Hostina v kosiciach

Profilova fotka
Ahojte poradte prosim miesto na hostinu v Kosiciach. Kde je podla vas najlepsie ale aj za rozumnú cenu ;-) idealne ak by ste mi vedeli aj napisat ako to tam funguje, aka je cena za osobu pripadne ci sa plati za prenajom miestnosti a podobne detaily, Budem vdacna za kazdu radu dakujem
Odpovedať
@bubak89 skus pozriet tuto temu : http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto... ale najdes ich tu aj viacej...ale taka klasika co sa tu odporuca stale v kazdej teme je : slameny dom, jasmin, gloria palace, maraton, tabacka, spolocensky pavilon, dalia...+ okolite saly ako sebastovce, cana, myslava atd :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla toho ci chces priamo v ke, alebo moze byt aj mimo...my sme mali v slamenaku v malej ide...a tu co poznam tak restika Rubikon na Moldavskej, da sa s majitelkou dohodnut, spolocensky pavilon, ten si vsak treba dost dopredu rezervovat, maju vacsinou plno, hotel maraton je tiez fajn, gloria tam som mala stuzkovu, mne osobne sa tam priestory nepacia na svadbu, v strede je parket, svadobcania su dost od seba.. a ak okolie tak skus zdaňa tam je krasna sala, čaňa, šebastovce alebo kokšov bakša :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?