sa tam da spravit rovno aj hostina :)
Odpovedať
Profilova fotka
aby bolo jasne, potrebujem nieco na obrad a aj hostinu + pripadne ubytovanie. 1) Budova - kastiel, panstvo, penzion, hotel, prosto cokolvek vacsie s hist. nadychom 2) Obrad - vnutri, v kaplnke, na zahrade (zalezi od bodu 1) 3) pohostenie - v interieri, v exterieri, v stane, na zahrade (zalezi od bodu 1) 4) moznost ubytovania (pocet osob tiez zalezi na bode 1) 5) Oblast - jej rodina Presov (pripadne dalej)
Odpovedať
Profilova fotka
ani ten historicky nadych nemusi byt, len nieco PEKNE a nie kulturny dom v Hornej Dolnej, a ani nie sala ci restauracia v strede mesta... Nieco pekne a mimo mesta.
Odpovedať
Profilova fotka
Kastiel u nas vo Fricovciach je super, ak nemáte viac nez 90 ludi...je moznost aj ubytovat sa. Maju vsak na druhy rok uz dost vela rezervacii. Co sa tyka obradu, ak je civilny, je mozne ho zorganizovat v parku vedla kastiela, je tam nieco ako mini altanok, ak mate cirkevny obrad, da sa s nasim knazom v pohode dohodnut na sobasi v starom kostole hned vedla kastiela, ktory bol postaveny priblizne v tom istom obdobi ako kastiel, alebo tiez v novom, modernom kostole vo Fricovciach,
Odpovedať
Ahoj, ak chceš niečo s ubytovaním a svadbu niekde mimo mesta pozri si Hotel Domasa. Mali sme tam svadbu 22.6.2013 a bolo úžasne !!!!! Proste romantika pri jazere ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.kupele-bj.sk/svadby_v_bard...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?