Je Areál Kamzík v Pezinku vhodný na svadbu?

:-) Caute Kočky!! Máte nejaké skúsenosti s pezinským Kamzíkom?? Chceli by sme tam mat hostinu po obrade, len nevieme ci je to tam vhodne... poradite nam?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj dobra! :-) aj my tam budeme svadbovat :-D je to tam pekne na svadby, nemas sa coho bat, akurat, ze dost drahe :-( je tam pekne prostredie, je to skoro ako v horach ;-)
Odpovedať
Ahoj pettka, a ako je to tam s jedlom? da sa aj nieco dodat vlastne? x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Krásne prostredie, sála, ale som z nich maximálne sklamaná, lebo pani majiteľka musí mať 100tis. tržbu, aby tam dovolila svadbu. Tak nech ma má rada!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Proste sa tam neoplatí ísť, pokiaľ nemáte 80-100ľudí.
Odpovedať
To vážne? My sme tam mali vadbu pred rokom, bolotam perfektne po všetkých stránkach a platili sme dokobnca oveľa menej než sme čakali.... okolo 35000!!!! Vtedy sa akurát menili majitelia, to je fakt.... ale žeby takto drasticky zmenili podmienky?
Odpovedať
Profilova fotka
to: katavinka si ma rozosmutnila...pre nas to bol jeden z najhorucejsich tipov :-(
Odpovedať
Ahojte. Gaia nebud smutna, lebo naozaj nemas byt preco. My sme si Kamzik vyhliadli pred rokom, lebo sa nam tam pacilo prostredie. Pristup pani majitelky bol taky, ze sme sa radsej rozhodli pre iny priestor. Samozrejme sme predtym zistovali spokojnost parov, ktore tam mali svadbu a o tych ich reakciach by sa naozaj dal pisat dlhy prispevok. Bolo to take zle, ze sme radsej rychlo nasli inu salu. A to sme mali mat 100 hosti!!!
Odpovedať
Profilova fotka
to: jula jujha...to je taka skoda, ked take pekne miesto vedia pokazit ludia svojim pristupom :-( a kde to budete mat?
Odpovedať
Ahojte kočky, hádam to s tým Kamzíkom nebude také čierne... Boli sme sa tam v septembri pozrieť - práve sa menil majitel - začali prestavovať hotelovú časť a tu bol zrejme kameň úrazu - prevadzkár nám nevedel povedať nič určité - odvtedy sme tam boli zo tri razy, stále viac rozčarovaní - ale naposledy sme hovorili s novou p. prevádzkarkou, kt. na nás urobila dobrý dojem - rozhodli sme sa zaplatiť zálohu. Prerobenú hotelovú časť otvorili niekedy tento mesiac - strašili nás 4* hotelom - ale má (len ;-) ) 3* - hostí budeme mať zrejme ubytovaných inde (1500 Sk osoba/noc) je naozaj trochu priveľa, ale ponuka menu vyzerá obstojne. Kvalita prostredia vyváži skutočnosť, že komunikácia spočiatku trošku viazla - vraj sa im tam menil prevádzkár (podarilo sa mu na 7.7.7. termín rezervovať až tri svadby, inú zase zabudol zrušiť, tak - že mali pripravenú komplet hostinu, a svadobčania neprišli, zatajil to pred majiteľmi)... Ťažko povedať. Pani bola naozaj milá - odvtedy komunikujeme len s ňou a 100 tisícovú hranicu nespomínala - máme 60 hostí , sl. večera + raut na švédskych stoloch, dúfam, že to toľko nebude :-N Vravela, že mali svadbu aj s menším počtom ľudí - tak uvidíme...
