Kaštieľ Ottlýk v Horných Ozorovciach

Profilova fotka
Chcem sa spytat, ake mate s kastielom Ottlyk skusenosti, lebo neviem, ci to je iba nahoda, ale u nas je to KATASTROFA. Uz mesiac a pol nevedia poslat cenovu ponuku, ani odpisat na mail ( lepsie povedane zopar mailov), nezdvihaju telefony... Toto arogantne ignorovanie je asi jedine, co im ide...:( Boli sme tam, bavili sme sa s majitelkou asi 10 krat. Vybrali sme si konkretne menu, jedlo, pitie, vsetko, ale po tomto kroku to zacalo byt vsetko ako zakliate... MESIAC A POL !!!! Predtym boli milucki, ale teraz neviem, co si mysliet... Asi cakaju, ze nas zacne tlacit cas, aby.. :) No ale nic to, uz u nich svadbu nechcem ani zadarmo, lebo ked si predstavim opat nervy z takejto komunikacie, teda nekomunikacie, tak by ma asi porazilo..:) Nemate nejake skusenosti? Podelte sa, budem rada.
Odpovedať
Ja teda neviem, ale ja som z pani mala velmi prijemny pocit a hoci mi niekedy na telefon neodpovedala, vzdy zavola naspät...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahoj, Ja by som zacala hladat ine miesto a ich by som mala ako v zalohe. kedy mate termin? zaplatili ste uz zalohu? Vela stastia ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?