Hotel Bonaparte pri Košiciach - skúsenosti

Ma niektorá nevesticka skúsenosti s hotelom Bonaparte pri KE?? Hľadám infosky, aká bola spokojnosť, pripadne cena a foto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tam chystame svadbu v auguste :)) a okrem toho ze aj priestorovo sa nam uplne najviac zo vsetkych pacil,tak aj pristup maju perfektny :))stale ked sme nieco vybavovali,pisali,do hodiny sa ozvali spet,vzdy si na nas nasli cas..a to ani nehovorim o kvalite personalu :))boli sme tam najprv inkognito a jedlo bolo uzasne..minuly rok mali este nizsie ceny,ale budu zavisiet od menu ktore si vyberieme ale pocitam okolo 30-35eur..a neplati sa korkovne,najom saly ani ine nezmyselne poplatky len za Casnimov po 22hej hodine..ale od noveho roka zvysovali ceny myslim ze 35e na osobu..ale vrelo odporucam,i tak je to najlacnejsi 4hcirzdickovy hotel v ke :)
Odpovedať
wau super, dakujem pekne za info....určite sa tam pôjdeme pozriet...este iba začiname planovat svadbu na buduci rok, ale tak čo som pozerala tak tento rok maju už skoro cely obsadeny, tak sa musime začat rozhliadat... :-)
Odpovedať
Zdravim. aj my tam chystame svadbu v auguste. U nas to bola laska na prvy pohlad. Je to tam fakt krasne a personal a vedenie uplne super. Po svadbe napisem viac :-))
Odpovedať
Ahojte. Potrebujem zistiť jednu vec. Nám sa Bonaparte tiež veľmi páči, len ma zaujíma, či pri počte 80-85 ľudí tam nebudú príliš stiesnené podmienky a bude dostatok miesta na tancovanie. Vopred vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka26 ahoj, a boli ste sa už informovať priamo tam? lebo nám ukazovali fotky z viacerych svadieb, aj takej, kde bolo viac ako 100 ľudí, a úplne v pohode :-) to máš takých 7 okrúhlych stolov, a tam sa zmestí 8 aj s tým, že nechávajú dostatok priestoru na tancovanie..nám to presne ukazovali, ktorý stôl bude kde, lebo tiež sme mali obavy....my máme dokonca 100 ľudí, lenže 15 sú deti a 5 personál ako kameraman, fotograf atď...a ich dáme do tej druhej, menšej miestnosti, čo je napojená na tú hlavnú, čiže aj budú mať výhľad na nás :-) ak by sa zrazu všetci hostia rozhodli ísť tancovať, tak problém asi bude, ale taká situácia určite nenastane :-) takže problém to nebude :-)
Odpovedať
@minax jeeej, ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď, teraz si ma veľmi potešila :) teraz sme to s priateľom počítali a vychádza nám 87 ľudí, z toho 7 je kapela, kameraman, fotograf... čiže pekne nám to výjde... ty tam ešte len budeš mať svadbu alebo už si mala? My sa ešte rozhodujeme, prichádza do úvahy aj hotel yasmin alebo spoločenský pavilón, ale Bonaparte je zatiaľ na prvom mieste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka26 nie je zac,rada pomozem :-) my este len budeme mat - v auguste, ale tiez sme dost spekulovali nad miestom,chceli sme mat uplnu istotu,ved miesto je predsa jedna z hlavnych veci,nie?:-) aa tiez sme sa rozhodovali medzi tymi co hovoris ty,ale spol.pavilon nam prisiel taky ,,neosobny,, a nevyhovovalo nam ze tam priamo nevaria..no a este sme zvazovali maraton aj bankov,ale pri tom bankove by ich kapacitne moznosti dovolili mat svadbu len vonku,a tam sa ceny mohli vystverat veelmi vysoko :-) ale do Bonaparte sme sa zalubili na prvy pohlad,aj casnici su uzasni,a cely personal, no a jedia vyzera a tiez hlavne chuti vyborne :-) tak vela stastia pri rozhodovani :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka26 hotel yasmin odporucam baby! neskutocny zazitok z romantickeho prostredia a z ich sluzieb!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte žienky, ako to vyzerá s hotelom Bonaparte? Budeme mať 80 hostí, pomestia sa tam vôbec???