Odpovedať
Inak Nsoci, na ten Kamzík ste nás inšpirovali vy, blahoželám k prvému výročiu :-) :-) :-)
Odpovedať
Tak to vam drzime palce, my sme na to odvahu nemali. Pozyvame cez 100 hosti a tak nechceme nic riskovat. Referencie som mala zo svadieb, ktore sa konali v aprili a maji tento rok, tak neviem, ci sa za tu dobu stihlo nieco zmenit. Poviem vam len tolko, ze novu salu a aj vsetko ostatne nam pomahali vybavit rodicia jednej z neviest od ktorych sme mali referencie, tak si viete predstavit ako ich nahnevali na Kamziku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No baby, musim sa pridat - aj nas sklamali. :-S Rýchlostou blesku sme zmenili sálu v kamziku po tom, co nam zacali uctovat (pre nas) poriadne blbosti, o ktorých sme v zivote nic nepoculi. Zo slubenej ceny na osobu (cca 800,-) to bolo hned vyse 1100,- a to pri uplne beznom menu, bez predjedla... Napr. za nase víno nam zaratali plnu cenu (akoby ho dodavali oni) atd.. A samozrejme ze tých 1100,-/os bolo ZRAZU bez výzdoby, bez zaplatenia saly... no proste super. Pravdepodobne nemali kompletný cenník a strielali ceny od buka do buka. Navyse nebolo mozne spojit sa s nimi... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
No som stále viac a viac prekvapená.... :-| My sme boli veľmi spokojní.
Odpovedať
Zuzzka.... ďakujeme za blahoželanie. Nejako často sa im menia majitelia :-D Nás stala noc 200 Sk/osoba a ešte nám aj zľavili, lebo mnohí ani nespali :-N
Odpovedať
My sme si podla rad inych parov zacali hladat salu velmi skoro (viac ako rok pred terminom) a nakoniec sme museli 3 mesiace pred svadbou hladat inu. Chcela by som poradit ostatnym nevestam, aby sa nenechali prehovorit na neskorsie zostavenie rozpoctu a ze to ma este cas, atd, lebo potom sa im moze stat to co nam. Ziadali po nas stuplovne (za prinesenie vlastneho vina) ktore bolo drahsie, ako samotne vino. Mali sme platit najomne za terasu, vybavit a zaplatit si kompletnu vyzdobu (4* hotela), a ceny za stravnu jednotku boli vyssie ako v ktorejkolvek inej restauracii v Pezinku (porovnavali sme rovnake rozpocty z Kamziku, Vinarskeho domu a od Matysaka). Kamzik bol jednoznacne najdrahsi. A to naozaj nebola ziadna sranda. Oznamka vytlacene, obrad dohodnuty, hostia pozvani a ziadna sala :-( . Asi vam ani nemusim opisovat, ako som bola vystresovana.Nakoniec sme sa rozhodli pre riskantny krok. Rezervaciu sme zrusili a rychlo sme si nasli iny priestor. Takze radim vsetkym nevestickam a zenichom dohodnut si vsetko (pisomne!!!) vopred, lebo inak to mozu neskor velmi lutovat. A ku Kamziku len tolko, radsej sa budem vydavat v otrasnej sale kulturneho domu ako tam!!! Pristup pani prevadzkarky je naozaj maximalne neprofesionalny a ma sa este vela co ucit, kym bude robit v Pezinku svadby na takej urovni ako jej konkurencia.
Odpovedať
Profilova fotka
jula - |-| sväta pravda. Lepsie si to vystihnut nemohla! ;-) bohuzial takto to tam je a presne takto tam aj chodi, pretoze aj nam bolo tvrdene, ze vsetko ma cas, je to daleko a to sa potom dohodneme... Pretoze "potom" je mensia moznosť, zazakazík v poslednej chvili cúvne... a ceny sa zvysuju a zvysuju... :-| A aj my sme si nakoniec vybrali salu, ktora mozno nie je taka pekna, ale pristup sa neda porovnat a najmä presne stanovený cenník hned pri prvom kontake (takmer o polovicu lacnejsi), bohatsie menu, profesionalny prístup a maximálna spokojnosť. A to nie je určite hodné vymeniť za krajšiu sálu s následkom prázdneho účtu a vynervačenia... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam na "šefku" (ako si vraví) čakala vyše 2 hod., keď došla, najskôr sa napapala, 20min. telefonovala, až potom sa jej uráčilo prísť, pozdraviť atď. Musí mať 50tis. tržbu na kuchyni, ak by bola až 100tis. za kuchyňu, potom sa neplatí za prenájom sály a keďže nám vyrátala jedlo pre 65 ľudí na 45tis., čo je pod 50tis., tak povedala, že také svadby nerobia. A až potom som pochopila, prečo jedine na Kamzíku sme našli voľnú sálu :-), pri takmto jednaní sa nedivím. Prstaví hotelovú časť a do polroka jej tak "naprší do papuli", že sa z toho do konca života nepozbiera. Štvalo ma to, pre mňa je aj 45tis. veľa len za jedlo, kde je ešte pitie a ostatok, ale bola by som pristupila, lebo je to tam ozaj pekné. Dnes, hoci ešte som stále sálu nenašla, som rada, že tam nepôjdeme, nedala by som si tam už ani kávu!
