Hotel Bardejov - skúsenosti

Ahojte dievcata, ma niektora z vas skusenost s Hotelom Bardejov v Bardejove? Dakujem, Terka
Odpovedať
Profilova fotka
@termil7 osobnú skúsenosť nemám, ale niektorí sú spokojní ini zas nie...my sme povodne plánovali svadobnú hostinu tam a nakoniec som dala na negatívne hodnotenie....ťažko povedať, sto ľudí sto názorov tak asi tak :-)
Odpovedať
Ahoj Lucka, dakujem za informaciu. Nevies nahodou konkretnejsie coho sa tykali tie negativne hodnotenia?
Odpovedať
Profilova fotka
@termil7 Ahoj, plánuješ v reštaurácii, alebo v stane?
Odpovedať
@merlot_wedding_agency ahoj, v stane.
Odpovedať
Profilova fotka
@termil7 Pýtam sa preto, lebo reštaurácia mi príde trošku stiesnená na svadbu. Stan je v poriadku. Akurát tie plastové stoličky pôsobia lacným dojmom, ale prostredie je príjemne. Zisti si ako je to s jedlom, či ho prenášajú z kuchyne v hotely, alebo majú mobilnú kuchyňu pri stane. ;-)
Odpovedať
@merlot_wedding_agency My uz sme kratko pred svadbou, takze rozhodnutie je uz neuvratne. Tesim sa a verim, ze to bude fajn, len mame mensie komunikacne problemy s pani z hotelu. Verim, ze je to len koli dialke a koli tomu, ze to ide cez mail a ze v ten den nebudeme musiet nic riesit. Len som chcela vediet, ake su vseobecne skusenosti a ci si na nieco konkretne mame dat pozor. Stolicky v stane maju navleky, takze to az tak nie je vidiet. Stan sa nam velmi pacil a do restauracie sa uz ani nezmestime, takze budeme v stane aj keby traktore padali :) Ale dakujem za upozornenia, pekny vikend! Terka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, nejaké nové info ohľadom tohto hotela niekto?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?