Odpovedať
ahojte, aj mna by zaujimalo ci je tam dostatok miesta pre hosti aj na tancovanie... prosiim dajte nam vediet.... a potesima ak napisete aj ako ste boli spokojne :) planujeme tam mat svadbu buduci rok :) dakujem
Odpovedať
@tatiana26 Ahoj pozerala som si tvoje video ... krasne.. chcela by som sa ta opytat kolko ste mali hosti a ako to bolo s parketom? prosim daj mi vediet .... my planujeme mat 70 ludi len ibaze mam z toho velke obavy ci sa vsetci pomestia na parkete .... a ak mozes napis ci si bola spokojna so sluzbami v hoteli.... velmi by si ma potesila .... dakujeeem :)
Odpovedať
Ahojte dievcata. Mali sme 60 dosp. a 7 deti. a podla mna to bolo akurat. Pri vacsom pocte by bol problem s parketom. Ked budete mat nahodou kapelu tak to este zmensi parket. Mozem len chvalit ,akurat co mi bolo velmi luto, ze odisla z toho hotela prevadzkarka Lenarthova. Velkou vyhodou je detsky kutik. Rodicia ani nevedeli, ze tam maju deti :-) Urcite odporucam na pripitok jahodove vinko Fragolino. To zabodovalo u hosti. Este jedna dolezita vec, zacalo sa tam platit za korkovne 100 eur. My sme este mali 0,50 cent. za flasu. Jedlo bolo skvele, velmi chutne a krasne naaranzovane. Ked mate dalsie otazky, kludne sa pytajte. Zatial ma nic ine nenapadlo :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tatiana26 velmi pekne ti dakujem za odpoved. Mna ten hotel skutocne oslovil, a po tejto odpovedi som uplne presvedcena o spravnosti jeho vyberu. Ak ma este nieco napadne, urcite napisem. Este raz dakujem! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nemal tam uz niekto svadbu kto by mi povedal ake to tam bolo? Bolo dost miesta na tanec ak mame priblizne 70 ludi? Resp jedlo bolo chutne lebo som pocula aj nejake negativne reakcie na jedlo ale to v roku 2013 tak neviem ci sa nieco zmenilo alebo nie. Dakujem krasne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Sice staršia tema ale skusim sa opytať či mal niekto odvtedy svadbu v tomto hoteli ? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj my tam budeme mat svadbu v septembri, zajtra si tam ideme sadnut na obed, pozriet si priestory a vybrat vyzdobu :-p
Odpovedať
@ewinkaaa ahoj, ako ste teda dopadli? Ake mas dojmy ?
Odpovedať
Ahoj gretqa, no musim povedat ze priestory su nadherne aj ked nie su vyzdobene, s vyzdobou to bude dokonale, personal maximalne ochotni, pouzkakzovali vsetko, povenovali sa nam dostatocne aj napriek tomu ze mali 2 oslavy. Mladomanzelsky apartman velky a velmi pekne zariadeny. Cely hotel je velmi vkusny, zalezi kto ma co rad a aky ma vskus. Jedlo bolo vyborne...pekne naaranzovane ale boli drobne dotazy na velkost porcie...ja som to napriklad nepocitila, na taniery som mala tolko ze som ani nedojedla, takze je to dost subjektivne. Zalezi kto kolko zje, ale celkovy dojem velmi dobry....myslim ze budeme spokojni a bude to nezabudnutelne :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Mohla by som poprosit e-mailvu adresu na Hotel Bonaparte?
Odpovedať
@xeny5 na FB som nasla toto: info@hotelbonaparte.eu rozmyslam tiez ze tam zajdem sa poinformovat :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Nemáte náhodou aj cenník hotela Bonaparte??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?