Odpovedať
Profilova fotka
juj, dievčence...ako vás tak čítam, je mi z toho čoraz viac smutno...je to presne tak, ako hovoria zahraniční turisti o SR - taká pekná krajina a také nafigu služby... mne sa včera stala nádherná vec - konečne sa mi ozval niekto, kto bude mať svadbu v mieste, ktoré sme plánovali ako č. 1...dosť dlho sa nikto na tému neozýval, preto som rozmýšľala nad Kamzíkom a pod...ale teraz sme sa vrátili k pôvodnému plánu a som rada...nebude to síce také honosné, ako by to bolo teraz už v 3-4* Kamzíku, ale bude to lepšie z hľadiska dopravy, miesta obradu aj miesta fotenia - všetúčko nakope do 5-10min. pešo ;-) ...čo je horšie, strašne ste ma vyplašili; aj keď máme svadbu až o rok, mám chuť tam letieť a ísť spisovať zmluvu o budúcej zmluve... :-| ...má s tým niekto skúsenosti?
Odpovedať
Gaia nestresuj, take zle to nebude. Len si to nechaj vsetko pisomne potvrdit. Zrusit ti to mozu samozrejme aj v takom pripade, ale aspon si nebudes vycitat, ze to bola tvoja chyba. Ja som s Kamzikom spravila velku chybu v tom, ze som nic nemala na papieri. Spolahla som sa na to, ze svadba pre 130 ludi je predsa zaujimava pre kazdeho podnikatela. No a odisli sme s dlhym, cervenym nosom :-o , ale nakoniec sme to vsteko zvladli. Ved mi baby sme sikulky a len tak sa nenechame znechutit. :-) Ved svadbu mame len raz za zivot a ja som sa rozhodla uzit si ju :-D A ako mi rozpravali ostatne nevesty, nieco musi vybuchnut, nemozes to predsa mat dokonale. Staci ze si dokonala ty a tvoj buduci manzel :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: jula xixi, si ma ukľudnila...ono určite niečo "vybuchne" - minimálne v mojej rodine (naša mamuša je na vyrábanie nepríjemných situácií priam stvorená; je to už taká povaha ]-( )...takže iné by nemuselo, heh :-D
Odpovedať
Ahojte kočky, citam si diskusiu, kt. sa tu rozprúdila, a normalne mam obavy...
Odpovedať
Profilova fotka
to: zuzzka1 nemaj...iba sa proste priprav a na všetko maj aj alternatívu "B"...
Odpovedať
to:gaia no aspon mas o zabavu postarane ;-) ja uz mam zle sny asi tri mesiace. vzdy ked sa mi sniva o niecom, co som zabudla mat nachystane (vo sne), rychlo to na druhy den vybavim (v realite). mozno budem nakoniec celkom dobre pripravena. vcera som robila harmonogram (co kedy a tak) az ma z toho bolelo brucho. dufam, ze svadobny den nestravim na WC :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jula: neboj, na wc urcite nie, pod satami nie su vidiet plienky... ! :-D poisti sa ! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: jula neboj, budeš v jednom kole a ani si nestihneš pomyslieť na to, že ti je z niečoho zle :-D to: pettka xexe, ty máš nááápady :-D :-D
Odpovedať
no vy teda mate napady. urcite preto som si kupovala to sexi pradielko a samodrzky, aby som si k tomu dala plienku :-D ale, ved to hadam nejako zvladnem a vy tiez ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jula: nahodou, nevies co sa drahemu nakoniec zapaci... mozno ta bude potom nutit nosit plienky stale... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to: pettka ale hes! :-D
Odpovedať
to: pettka, neviem, neviem co mate za chutky vy :-D , ale my sme stare "konzervy".
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?